Ne hemen alıyorumKızlarrr artık sıkıldım indirim var demekten civilde 2.ürüne 1 tl kampanyası var 24 saat sürecekmiş her üründe geçerli değil. İsterseniz bakın. Ben şunları aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hemen alıyorumKızlarrr artık sıkıldım indirim var demekten civilde 2.ürüne 1 tl kampanyası var 24 saat sürecekmiş her üründe geçerli değil. İsterseniz bakın. Ben şunları aldım.
Sizin isim belli degil mi bebikİki isimli olup bundan memnun olan kimseyi görmedim, arkadaşlarım akrabalarım vs. Ben çok severim Naz ismini, Nazlı değil de Naz cool bir isim bence
5 yıldır belli bizimki ya, MercanSizin isim belli degil mi bebik
Ayy ben de cok seviyorum ama esim istemedi.5 yıldır belli bizimki ya, Mercan
Benimki bugun hic hareket etmedi isyerini o da benim gibi sevmiyo belli uyumayi tercih ettiDün Prilam içmedim sabahtan beri çok iyiydim son yarım saattir öğürerek hayatta kalmaya çalışıyorum kızçemin keyfi yerinde herhalde kıpır kıpır kıymeti yokluğunda anlaşılan şeyler 1: Prilam 2: Ben ajfmskms
Maşallah ya Benimki de öyle hiç uslu durduğu gün olmadı, olmasını da istemem onun hareketlerini her hiss ettiğimde içimde kelebekler uçuyor, siz de öylesiniz bencee bir de erkek bebek tenbel oluyor derdiler benimkisi 15 haftadan başladı kendini hiss ettirmeyeDün Prilam içmedim sabahtan beri çok iyiydim son yarım saattir öğürerek hayatta kalmaya çalışıyorum kızçemin keyfi yerinde herhalde kıpır kıpır kıymeti yokluğunda anlaşılan şeyler 1: Prilam 2: Ben ajfmskms
Djxlsjclsjdkx hiç durmadı benimki takla atıyo içerdeBenimki bugun hic hareket etmedi isyerini o da benim gibi sevmiyo belli uyumayi tercih etti
Ultrasonda da durmuyor zaten ben de çok mutlu oluyorum pat patlara, kelebek melebek yok bende tekmeliyorMaşallah ya Benimki de öyle hiç uslu durduğu gün olmadı, olmasını da istemem onun hareketlerini her hiss ettiğimde içimde kelebekler uçuyor, siz de öylesiniz bencee bir de erkek bebek tenbel oluyor derdiler benimkisi 15 haftadan başladı kendini hiss ettirmeye
Merhaba bugün doktorum banada bu vitamini verdi nasıl kullandınız acabaDoktorum 16.haftadan itibaren magvital diye bi magnezyum yazdı onu kullanıyorum.
Evet bende de baya dönüyor tekmeliyor, kelebek hissini mecaz anlamda demiştim hani mutlu olduğunda midende kelebekler uçuyor gibisindenUltrasonda da durmuyor zaten ben de çok mutlu oluyorum pat patlara, kelebek melebek yok bende tekmeliyor
ya Hazar ismi bana çok havalı geliyor güzel bir seçim bence bizde de Uraz ismi baskın şimdilik ara ara Teoman ismi de hortluyorBebislerin isimlerini kesin netlestirdiniz miiiiii
Bizim evde kavga yakındır bu konuda ama dur bakalım eşim Hazar istiyor en başından beri erkek olursa böyle olsun dedim tamam dedim yani bende çok istekli değildim bu isme ama aklımda bı erkek ismi de yok neden olmasın dedim. Ama geçenlerde şimdi oğlum iki isimli dedelerin ismini koyduğumuz için. E dedim şimdi buna da mı tek isim koymasak en azından annesi olarak bende bir isim koysam mi. Hazar Efe , Hazar Ege gibi aklıma geldi. Kısa bişey olsun söylemesi de zor olmayan. Ama eşim kabul etmiyor iyi valla ben dogurayim ben bütün sıkıntıyı çekeyim ismi sen koy dedim ama daha kavgasını etmedim bekliyorum zamanı var
Ata Barış bizimkinin inşallahBebislerin isimlerini kesin netlestirdiniz miiiiii
Bizim evde kavga yakındır bu konuda ama dur bakalım eşim Hazar istiyor en başından beri erkek olursa böyle olsun dedim tamam dedim yani bende çok istekli değildim bu isme ama aklımda bı erkek ismi de yok neden olmasın dedim. Ama geçenlerde şimdi oğlum iki isimli dedelerin ismini koyduğumuz için. E dedim şimdi buna da mı tek isim koymasak en azından annesi olarak bende bir isim koysam mi. Hazar Efe , Hazar Ege gibi aklıma geldi. Kısa bişey olsun söylemesi de zor olmayan. Ama eşim kabul etmiyor iyi valla ben dogurayim ben bütün sıkıntıyı çekeyim ismi sen koy dedim ama daha kavgasını etmedim bekliyorum zamanı var
Önceliklee maşallahEvet canım bana da 13 haftalıkken plasenta aşağıda denmişdi 6 ayına kadar falan yukarı çıkcak dedi, 18 haftalıkken de ultrasonda oldum yavaş yavaş yukarı çıkıyor dedi fark var yukarı çıkmış bir azKızlar bugün detaylı ultrasona gittim. Doktor bebek çok hareketli ve her şey yolunda dedi. O sırada tekme atıyordu zaten Yalnız söylediği bir şey kafama takıldı. Plasenta aşağı yerleşimli 28. Haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Eğer yukarı çıkmazsa erken doğum riski oluşuyormuş sanırım.
Malesef hiç ama hiç bir fikrimiz yok isim konusunda sebebi de bize 13 haftalıkken kız denmişdi ve kızımızın ismi de 5-6 yıldır hazırdı zaten ama 18 haftada erkek çıkınca kaldık böyle hiç bir fikrimiz yoxBebislerin isimlerini kesin netlestirdiniz miiiiii
Ay bunu bana eltim yapacaktı çok güzel oluyor gerçektenEki Görüntüle 3461622
Pii yumuş yumuş oluyo duygusal