canım muhtemel hormonların etkisi, üzerime öküz oturmuş gibiyim :SKizzlarr birsey sorcam sizede sıkıntı geliyor mu böyle üzerinize adet olacakmis sıkıntısı ve ter basması sicak basması bana geliyor ve korkutuyo çok
Kızlar merhaba umarım hepiniz iyisinizdir
Benim hatırlarsınız beta önce 35 sonra 15 çıkmıştı yani olmamıştı pazar günü
Hala regli olmadım
Doktorum bir kaç güne olursun demişti
Sanki ilgi ve alakası kesildi doktorun
Heniz hala neden tutmadı onun cevabını bile alamadım bu arada çok büyük isimli bir hastanede yaptırdım
Yarın doktoruma neden tutunamadığını soracağım. Siz bu yollardan geçtiniz.. başka neleri sormam lazım? Sizce neleri öğrenmem lazım?
canım ürolog ile birlikte mi hareket etti doktorunuz? bizdeki sorun bende, amh düşük vs ama tüp bebek öncesi çok fazla araştırma yapmıştım ve gördüğüm kadarıyla sperm sorunlarında tüp bebekte ürolog ile ilerleniyordu. Eşimde spermle ilgili sorun çıksa idi büyük hastanelerden birinde ilerlemeyi düşünmüştüm ama onda herşey yolunda olunca tüp bebek uzmanları arasında seçim yapmıştım. eşine de destek vitaminler uygulandı mı?Hayatım merhaba rahimde perde kist miyom hiç bir şey yok şükürler olsun
Tüp filmi çekildi temiz çıktı
Bizim tüp bebek sebebimiz sperm hareketsizliği idi. İlk denememiz tutmadı. Ama hoca bir şey önermedi neden tutmadığını söylemedi. Diğer embriyolar için genetik test yapalım mı dedim önermiyorum dedi genetik testte 4 hastalık çıkıyor dedi down send gibi 3 hastalık da saydı
Yumurta ogt ne demek mesela bilmiyorum
Eşim ve benim genetik kontrolümü istemedi.. eksik kaldı gibi doktorum ben mi çok taktım yoksa
ben ilkinde olmadığında hazırladığım soruların tamamı bendeki yumurta gelişimi ile ilgili teknikler yöntemler idi. bunun dışındakiler;
- Yumurtayı 5. güne götürüp genetik test istiyoruz. bu konuda sizin düşünceniz nedir? (eşim ve bana genetik test yaptırmıştık)
- Havuz sistemi ile ilerlemek hakkında ne düşünüyorsunuz?
- doğal katil hücreler için test yaptırmalı mıyız?