Canım şimdiden tebrik ederim. Sağlıkla kavuşun benimde bu pazartesi değil ondan sonra ki pazartesi inşallah. Sen bol su iç ve bebeğini kokla bence hemen gelir sütünKizlar pazartesi sezeryan olacagim, hamilelik sekerim var o yuzden dogumdan sonra falan komposto icemeyecegim. Sizin sut icin ya da sezeryanda mutlaka yap dediginiz tecrubeleriniz var mi? Rezene icmeye basladim bugun ama doktor 1 hafta kadar sut gelmeyebilir rahat ol dedi
Yaa nerelerden nerelere geldikCanım şimdiden tebrik ederim. Sağlıkla kavuşun benimde bu pazartesi değil ondan sonra ki pazartesi inşallah. Sen bol su iç ve bebeğini kokla bence hemen gelir sütün
Sezeryan sonrası bol bol su ve kahve iç anesteziyi daha kolay atlatırsınKizlar pazartesi sezeryan olacagim, hamilelik sekerim var o yuzden dogumdan sonra falan komposto icemeyecegim. Sizin sut icin ya da sezeryanda mutlaka yap dediginiz tecrubeleriniz var mi? Rezene icmeye basladim bugun ama doktor 1 hafta kadar sut gelmeyebilir rahat ol dedi
Ya cok sivi alirsak cise nasil gidicez ben bunu dusunuyorum sadeceSezeryan sonrası bol bol su ve kahve iç anesteziyi daha kolay atlatırsın
Sağlıkla gelsin minnoşun
Yaa nerelerden nerelere geldikherkese simdiden saglikli dogumlar diliyorum. Insallah hemen gelir ya nedense buna cok taktim
Evet çok yol aldık herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bendeYa cok sivi alirsak cise nasil gidicez ben bunu dusunuyorum sadecesondayi ne zaman alirlar bilemedim de korkuyorum tuvalete gitmekten
Ben ameliyathaneye gittiğim zaman anestezi oldugumda taktılar sondayı takıldığını hissettim ama acima falan olmadıYa cok sivi alirsak cise nasil gidicez ben bunu dusunuyorum sadecesondayi ne zaman alirlar bilemedim de korkuyorum tuvalete gitmekten
Doktorum genelde ameliyathanede anesteziden sonra takilir dedi bi tik icim rahatladi ama bu sefer de cikaracaklari zamani dusunuyorum shhshshshsEvet çok yol aldık herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum bendesüt olayına bende takılıyorum ama çokta düşünüp bilinçaltıma yerleştirmek istemiyorum. Sonda mı takılıyor bize ya ben bu bilgiyi bilmiyordum acıtmaz mı ki
Ay baya kaliyomus o zaman 1 gun boyunca sonda ben sandim ki yururken cikariyolar hemen birkac saat sonraBen ameliyathaneye gittiğim zaman anestezi oldugumda taktılar sondayı takıldığını hissettim ama acima falan olmadı
Salı günü 10 da çıktım ameliyattan çarşamba sabah 11-11:30 cıvarı çıkardılar sondayı acımadı saniyelik sürüyor
Benden yürümeye başlayınca çekmişlerdi sondayı ama doktorum tekrar taktırttı taburcu olacağım gün çıkardılar. Bestlak damla al Promalt al e bebekten bi de hipp emziren anne çayı. Ben damlaya iki gün önce başladım ilk gün damla damla süt geldi 3.günden itibaren sağılacak kadardı o yüzden canını sıkma gelir bi şekilde. Hastanede mama vermeye başladık memeyi emerken şırıngayla sıktık ağzının yanından sütün geldiğinde mamayı kesersin. Eğer vermezsen üç gün de bebeğin şekeri düşebilir sarılık ihtimali artar ben mama vermeme rağmen haftası küçük doğduğu için oldu bi de 2 saatte bir emziremedim uyanmıyordu. Buna dikkat et sarılık olmasın hastanede yattık üç gün gerçekten çok kötüydü kimsenin yaşamasını istememAy baya kaliyomus o zaman 1 gun boyunca sonda ben sandim ki yururken cikariyolar hemen birkac saat sonra
