- 22 Eylül 2022
- 1.363
- 1.216
- 25
Ay hesapladım şimdi 32 olmuş obez hafif şişman yazıyorbebek doğsun da hemen diyete başlayayımNeden ki kitle boy indeksin kaç ki öyle demiş göz kararı mı yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hesapladım şimdi 32 olmuş obez hafif şişman yazıyorbebek doğsun da hemen diyete başlayayımNeden ki kitle boy indeksin kaç ki öyle demiş göz kararı mı yoksa
Benim 39 çıktı banada iyi dediIyi iyi 25 mi 20 mi onun altinda olursa istemeyiz dedi doktor. Benimde 48 cikti. Erken dogum riskin yok dedi.
Ben Ankaradayım şehir hastanesine gidiyorum memnunum temiz ve büyük bir hastane. Doktordan doktora değişiyor ilgi ben araştırdım özellikle en olumlu yorumları olan doktora gidiyorum çok tatlı şakacı bir beyefendi kibar.Ahahsh sekreter seyit yerine görevi üstlenmiş heralde bi de tam merkez olunca herkes orayı tercih ediyor sanırım.
Dur bakalım bi deneyimleyeyim haber ederim. Tahliller için bile gitmek maddi olarak rahatlatır veya son haftalar sık gidilmesi gerekiyormuş bir özel bir devlet yapabilirim memnun kalırsam. Doktorum şeker yüklenmesini de devlette yaptırabilirsin dedi onu da yaptiricam günü gelince. Cihazları da baya kaliteli bZi doktorları odasında 4 boyutlu da varmış renkli bile gosteriyorlarmis.
M aldım bebiş şöyle dirseğe kadar geliyor ama biraz fazla şeyKaç beden aldın bunu anam, biz seninle aynıydık hemen hemen
Yumuşak canım evet boyutları da iyi, ben de daha önce 80x80 almıştım ona göre çok daha iyi duruyor.Müslinler nasıl yumuşak mı. Boyutu tam aradıgım boymuş hep baktıklarım cok küçüktüler
örgülerinize 5 dk bakınca kollarım kabardı bi de senin kliman da yok. Ana gibi anasın vesselamAy örerken giymiyoz ya bacım nolcak jfgj
ben de diş ağrım yüzünden antibiyotik kullanırken oldum aşıyı. Doktor bi' şey olmaz olabilirsin demişti yavrumHanımlar ben şimdi antibiyotiğe başladım ya. Tetanoz aşısı da bi sorun olur mu ki ikisi birbirini etkiler mi
Sizden onay aldım bende aldım hemen Allahtan süreyi uzattılar 4al 3 ödeyi kredi kesimine yetiştiYumuşak canım evet boyutları da iyi, ben de daha önce 80x80 almıştım ona göre çok daha iyi duruyor.
bu puset örtülerinin minderli olanı da var. pusetin içine direkt koymamak için onlardan alıcam ben. sizin de aklınızda olsun.Sizden onay aldım bende aldım hemen Allahtan süreyi uzattılar 4al 3 ödeyi kredi kesimine yetişti
Ay bunu nasil hesapliyoruzAy hesapladım şimdi 32 olmuş obez hafif şişman yazıyorbebek doğsun da hemen diyete başlayayım
Yok ben minderli almıcam ya pusetin kendi minderi bel destekli onu yıkarım onu koyarım bebişe gerekli görmedim benbu puset örtülerinin minderli olanı da var. pusetin içine direkt koymamak için onlardan alıcam ben. sizin de aklınızda olsun.
Ay bende aldim gelsin bakalim guzeldir insallah hem pusete hem bebek arabasina oluyor. Hem terletmesin hem de kirlenmesin diye cok mantikli .yazin da muslin olanlardan alirimbu puset örtülerinin minderli olanı da var. pusetin içine direkt koymamak için onlardan alıcam ben. sizin de aklınızda olsun.
Tamam anam sağ olasın geldim sağlık ocağına sevmediğim doktor burda üzdü dnfnben de diş ağrım yüzünden antibiyotik kullanırken oldum aşıyı. Doktor bi' şey olmaz olabilirsin demişti yavrum
Krem rengi de çogzelmişşşş tüh jdfjgkSizden onay aldım bende aldım hemen Allahtan süreyi uzattılar 4al 3 ödeyi kredi kesimine yetişti
haydi şifa olsun miniğe de sana da. ben de benimkini hiç sevmiyorum. bi daha eylülde gel demişti bana. 2 ay var daha tahammülüm yükselir diye değiştirmedim. sinirimi bozuyor ebesi de doktoru daTamam anam sağ olasın geldim sağlık ocağına sevmediğim doktor burda üzdü dnfn
güle güle kullanın çiçeğimAy bende aldim gelsin bakalim guzeldir insallah hem pusete hem bebek arabasina oluyor. Hem terletmesin hem de kirlenmesin diye cok mantikli .yazin da muslin olanlardan alirim
Ben buna ilk kandan sonra ikinciye vermeye gelmiştim takip edeyim diye. Etsen nolcak ki demiştihaydi şifa olsun miniğe de sana da. ben de benimkini hiç sevmiyorum. bi daha eylülde gel demişti bana. 2 ay var daha tahammülüm yükselir diye değiştirmedim. sinirimi bozuyor ebesi de doktoru da
benimki de minderli olabilir hiç bakmadım ama alcam takım olsunYok ben minderli almıcam ya pusetin kendi minderi bel destekli onu yıkarım onu koyarım bebişe gerekli görmedim ben
benimki de gebe takip bilgilerini aldı. ertesi gün arıyor sizin gebe takibiniz vardı bugün diye. Ben de şaşkınlıktan her gün mü takip etceksiniz demiştim meğer salakmış kjjfkdsBen buna ilk kandan sonra ikinciye vermeye gelmiştim takip edeyim diye. Etsen nolcak ki demişti