Ayni markayla mi yaptiniz farkli marka miydiKızlar 9.günmdeym gece uyuyamadm 4.45 gibi idrar testimi tekrarladm ama bugün dünden açık renkti Diğer iki testi ilk idrarla yapmştm koyulaşma vardı dün.Kan versemmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni markayla mi yaptiniz farkli marka miydiKızlar 9.günmdeym gece uyuyamadm 4.45 gibi idrar testimi tekrarladm ama bugün dünden açık renkti Diğer iki testi ilk idrarla yapmştm koyulaşma vardı dün.Kan versemmi acaba
Amiinn 6. gün için gayet guzel cıkmıs saglıkla büyüsün kolaylıkla kucagınıza alınRabbime şükürler olsun umarım hayırlı bir şekilde sonuçlanır süreçlerimiz
Benim testim yok 2 gündür yapmiyorjm ama dün daha siddetliydi agrim bir önceki gündede vardi inşallah yerlesmedendirGünaydın kızlar 9. Gündeyim. berbat bir gece geçirdim.Öyle sancım vardı ki regl olacağımı sandım ancak şükür gelen giden yok.İlk defa bu kadar şiddetli bir kasık ağrısı çekiyorum. Bu sabah testi yineleyecektim ama gece yatmadan önce yaptım. Azalma yoktu çok şükür. Bugün herkes için hayır olsun
Canım az önce tuvalete gittim peçeteye kahverengi bir leke oldu belki avuç içi kadar, bir sıkıntı olur mu acaba doktoruma söylesem miAmiinn 6. gün için gayet guzel cıkmıs saglıkla büyüsün kolaylıkla kucagınıza alın
Canım değerin 9. Günde kaç peki birde yerleşme kanaması oldu muBende aynı gun oldum ama dayanamadım 6. Gunde hem idrar hem kan yaptım bugun 8. Gunumdu degerım yukselmiş doktor gebelik olusmus dedı haftaya cuma kontrole cagırdı darısı basınıza ınsallah Allah emeklerımızı bosa cıkarmasın
doktoruna yaz mutlaka ama sakın üzülme bende altıncı gün aynı lekelenmeyi yaşadım çok üzüldüm ama üzülecek bişey yokmuş.. embriyo tutunmasını 6. gunde tamamlıyormus ve bu lekelenmeler normalmiş.. tabı hiçbişey kesin değil ama açıklaması böyle diye biliyorum üzülüp moral bozmak yokCanım az önce tuvalete gittim peçeteye kahverengi bir leke oldu belki avuç içi kadar, bir sıkıntı olur mu acaba doktoruma söylesem mi
doktoruna yaz mutlaka ama sakın üzülme bende altıncı gün aynı lekelenmeyi yaşadım çok üzüldüm ama üzülecek bişey yokmuş.. embriyo tutunmasını 6. gunde tamamlıyormus ve bu lekelenmeler normalmiş.. tabı hiçbişey kesin değil ama açıklaması böyle diye biliyorum üzülüp moral bozmak yokCanım az önce tuvalete gittim peçeteye kahverengi bir leke oldu belki avuç içi kadar, bir sıkıntı olur mu acaba doktoruma söylesem mi
Aynı markaydı ama moralim bozulnca kan verdim şükür 72.çıktı.Ayni markayla mi yaptiniz farkli marka miydi
Ohhh çok şükür kaçtı ilk bugün kaçıncı gününAynı markaydı ama moralim bozulnca kan verdim şükür 72.çıktı.
Tamam sakin olmaya çalışacağım Sordum şimdi doktoruma lekelenme devam ederse coraspini bırak dedidoktoruna yaz mutlaka ama sakın üzülme bende altıncı gün aynı lekelenmeyi yaşadım çok üzüldüm ama üzülecek bişey yokmuş.. embriyo tutunmasını 6. gunde tamamlıyormus ve bu lekelenmeler normalmiş.. tabı hiçbişey kesin değil ama açıklaması böyle diye biliyorum üzülüp moral bozmak yok
Canım prosgestan vurul istersen bende de lekelenme olunca doktor vurul demiştiTamam sakin olmaya çalışacağım Sordum şimdi doktoruma lekelenme devam ederse coraspini bırak dedi
Doktor bir şey demeden çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum ama sorayım canım durCanım prosgestan vurul istersen bende de lekelenme olunca doktor vurul demişti
Benim de ilaçlı oldu progestan filan hep kullanmıştım ama 4. Günü ekstra böyle bi değişiklik oldu dedim bu olduYani canım ilaçlı transferimde göğüslerim erken şişseydi ilaçlardan diyebilirdim ama ilaçsız transfer oldum transferin ertesi günü göğüsler sertleşti.
Benim de değişik ama yine de çok umutlanmıyorumBenim de ilaçlı oldu progestan filan hep kullanmıştım ama 4. Günü ekstra böyle bi değişiklik oldu dedim bu oldu
Canım prosgestan vurul istersen bende de lekelenme olunca doktor vurul demişti
bence de bişey yapmayın üzülmeyin de herkesın tedavisi farklı gerekli gorseydı doktorun soylerdı zatenDoktor bir şey demeden çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum ama sorayım canım dur
Canım bı daha kan vermedım doktorum gebesın dedı haftaya cuma kontrole cagırdı bı daha kan ıstemedı erken cıkmıs dedi, kanamam olmadıCanım değerin 9. Günde kaç peki birde yerleşme kanaması oldu mu
Hayırlı olsun öncelikle kaçıncı gün kanınız bu. Birde kaç embriyo benimde yarın 9.gunum transfer hariç . 7.gun 60, çıktı çift çizgi gördümAynı markaydı ama moralim bozulnca kan verdim şükür 72.çıktı.
Var mı belirtinizzBugün transfer hariç 6. Günüm