- 6 Ağustos 2024
- 304
- 511
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere yemekten bisey olacağını düşünmüyorum benim doktorum yemekle bir alakası olmadığını tamamen rahimle alakali olduğunu söyledi o yuzden o kadar takmayın sizdeBirde ben dün ciğer yedim ciğer yasaklı yiyeceklerdenmiş çok değildi ama yedim yine de çok etkisi olur mu sizce biraz korktum bende
Yorumunuz rahatlattı beni teşekkür ederimBir kere yemekten bisey olacağını düşünmüyorum benim doktorum yemekle bir alakası olmadığını tamamen rahimle alakali olduğunu söyledi o yuzden o kadar takmayın sizde
2. Ci adette baslıcaktık araya bi tatil planı girdi bizim 3. Adette başladıkKızlarr bir soru. Donmuş transfer yaptıranlar, opudan sonraki ilk adetten sonra mı yaptırdınız? Yoksa bir adet daha beklediniz mi? Bana diğer adeti beklicez dediler, beklemekten çatlayacağım gerçekten. Bir an önce olup bitse keşke.
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınızBenide ekler misiniz listeye transfer tarihi 6 agustos 31 yaşındayım 2 adet 3 gün canlı transfer yapıldı
GünaydınÇokkk teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin
Hayirlisi olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağının dolmasını nasip etsin. testler %100 doğru değil unutma kendini suan yıpratmaGünaydın kızlaar
Bugün @dimpless Arkadaşımızın test günü
Pozitif haber alalım İnşallah
Benim idrar testim dün de negatif çıktı sanırım bu denemede olmadı …
Yok kuzum ya olsaydı çıkardı kendimi kandırmayı hiç sevmiyorumHayirlisi olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağının dolmasını nasip etsin. testler %100 doğru değil unutma kendini suan yıpratma
Güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle1 2 saate gideriz sanırım ay çok heyecan yaptım
Testte çıkacak kadar yükselmemiş ve kanda çıkarsa o mantiyi 3 sene sonra da olsa yemeye gelirim ama haberin olsun.Yok kuzum ya olsaydı çıkardı kendimi kandırmayı hiç sevmiyorum
İnşallah canım hayırlısı olsun ama sanmıyorum yaEflinn34 daha kan gününe var bence olumsuz düşünme
testler yanlış çıkabiliyor biliyorsun yada testte çıkacak kadar yükselmemiş olabilir. 12 sini bekle hiç umutsuz olma.
Senin yiyeceğin mantı olsun ama sanmıyorum burdan dönüş zor yaniTestte çıkacak kadar yükselmemiş ve kanda çıkarsa o mantiyi 3 sene sonra da olsa yemeye gelirim ama haberin olsun.
Hayırlısı olsun inşallahEflinn34 12 sinde güzel haberlerini alcaz merak etme
eflin son gune kadar bekle belli olmaz diycem ama bende kendimden biliyorum bizim sansimiza canim insallah bidahakine tutacak diyelim ne diyelimYok kuzum ya olsaydı çıkardı kendimi kandırmayı hiç sevmiyorum
Az ve bir kereden birşey olmaz inşaallah. Fakat aklınızda bulunsun gebelikte sakatat yasak. Ciğerin yasak olmasının sebebi yüksek miktarda a vitamini icermesidir. Korkmayın ama bir daha yemeyin tamam mı bebeğinizi zamanında sağlıkla ömürlü olacak zamanda kucağınıza alın inşallahBirde ben dün ciğer yedim ciğer yasaklı yiyeceklerdenmiş çok değildi ama yedim yine de çok etkisi olur mu sizce biraz korktum bende
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sizde buradaki herkeste bebeklerini sağlıcakla kucağına almak nasip olur öyleymiş yedikten sonra Bi baktım yasak diyor bende vitamin olsun iyi olur diye düşünerek yemiştim öğrendimya daha da yememAz ve bir kereden birşey olmaz inşaallah. Fakat aklınızda bulunsun gebelikte sakatat yasak. Ciğerin yasak olmasının sebebi yüksek miktarda a vitamini icermesidir. Korkmayın ama bir daha yemeyin tamam mı bebeğinizi zamanında sağlıkla ömürlü olacak zamanda kucağınıza alın inşallah