Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tane sigara o kadar etkilemez bence ama yinede bundan sonra içme Allah yardımcın olsunDoktora yazmadım henüz, biraz artış var ama tam iki kat degil. 7.gun test yaptığımda negatif çıkmıştı çok ağlamıştım hatta sigara da içtim bi tane umarım ondan olmamıştır
Benim kese randevum pazartesi cnm lekelenmemde yok çok şükürPozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi gördünüz mü? Lekelenmeleriniz var mı?
Aa pozitif sonuç aldınız mı sağlıkla gelsin inşallah bende çok şükür keseyi gördüm 16 eylül de kalp atislarini duyucazBenim kese randevum pazartesi cnm lekelenmemde yok çok şükür
Bende lekelenme hiç olmadı keseyi de pazartesi ya da Salı görmeye gideceğimPozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi gördünüz mü? Lekelenmeleriniz var mı?
Çok şükür darısı bizekeseyi ne zaman görmüştünAa pozitif sonuç aldınız mı sağlıkla gelsin inşallah bende çok şükür keseyi gördüm 16 eylül de kalp atislarini duyucaz
Gözün aydin canim insallah güzel ilerlerBöyleydi testte
Teşekkür ederim inşlh kanda da çıkar da sizlerin nasıl olduGözün aydin canim insallah güzel ilerler
Ben gördüm.Lekelenmem yok.Ben de seni merak ediyordum.Ne aşamadasın?Pozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi gördünüz mü? Lekelenmeleriniz var mı?
Aldik cok şükür sağlıklı şekilde ilerler hepimiznki de inşallah...Aa pozitif sonuç aldınız mı sağlıkla gelsin inşallah bende çok şükür keseyi gördüm 16 eylül de kalp atislarini duyucaz
En dün gördüm canım 5+1 de. 19 eylülde kalp atışı için gideceğiz. Benim transferden sonra 9. günle 11.gün arası 4 gün kadar lekelenmem olduPozitif sonuç alan arkadaşlar keseyi gördünüz mü? Lekelenmeleriniz var mı?
Benimde 5.günümAllah söyletmiş olsun lütfen henüz 5.günüm canım
Sağ salim gelsin inşallahBende lekelenme hiç olmadı keseyi de pazartesi ya da Salı görmeye gideceğim
Amiin Perşembe günü gördümÇok şükür darısı bizekeseyi ne zaman görmüştün
Bende keseyi gördüm çok şükür 16 eylül kaşp atışları için çağırdı keseyi görmeye gittiğim zaman muayene olmadan 1 saat önce lekelenmem olmuştu sizlerde de var mı diye merak ettımBen gördüm.Lekelenmem yok.Ben de seni merak ediyordum.Ne aşamadasın?
AminAldik cok şükür sağlıklı şekilde ilerler hepimiznki de inşallah...
Seninde gözünaydin darısı kalp atisına inşallah. Keseyi ne zaman gördün yani kac haftaliksiniz
Evet ben gördümKeseyi gören arkadaşlarım tebrik ederim. Kesede yolk sac gözüktü mü peki ?
Ohh maşallah sok adet tarihine mi göre gidiyor pekiAmin
Keseyi perşembe günü gördüm 5+3 olduk bugün keseyi gördüğüm gün 5+2 idi
Bende dün gördüm 5+2 de aramızda 1 gün var bekde 7. Gün yerleşme kanaması oldu dün de muayene olmadan önce olmuştu azcık peçeteye silince devam ediyor sağlıkla hepimiz kucagımiza alalım inşallah ❤En dün gördüm canım 5+1 de. 19 eylülde kalp atışı için gideceğiz. Benim transferden sonra 9. günle 11.gün arası 4 gün kadar lekelenmem oldu