- 12 Temmuz 2022
- 23.056
- 84.592
Ay dkgkgkgkgkbenimki de gebe takip bilgilerini aldı. ertesi gün arıyor sizin gebe takibiniz vardı bugün diye. Ben de şaşkınlıktan her gün mü takip etceksiniz demiştim meğer salakmış kjjfkds
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dkgkgkgkgkbenimki de gebe takip bilgilerini aldı. ertesi gün arıyor sizin gebe takibiniz vardı bugün diye. Ben de şaşkınlıktan her gün mü takip etceksiniz demiştim meğer salakmış kjjfkds
Süper hemen sipariş verim o zaman aldıklarımı küçük diye begenmedim iade edicem bugün.M aldım bebiş şöyle dirseğe kadar geliyor ama biraz fazla şeyEki Görüntüle 3462258
Yumuşak canım evet boyutları da iyi, ben de daha önce 80x80 almıştım ona göre çok daha iyi duruyor.
Yine sırtına falan konmaz mı ya çok mu küçükSüper hemen sipariş verim o zaman aldıklarımı küçük diye begenmedim iade edicem bugün.
Kalp atışını dinletti mi bana aşı vurulmadan önce ebe kalp atışını dinletmişti kalp atışı düzenli vurabiliriz diye ben aşıdan önce kan ve idrar verdim ondan sonra aşı olmuştumTetanozu önceden çift doz yaptırıyoduk artık tek doz yetiyor dedi doktor. Şimdi kan vericem peş peşe ağır olur dersen yarın tetanoz vurdur dedi. Bebiş hareketlerini hissediyo musun diye sordu ama önce, acaba daha net hissedince mi vurdursam daha pıttayız
bende de kalp atışını dinle önce dedi ama ağır gelir şimdi açsın bi de dedi eyi dedim işime gelirKalp atışını dinletti mi bana aşı vurulmadan önce ebe kalp atışını dinletmişti kalp atışı düzenli vurabiliriz diye ben aşıdan önce kan ve idrar verdim ondan sonra aşı olmuştum
Bir daha sevişememe garantili bir görsel ajfkskssM aldım bebiş şöyle dirseğe kadar geliyor ama biraz fazla şeyEki Görüntüle 3462258
Yumuşak canım evet boyutları da iyi, ben de daha önce 80x80 almıştım ona göre çok daha iyi duruyor.
Yok o kadar küçük diil de geniş geniş olsun altına üstüne herseyde kullanılsın bari almışken dedimYine sırtına falan konmaz mı ya çok mu küçük
Katılıyorum. Ben h1ac1 (üç aylık şeker) baktırdım geçen hafta, prediyabet sınırında çıktı mesela. Ki şekerden yana şüphelerim de var. Geçen akşam ayıptır söylemesi 3 tane baklava yedim tek seferde. Aynı gün öğlen de muhallebi yemiştim. Yanlış mı evet yanlış ama denk geldi işte bir günde iki kez ve çok yemek istedim. Hastanede alacağımız glikoz bunun daha fazlası değil. Yani korkunç bir şey yapmıyorlar orada bize. Bence başta bu konuda rahat olalım. Diyabet, şeker yüklemesinden daha tehlikelidir. Tedbir alınmadığı takdirde hayat boyu tip2 diyabetli olma riskimiz var. Şekerin bebeğe olan etkilerinden bahsetmiyorum bile.Şeker yüklemesi sadece Türkiyede çok tartışılan -niyeyse- bir uygulama, tüm dünyada sorgusuz sualsiz yapılıyor ve kesinlikle de yapılmalı. Hayatınızda hiç şekerli gıda veya karbonhidrat tüketmiyorsanız hassasiyetiniz anlamlı olabilir ama bana anlamlı gelmiyor. Şeker çıkarsa çok daha kötü senaryolar olabilir, içtiğiniz bir tane içecek sadece. Ben kesinlikle yaptıracağım, doktorun şart demesine gerek yok zaten yapılması gereken bir tetkik. Bir de ailenizde diyabet öykünüz var, riskli gruptasınız. Yorum sorduğunuz için fikrimi söylüyorum bu arada.
