Çok geçmiş olsun canım ne olduğunu İnan bilmiyorum ama inşallah korkulan gibi olmazBugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
Evet kendi kendine geçecek. Bulursan atarım yazıyı başla detay var mıydı bakarizAy ben elime değince bile ürperdim zatenYok yok hiç dokunmam tamam Geçiyordur inşallah kendi kendine
Dualarım sizinle kuzumBugün sağlık ocağından üçüncü topuk kanını vermemiz için aradılar, kistik fibrozis için değer yüksek çıkmış. Bu hastalığın asıl tanısı ter testi diye bir testle konuluyormus, doğrudan onu yaptıracağız. İlk duyunca çok ağladım ama burada aynı şeyleri yaşayıp hastalık çıkmayan insanlar okudum, o beni biraz rahatlattı, inşallah benim yavrumda da çıkmaz. Dualarınızı esirgemeyin kızlar
Tamam canım çok iyi olurEvet kendi kendine geçecek. Bulursan atarım yazıyı başla detay var mıydı bakariz
11.gündü bugün bizim, 15.gün çağırmadılarDoğumdan 2 hafta sonra derler genelde. 15. Gün kontrolü oluyor o yüzden sağlık ocaginda
Cano en son iyice kaydırdım ama boynu yine yamuk ya seninki düz müCanım o ayakligi çıkarsana. Ben yazmıştım buraya taa ilk kullanımda çıkardık onu diye
Nasil bir sallamaktan bahsediyosun ? Ayakta fln miKızlar bebekleri sallıyor musunuz?
Biz şu ana kadar hiç sallamamadık. Eşim tabii ki bunun da korkunçlu bir şey olduğunu düşünüyorArada sallasak işler daha kolay olacak sanki ama sallamıyoruz
Reflü yatağını dizimize alıp minik minik salınımlar yapıyoruz biz. Bir de beşiğimiz sallamalı. Beşiğe reflü yatağını koyup çok çok hafif sallıyoruz.Kızlar bebekleri sallıyor musunuz?
Biz şu ana kadar hiç sallamamadık. Eşim tabii ki bunun da korkunçlu bir şey olduğunu düşünüyorArada sallasak işler daha kolay olacak sanki ama sallamıyoruz
Bizim de beşik sallamalı ve aslında çok hafif bir salınım yapıyor beşikte olduğu vakitlerde bazen onu yapıyorum ama genelde uyuyor oluyor ve mızmızlanıyor o sırada onun için. Doğrudan uyutmak için sallamadık hiç.Reflü yatağını dizimize alıp minik minik salınımlar yapıyoruz biz. Bir de beşiğimiz sallamalı. Beşiğe reflü yatağını koyup çok çok hafif sallıyoruz.
Ama öyle ayakta sallama lambur lumbur bir sallama yok.
Ayakta olsun kucakta olsun ya da sallanan bir beşikte uyutmak için sallıyor musunuz?Nasil bir sallamaktan bahsediyosun ? Ayakta fln mi
Hoşgeldin makrozomi bebekCanım normal şartlar altında bence de vajinalin doğum sonrası toparlanması kolay tabi ama bizim bebişin kafa cidden büyük mesela ben çıkaramazmışım dedim görünce. Yani çok büyük kesiler falan olurdu dış dikişim fazla olurdu yine aynı şekilde zorlanırdım diye tahmin ediyorum. Kilosu zaten yüksekti maşallah biliyorsun. Hatta hastanedeki epikriz raporuna sezaryen nedeni olarak makrozomi yazmışlar bu da bir tık incitti yani tosbik bebek yazsalar neyseydi shhsjsj O yüzden sezaryen bizim için tek seçenek olabilirdi. Ama o kızları görünce çok özendim ben de gerçekten. Belki bir sonraki bebede diyelim artık nasip
Bizim de oldu bir burun akması ben de mi üşüttük acaba diye tedirgin oldum. Üşütmemişizdir inşallah yaBugün biraz fazladan hapşırdı burnu falan bak yine çok da tedirgin olduk acaba dışarıda hasta mı ettik diye. Evde de odalar arası ısı farkı var koridor falan soğuk mutfak soğuk görece. Eşim birkaç kere uyanır uyanmaz aldı gezdirdi koridorda falan evin soğuğu da çarpmış olabilir. Ama bundan sonrası için çok daha temkinli olmakta yarar var artık.
nasıl sallamaktan bahsediyorsun kucakta mı ayağına yatırıp mı? babybjornde sallıyorum bazen, gece besıgınınde sallıyorum uykuya dalsın diye. ayagımda sallamadım hiç ama bazen kucagımda sarılıp sallanan sandalyeye oturup kucagımda sallıyorumKızlar bebekleri sallıyor musunuz?
Bizim de bazen kendi kendine uyuyor illa sallayacağım diye uğraşmıyorum ya da sallayarak sakinleştiriyorum tam uyuyacağı sıra bırakıyorum sallamayı. Öyle çok bir bağımlılığı yok sallamaya böyle bir süre devam edip biraz kendine gelince sallama olayını bırakırım yardımsız uyumaya ve uyku düzeni oluşturmaya başlarım yüksek ihtimalle.Bizim de beşik sallamalı ve aslında çok hafif bir salınım yapıyor beşikte olduğu vakitlerde bazen onu yapıyorum ama genelde uyuyor oluyor ve mızmızlanıyor o sırada onun için. Doğrudan uyutmak için sallamadık hiç.
geçiyor canım kendiliğinden. ezme masaj falan yapıp yaydırmaya çalışma. bazı anneler böyle yapıyorlarmış da çok yanlış.Ay ben elime değince bile ürperdim zatenYok yok hiç dokunmam tamam Geçiyordur inşallah kendi kendine
Hoşgeldin makrozomi bebekBizim aslında beklenilen kadar gelmedi kilosu da kendi doğmasını bekleseydik daha da alacağı için bizimki de makrozomi bebek olabilirdi Kafa çevresi 37 idi zaten en üst değermiş o. Karnı ve omuzları da genişti doktorun dediği gibi. Zaten tüm kilosu orada bacakları zayıf çünkü. Ben de doğunca ay ben bunu doğuramazmışım dedim. Ama bakıyorum var yani büyük doğuran ne bileyim. Belki ikinci çocuğa ya nasip sağlık olsun
Bizim de oldu bir burun akması ben de mi üşüttük acaba diye tedirgin oldum. Üşütmemişizdir inşallah ya40ı bekleyeyim ben en iyisi
Yok yok canım yapamam. Diyorum ya elim bile değse içim kötü oluyorgeçiyor canım kendiliğinden. ezme masaj falan yapıp yaydırmaya çalışma. bazı anneler böyle yapıyorlarmış da çok yanlış.
Tamam canımnasıl sallamaktan bahsediyorsun kucakta mı ayağına yatırıp mı? babybjornde sallıyorum bazen, gece besıgınınde sallıyorum uykuya dalsın diye. ayagımda sallamadım hiç ama bazen kucagımda sarılıp sallanan sandalyeye oturup kucagımda sallıyorum
11 de hiç duymamıştım. Kilo kontrolü için mi çağırmışlar?11.gündü bugün bizim, 15.gün çağırmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?