Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle ayni haftadayiz canim masallah saga saglim kucaklarimiza almak nasip olsunKızlar merhaba şuan 6+6 haftadayım. Okulda öğrencilerim hastaydı maalesef bana da bulaştı. Grip olmuşum her yerim ağrıyor . Bu durumda ne yapabilirim ilaç kullanmak da istemiyorum.
Taze zencefili rendele. Yarım limon suyu işe karıştır ve üzerine sıcak su ekle.varsa bir kaşık da bal.banyp yaptıktan sonra yatağın içindeylen iç ve yorganı kafana geçirip uyu :)Kızlar merhaba şuan 6+6 haftadayım. Okulda öğrencilerim hastaydı maalesef bana da bulaştı. Grip olmuşum her yerim ağrıyor . Bu durumda ne yapabilirim ilaç kullanmak da istemiyorum.
Valla maşallah.Ben olsam tuvalette yaşardım. Çok su içmek de iyi değil diye biliyorum. Şekerine baktırıdın mıValla doktorum vücudun istiyorsa iç dedi hiçbir problemde çıkmadı tüp bebek öncesi komple baktırdım kendimi zorlamadan min 5 litre içiyorum
Evet baktırdım hiçbir şey yok vücut istiyorValla maşallah.Ben olsam tuvalette yaşardım. Çok su içmek de iyi değil diye biliyorum. Şekerine baktırıdın mı
İki gün uzan yat.Gerinme. Bir yere uzanma. Bol su iç. Avokado vs tüket. Yediğin şeylere dikkat et.Sonrasında hafif yürüyüşler yap. Stres kaynaklarından uzak dur.İlaçlarını tam saatinde al. Lifli yemekler ye.Kabız olmamalısın.Eğer tuvalete çılamazsan zorlama.Tuvalette ıkınmamalısın.Acele etme ptur :)Kizlarr nasilsinizz ben iyim ignelerimi oluyorumm yarinn kontrolum var size birsey sorucam transferden sonra nelere dikat edilmesi gerekiyorr
Evet canım ben de seni takip ediyorum burda. Son adet tarihimiz, transfer günümüz hepsi aynı. Sağlıkla kucağınıza alalım bebeklerimizi inşallahSeninle ayni haftadayiz canim masallah saga saglim kucaklarimiza almak nasip olsun
Bol bol c vitamini ye canim mandalina cikti mesela
Hasta değilim ama okurken iyileştimTaze zencefili rendele. Yarım limon suyu işe karıştır ve üzerine sıcak su ekle.varsa bir kaşık da bal.banyp yaptıktan sonra yatağın içindeylen iç ve yorganı kafana geçirip uyu :)
Uygulayacağım teşekkür ederim. Mide bulantım iştahsızlığım çok var umarım içebilirim.Taze zencefili rendele. Yarım limon suyu işe karıştır ve üzerine sıcak su ekle.varsa bir kaşık da bal.banyp yaptıktan sonra yatağın içindeylen iç ve yorganı kafana geçirip uyu :)
Limon bastırır.Önce bal olmadan içebilir misin bir dene.Miden bulanmazsa ballı denersinUygulayacağım teşekkür ederim. Mide bulantım iştahsızlığım çok var umarım içebilirim.
Bende olmuştuHanımlar bişey sormak isterim.transferden sonra diz altı arka baldırlarında kas ağrısı hisseden oldumu?. Baya ağrıyor ama insanı rahatsız edecek kadar .
Bir de zencefili aman abartma. Günlük 1 gr kadar maxUygulayacağım teşekkür ederim. Mide bulantım iştahsızlığım çok var umarım içebilirim.
Sonuçunuz pozitiftir inşallahBende olmuştu
Evet canım 7.haftaya girdikSonuçunuz pozitiftir inşallah
Tamam canım teşekkür ederimBir de zencefili aman abartma. Günlük 1 gr kadar max
ay 41 kere maşallah çok sevindim . darısı başımaEvet canım 7.haftaya girdik
Amin canım darısı başına olsun güzel haberlerle gelay 41 kere maşallah çok sevindim . darısı başıma