Cok gecmis olsun canim benim, promalt aldim ama gelince farkettim icinde inanilmaz seker var bestlak damlanin da icinde var mi acaba? Rezeneye devam edip promalti dogumnsonrasina biraktim cunku dogurmadan seker daha fazla alamam yasakBenden yürümeye başlayınca çekmişlerdi sondayı ama doktorum tekrar taktırttı taburcu olacağım gün çıkardılar. Bestlak damla al Promalt al e bebekten bi de hipp emziren anne çayı. Ben damlaya iki gün önce başladım ilk gün damla damla süt geldi 3.günden itibaren sağılacak kadardı o yüzden canını sıkma gelir bi şekilde. Hastanede mama vermeye başladık memeyi emerken şırıngayla sıktık ağzının yanından sütün geldiğinde mamayı kesersin. Eğer vermezsen üç gün de bebeğin şekeri düşebilir sarılık ihtimali artar ben mama vermeme rağmen haftası küçük doğduğu için oldu bi de 2 saatte bir emziremedim uyanmıyordu. Buna dikkat et sarılık olmasın hastanede yattık üç gün gerçekten çok kötüydü kimsenin yaşamasını istemem
Hii..enfeksiyon olmasın da ama yine de çok dikkatli ol canım açık yara gibi nasıl olsaKoca ailesini takmamaya çalışıyorum ne yaparsam yapayım ben hatalıymışım takmamaya çalışıyorum
Bugün doktor kontrolüm vardı enfeksiyon değil de yağ dokusunda sızma varmış yağ akıyormuş öyle söyledi
Bugün kontrole gittim..8 günde değişmedi kilosu..bende uterin arterlerde direnç gelişti..bebeğe kan gitmiyor..şiştim, balon gibi oldum ödemden, hafif protein kaçağı başladı..tansiyon ilacını ve kasılma durdurucu ilacı en üst dozdan kullanıyorum..37 haftayı zorluyoruz..haftaya doğum olur gibime geliyorNiye yavaşlar ki bebeğin kilo alımı belki de normaldir
Dikkat etmeye calısıyorum dus bile yasak stres ile göbeği sarıp öyle dus almamı istedi doktor bugün ilk defa öyle yapacağım bakalım nasıl olacakHii..enfeksiyon olmasın da ama yine de çok dikkatli ol canım açık yara gibi nasıl olsa
Bende 39+0 dayım ultrasona göre. Çok heyecanlıym yaaa ama bebiş daha doğum kanalına girmemiş. Yürüyüş egzersiz vs yapıyorum ay blraz özel olacak ama doktor cinsel ilişkiyi de ısrarla söylüyor ama eşim hiç oralı olmuyor benim de işime geliyor aslında fakat ben bebek sağlıkla kolaylıkla bir an önce gelsin diye her türlü şeyi denemeye razıyımKızlar şafak kaç ? Benim 2 haftam kaldı ara ara heyecan yapıyorum sizde durumlar nasıl ?
Peki vajinal doğumu mu bekliyorsun canım? Ayy ama bu saatten sonrada cinsel ilişki biraz zor olabilirBende 39+0 dayım ultrasona göre. Çok heyecanlıym yaaa ama bebiş daha doğum kanalına girmemiş. Yürüyüş egzersiz vs yapıyorum ay blraz özel olacak ama doktor cinsel ilişkiyi de ısrarla söylüyor ama eşim hiç oralı olmuyor benim de işime geliyor aslında fakat ben bebek sağlıkla kolaylıkla bir an önce gelsin diye her türlü şeyi denemeye razıyım
Artık kritik haftalarda değil doğsa bile şimdi sorun olmaz Allah’ın izniyle o yüzden çok canını sıkma canımBugün kontrole gittim..8 günde değişmedi kilosu..bende uterin arterlerde direnç gelişti..bebeğe kan gitmiyor..şiştim, balon gibi oldum ödemden, hafif protein kaçağı başladı..tansiyon ilacını ve kasılma durdurucu ilacı en üst dozdan kullanıyorum..37 haftayı zorluyoruz..haftaya doğum olur gibime geliyor
Yok bize serbest olduktan sonra yaptık biz ama karnım büyüdüğünde eşim kutsal bir varlık olarak algıladı dokunamaz gibi bi psikolojiye girdiPeki vajinal doğumu mu bekliyorsun canım? Ayy ama bu saatten sonrada cinsel ilişki biraz zor olabilirbiz transferden sonra hiç yapmadık korkudan bi kaç hareketler var doğum kanalına girsin diye onları yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?