İkili test üçlü test fetal dna vs bu uygulamalar da gebeliği sonlandırmak için değil, bebekte bir problem varsa önceden bilip önlem almak için. Kaldı ki tüp bebekte embriyoda kalıtsal hastalık varsa transfere uygun değil diyerek size fikriniz sorulmadan transfer iptal edilir. Ama artık geçmiş sizin süreniz siz bilirsiniz. Benim söylemek istediğim şey hiçbir doktor size ikili testi down sendromluysa bebeği aldırın diye yapmıyor, evet en sağlıklısı hasta bir bebek dünyaya getirmemek ama karar size kalıyor. Kalıtsal bir hastalığı varsa en basitinden yenidoğan bakım ünitesi olan bir hastanede doğum yapmanız gerekiyor, bunu da test sonuçlarını bilmeden öngöremiyorsunuz.
Ben baktımda canım bende sadece csp: izlendi yazıyor nettede baktımda olumlu yada olumsuz bir şey göremedim anlamadım yani ama doktor sıkıntı olsa söylerdi bence sıkıntılı değildirHerkese merhaba Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah ben detaylı yaptırdım devlet hastanesinde yaptım o kadar suratsızdı ki doktor detaylıca baktı hakkını yiyemem her şeye bana da her şey normal sonucu doktoruna götür dedi ama doktorum izinde aklıma takılan şey şu
CSP :+ KAVUM VERGE VARYASYONU İZLENDİ diye bir ibare var internetten baktım ama tam anlayamadım bilgisi olan var mı acaba?
Bende baktım doğru dürüst bir bilgi bulamadım sende de izlendi yazıyorsa olması gereken bir şey diye düşündüm şimdi acaba diğer arkadaşlarınkinde de öyle mi yazıyor.Ben baktımda canım bende sadece csp: izlendi yazıyor nettede baktımda olumlu yada olumsuz bir şey göremedim anlamadım yani ama doktor sıkıntı olsa söylerdi bence sıkıntılı değildir
Acıbademdeki doktorun suratsız mı? Fırat Bey?Benim doktor da cok suratsiz ama ebem dunya tatlisi icine sok yani oyle sevimli . Hemsirelerde oyle allahtan cok sevimliler. Doktoru da 2 dakka goruyorum zaten cok dert olmuyo
Bence doktorunuza yazabiliyorsanız yazarak sorun. Nöropsikolojik rahatsızlıklarla ilgili bir durummuş anladığım kadarıyla internetten. Ama teferruatını ancak doktor söyleyebilir. Belki de geçici bir durumdur. Ya da bir başka hekimle görüşün beklemek istemezseniz.Herkese merhaba Rabbim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah ben detaylı yaptırdım devlet hastanesinde yaptım o kadar suratsızdı ki doktor detaylıca baktı hakkını yiyemem her şeye bana da her şey normal sonucu doktoruna götür dedi ama doktorum izinde aklıma takılan şey şu
CSP :+ KAVUM VERGE VARYASYONU İZLENDİ diye bir ibare var internetten baktım ama tam anlayamadım bilgisi olan var mı acaba?
Cavum Verge Varyasyonu için söyledim bunu.Bence doktorunuza yazabiliyorsanız yazarak sorun. Nöropsikolojik rahatsızlıklarla ilgili bir durummuş anladığım kadarıyla internetten. Ama teferruatını ancak doktor söyleyebilir. Belki de geçici bir durumdur. Ya da bir başka hekimle görüşün beklemek istemezseniz.
İnsallah iyi sonuçlar çıksın canımOldu şu an yok şükür de. Ne bileyim rahim ağzına yakınsa rahim uzunluğu da az olmalıymış gibi geldi. Bilgim çok yok yarın detaylı var umarım çıkmış olur
Benim oğlumdan kalma bahsettigin gibi minderli takım var. Minder pusetin içinde çok iyi oluyordu daha yukarda ve yumuşak tutuyor. Hem de pusetin içindeki kumaş yakıcı falan oluyodu yazin o sebeple almıştım çok işime yaradıbu puset örtülerinin minderli olanı da var. pusetin içine direkt koymamak için onlardan alıcam ben. sizin de aklınızda olsun.