- 30 Temmuz 2024
- 107
- 165
- 38
İnşallahhh . Herkesin hepimizin olsunHayırlı olsun
Şu kan testlerinde şimdi aklım onlar nasıl olacak bakalım. Pazartesi’ye kadar eczacıları biraz daha zengin edelim
Düşünmeceler hiç bitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhh . Herkesin hepimizin olsunHayırlı olsun
Bence herşey güzel olacakİnşallahhh . Herkesin hepimizin olsun
Şu kan testlerinde şimdi aklım onlar nasıl olacak bakalım. Pazartesi’ye kadar eczacıları biraz daha zengin edelim
Düşünmeceler hiç bitmiyor
CiddimisinÇoğul gebelik olabilir sizin
Ayyy maşallah belirtiniz var mıydıBugun 12. Günüm kan verdim sabah 500,78 çıktı canım senin değerin kaç çıkmıştı
Transferimin 4. Günde itibaren bel ve kasık ağrısı belirtilerim vardı ve 4. Günden itibaren gebelik testinde pozitif gördüm canım teşekkür ederim hepimiz mutlu haber alırız inşallahAyyy maşallah belirtiniz var mıydı
Hahahha ben de öyle yapmıştım gizli gizli aylar öncesinden almıştım çekmeceye saklamıştım çok test yapınca kızıyodu kendini strese sokuyon diye erkekler meraksızlar anlamıyorlar böyle şeyleriKatılıyorum bende onu aldım şimdi haftaya kocam yokken predictor sipariş vereceğim
5.gündü değil mi maşallah sağlıkla gelsin insallahYukarıdan aşağı 3-4-5 ve 6. Gün
Eki Görüntüle 3460102
Siz nerde yaptırdınız tedaviyiCiddimisin
Amin inşallahTransferimin 4. Günde itibaren bel ve kasık ağrısı belirtilerim vardı ve 4. Günden itibaren gebelik testinde pozitif gördüm canım teşekkür ederim hepimiz mutlu haber alırız inşallah
Tatbiki kesin denemez ama hcg yüksek çıktığımda çoğul olma olasılığı daha yüksek. Tabi asla kesin değil hayırlısı olsun.Ciddimisin
İstanbul Bahçelievler medical park çok memnunumSiz nerde yaptırdınız tedaviyi
Çok teşekkürler. Bugün 6. Gün umarım her şey yolundadır. Yarın gidip kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum5.gündü değil mi maşallah sağlıkla gelsin insallah
Yok embriyo kaçıncı gündü. Gidin yaptırın ya ben bile merak ettim :) dışarı çıkarken nasıl oluyor ben çıkmaya korkuyorum dolmuşlar çukura giriyor falan ya kaç gün sonra cıktınızÇok teşekkürler. Bugün 6. Gün umarım her şey yolundadır. Yarın gidip kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum
Pardonn 5. Gün ilk gün yattım sadece ertesi gün baya dışarı çıktım yemeğe filan gittim akşam hatta gece uyuyamadım sinirden ağladım baya niye uyuyamıyorum diye. Cuma transfer olmuştu pazartesi işe başladım . Yarın tam bir hafta olacakYok embriyo kaçıncı gündü. Gidin yaptırın ya ben bile merak ettim :) dışarı çıkarken nasıl oluyor ben çıkmaya korkuyorum dolmuşlar çukura giriyor falan ya kaç gün sonra cıktınız
Canım merhabalar bilgileri vermek mi gerekiyor beni de kaydeder misinHayırlı olsun
Yaşın embriyo bilgisi transfer tarih ve test tarihi yazarsan eklerimCanım merhabalar bilgileri vermek mi gerekiyor beni de kaydeder misin
Daha transfer olmadım canım bugün estofreme başladım yaşım 29 14 Ağustos da kontrol var embriyom 5 gün başka ne söylemem lazımYaşın embriyo bilgisi transfer tarih ve test tarihi yazarsan eklerim
O zaman belli olduğunda yazalım doktor 14 ünde söyler ona göre yazarızDaha transfer olmadım canım bugün estofreme başladım yaşım 29 14 Ağustos da kontrol var embriyom 5 gün başka ne söylemem lazım