- 15 Aralık 2023
- 1.838
- 2.206
- 28
hmm anladım kötü olmuş oradaki sistem farklı demekki. keşke temin edebilseniz.Ben yurtdışında yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anladım kötü olmuş oradaki sistem farklı demekki. keşke temin edebilseniz.Ben yurtdışında yaşıyorum
neredesinizBen yurtdışında yaşıyorum
Almanyaneredesiniz
Canım benim ikinci çocukIlk cocuk mu? Ben de ilkini kucagima aldigimda o yastaydim. Olgun annelik de guzel oluyor, tabi sanki yorgunluk daha fazla oluyor gibi 20li yaslarin enerjisi yok ama olsun farkli bir bilinc oluyor
Hayırlısı olsun canım daha net görürsün sen gün ilerlemiş oluyoDoktor ameliyata giriyormuş bugünü iptal ettiler kızlar, yarın sabah gideceğim
MAŞALLAH BENİMDE 43Merhaba arkadaşlar,
Aranızda olmak ümidiyle yazıyorum :)
7 ve 4 yaşlarında iki çocuğum var.
3.çocuğu istiyorum nasipse.
Yaşım 42, benim yaşıma yakın birileri var mı aranızda ?
ay meraktan ölcem artık git artık bi doktora yaaa :)Doktor ameliyata giriyormuş bugünü iptal ettiler kızlar, yarın sabah gideceğim
hiç de geç değil ben de 35'im hayırlısı böyleymiş herkes 20'lerinde doğurmak zorunda değilBen 35 hatta 36 olacağım bu bbişi kucağıma aldığımda ayyy ne bileyim ya biraz geç oldu benim ama böyle hayırluymış
Valla ben de 4:45'teki randevuya 2'de giyinmişim bi de iyice üzücü olduay meraktan ölcem artık git artık bi doktora yaaa :)
beni de 40mda yakaladi tekrar gebelik :) bilmiyorum ya yastan mi zor geliyor karakterim mi dayaniksiz anlamadim ama herseyi carpi iki yasiyorum su an, bulanti halsizlik gucsuzluk.. 40 yasindayim diye mi boyle acaba 20leirmde olsam dort nala kosuyor mu olurdum Hamilelik beni devirdi resmen :)MAŞALLAH BENİMDE 43
benim isteyerek değil ama gelmiş artık başım gözüm üstüne dedim ama daha
bebeği göremedik malesef son adt tarihim 25 şubat
ay canım yok yaa ben diğerlerinde de aynıydım şimdide aynıyımbeni de 40mda yakaladi tekrar gebelik :) bilmiyorum ya yastan mi zor geliyor karakterim mi dayaniksiz anlamadim ama herseyi carpi iki yasiyorum su an, bulanti halsizlik gucsuzluk.. 40 yasindayim diye mi boyle acaba 20leirmde olsam dort nala kosuyor mu olurdum Hamilelik beni devirdi resmen :)
Valla ben de 4:45'teki randevuya 2'de giyinmişim bi de iyice üzücü o
geçen hafta zor zaptettik doktora gitme diye bu hafta da giremiyorsun :))Valla ben de 4:45'teki randevuya 2'de giyinmişim bi de iyice üzücü oldu
Gecmis olsun canim doktor ne dediyse onu uygula takipte kal.Gebelikte şakır şakır kanamasi olan bir tanidigim misler gibi dogurdu. Icini ferah tut her kanamada kotu bir sey olacak degil. Sen kontrolune duzenli git denileni yap her sey cok guzel olacakKızlar ben bugün çok yoğun kıpkırmızı kanama yaşadım sabah. Dolu doluydu. Kese ve yolk saç göründü. Doktor sorun görünmüyor. Kese normal dedi. Kalçadan iğne oldum. Beş gün rapor verdi. Korkudan öldüm öldüm dirildim. Hala biraz sızıntı şeklinde pembe kahve lekeler geliyor. Benim gibi durumu yaşayan var mı? Morale çok ihtiyacım var bir dahaki kontrol cuma gün.
daha öncesi lekelenmeler var mıydı yok bir anda hiçbir şey yokken mi oldu ? çok geçmiş olsunKızlar ben bugün çok yoğun kıpkırmızı kanama yaşadım sabah. Dolu doluydu. Kese ve yolk saç göründü. Doktor sorun görünmüyor. Kese normal dedi. Kalçadan iğne oldum. Beş gün rapor verdi. Korkudan öldüm öldüm dirildim. Hala biraz sızıntı şeklinde pembe kahve lekeler geliyor. Benim gibi durumu yaşayan var mı? Morale çok ihtiyacım var bir dahaki kontrol cuma gün.
Bir anda oldu canımdaha öncesi lekelenmeler var mıydı yok bir anda hiçbir şey yokken mi oldu ? çok geçmiş olsun
doktor zaten kese güzel demiş. bence endişe edecek bir şey yok. bu 5 günde bol bol su için gerçekten dinlenin . tuvalet harici fazla kalkmayın . 5 günde baya toparlarsınız. progestan kullanıyor musunBir anda oldu canım
Çok geçmiş olsun tedavini alıyorsun içini ferah tut gittiğinde kanama alanın bitmiş olur inşallah kese büyüdükçe kanama alanı küçülüyorKızlar ben bugün çok yoğun kıpkırmızı kanama yaşadım sabah. Dolu doluydu. Kese ve yolk saç göründü. Doktor sorun görünmüyor. Kese normal dedi. Kalçadan iğne oldum. Beş gün rapor verdi. Korkudan öldüm öldüm dirildim. Hala biraz sızıntı şeklinde pembe kahve lekeler geliyor. Benim gibi durumu yaşayan var mı? Morale çok ihtiyacım var bir dahaki kontrol cuma gün.