2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Kızlar bebekleri sallıyor musunuz?
Biz şu ana kadar hiç sallamamadık. Eşim tabii ki bunun da korkunçlu bir şey olduğunu düşünüyor Arada sallasak işler daha kolay olacak sanki ama sallamıyoruz
Sallamadik. Memede uyumadiysa kucakta yürüyerek hafif yukarı aşağı yaylantiyla uyutmayı deniyoruz

Acıbadem de sigortan geçiyor mu Ataşehir Acıbadem’de normal doğum destekleyen bir doktor var.
Ataşehir acıbademde normal doğumu destekleyen doktoru öğrenebilirmiyim ? ben şimdilik parvana sayidova düşünüyorum takip ettiğim kadarıylada normal doğum destekliyor. Bizim tüp bebek olduğu için pozitifi görür görmez onunla başlamayı düşünüyorum ama sizinde doktoru öğrenirsem fikir olur bana

Sendromlara bakılan topuk kanı alındı bugün, gitmişken tartıldı. 15.gün mü gidiliyor ki normalde?
3. Topuk kanı mi olmuş oldu?
Valla bu rutinler de değişiyor şehire göre anlamadım. Bizim sağlık ocağı 5. Gün cagiriyor muayene ( gobek bağı, bingildak,testis kontrolu vs. ) topuk kanı ve ölçümler bir de 15. Gün cagiriyor muayene ve ölçümler için.
Hatta 15. Gün grevlerine denk gelmişti gitmemişti arayıp çocuk doktoruna gittiniz mi diye sordular.onun ölçümlerini verdik.

Canım çok geçmiş olsun korktuğunuz gibi olmaz inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız

Allah kabul etsin

Kızlar hiç hastane hariç dışarı çıktınız mı çok soğuk diye kıyamıyorum benbu gidişle 40ı bekliycem herhalde
3. günden beri neredeyse her gün çıktık. eşim çok disiplinli bu konuda. ben tek olsam kendi üşengeçliğimden çıkmazdım. bebeğim de gezmeye aşırı meraklı, babası gibi:)

en son cuma gördüm her gün süt götürüyoruz ama görmeme izin vermediler. haftada 3 gün emzirme varmış sadece. yarın emziricem heyecandan ve ağlamaktan uyuyamıyorum. o kadar özledim ki kucağımda uyuyordu hep şimdi o sert yerde uyuyor 10 gr vermiş öyle dedi doktoru. kaka yaparken süt içerken efor sarfediyor o yüzden dedi. öksürüğü azalmış. tedaviye devam dedi.

Aaayy takımlarını severimmm çok tatlı

Ben o ayak desteğini çıkardım ya çok saçma geldi bana midesine daha baskı yapıyor gibi geldi ama tabi ben ne bilirim kendimce öyle düşünüyorum

edahandro bende Philips avent kullanıyorum kaç numara yeni doğan için 1 numara olanı kullanıyorsun dimi? Set halinde aldıysan ben yanlışlıkla 3 numara kullanıyor musum hani herkes ben değil ama yine de söyleyim dedim

Hastanede alındı topuk kanı ilk doğduğunda sanırım, sonra 5 günlükken alındı ama topuktan değil koldan bakıldı. Totalde 3.kan ama 2.topuk kanı oluyor sanırım. 15.gün kendi doktorumuza gideceğiz artık.

Ayakta olsun kucakta olsun ya da sallanan bir beşikte uyutmak için sallıyor musunuz?
Valla sallamadan uyutabiliyorsan sana helal normal uyumuyorsa kicakta ya da besikte salliyorum . Tabi ki suursuzca degil de olmasi gerektigi gibi. Mesela suan saatlerdir uyutamadii annemler uyuyodum 1-2 saat die yattim geldi mememe yapisti gelde sallama

Canım inşallah bişey çıkmaz. Korkma hiç

Ay annelik ne acayip bir şey okurken ben ağladım istemsizce Rabbim sabrını artırsın canım benim en uzun ayrılığınız bu olsun inşallah bir daha da uğramasın Öksürüğünün azalması çok iyi haber çok sevindim. 10 gram nedir ki kaka yapsalar 10 gram veriyorlardır zaten hiç takılma bile ona. Ne kadar süre daha tutacaklarmış peki bir şey söylüyorlar mı?

Kızlar bebekleri sallıyor musunuz?
Biz şu ana kadar hiç sallamamadık. Eşim tabii ki bunun da korkunçlu bir şey olduğunu düşünüyor Arada sallasak işler daha kolay olacak sanki ama sallamıyoruz
Ben pilates topunda alıyorum yüzünü dayıyorum göğsüme ayakları aşağı gelecek şekilde zıplatıyorum onunla öyle çabuk uykuya geçiyor bizimki gaz olduğu için iyi geliyor ona yukarı aşağı şekilde sallanıyor yani onun haricinde poposuna pat pat yapıyoruz

Yaaa Biraz direniyoruz bu konuda ama zorluyor yani. Geceleri beşiğini ufak ufak sallıyorum ben ama genelde uyanmasın diye, uyusun diye değil

Benim doğum yaptığım hastanenin daha sonrası için eve gönderilen hemşire hizmeti vardı gelen hemşire kilosunu, sarılık değerine, banyo yapımı gibi baktı. O hemşire kilosuna bakarken hastaneden çıkış kilosu baz alarak aradaki gün sayısı ile alınması gereken günlük kilosunu hesaplamıştı.Bizim çocuk doktoru en azından öyle yaptı bilgine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…