- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Kan pıhtılaşma bozukluğu olduğu söyleniyor internette doktor birşey demedi miGünaydın kızlar dün devlet hastanesinde kan istedi doktorum fibrinojen değerime baktı bu be demek bilen var mı acaba benim biraz yüksek çıkmış da merak ediyorum
Doktora daha gitmedim canım dün akşam da kan sulandırıcı iğneyi bıraktım doktor bıraktırdıKan pıhtılaşma bozukluğu olduğu söyleniyor internette doktor birşey demedi mi
Az tabi ben gorunce dayanamadim daha 7 haftalikken aldim.sonra alcam2 adet zıbın az değil mi daha fazla almayı düşünüyor musunuz
Kıyafetlerden çok zıbın giyiyor bebekler
Yeni doğan için bende 6 adet almayı düşünüyorum takım bol bol zıbın alacağım başka şeyler de alırsanız buraya yazın fikir olsun birbirimize
İnsan dayanamıyor kıyafetleri görünceAz tabi ben gorunce dayanamadim daha 7 haftalikken aldim.sonra alcam
Kaç haftalık oldunuzDoktora daha gitmedim canım dün akşam da kan sulandırıcı iğneyi bıraktım doktor bıraktırdı
Aynen ya.gereksiz bi suru almakdan korkuyorumİnsan dayanamıyor kıyafetleri görüncebol bol herseyden alası geliyor insanın
Evet birde o durum var inşallah ellerimiz gereksiz şeylere gitmezAynen ya.gereksiz bi suru almakdan korkuyorum
Gittim canım doktora herşey yolunda dedi demirim düşükmüş demir ilacı verdi sizde demir ilacı kullanıyor musunuz birde kullanıyorsanız hangi marka adı ne?Kaç haftalık oldunuz
Doktorunuz sonucunuzu biliyor mu bilmiyorsa bence arayın söyleyin yada randevunuzu erkene alın konuşun bir
İyi çok şükür sevindim senin adına sağlıkla büyüsünGittim canım doktora herşey yolunda dedi demirim düşükmüş demir ilacı verdi sizde demir ilacı kullanıyor musunuz birde kullanıyorsanız hangi marka adı ne?
Yorumlarda hep öyle okudum bende etrafımdaki arkadaşlarımda park yataklarını önerdi aldım bakalım inşallah memnun kalırızAmiin amiin hepimize inşallah
Bende öyle almayı düşünüyorum belirli yaştan sonra diğer beşik kullanımı çok zor oluyor park beşik de en rahatı oluyor
Merhabalar bende 5 ekimde transfer oldum.Çom şükür ki sonucumuz pozitif .Ama transferim ilk gününden beri adet olacakmış gibi karın ağrısı var ve bütün 26 gün oldu hala devam ediyor mide bulantılarım da başladı erken değil mi acaba başına böyle birley gelen var mıMoralinizi bozmayın lütfen. Burada herkes birbirinden çok farklı belirtiler yaşadı. Hatta bazıları hiç yaşamadı. Biliyorum var olan her değişikliğe farklı bir anlam yüklüyorsunuz, inanın hepimiz öyleydik. Ben transferden sonra hapşırık atakları geçirdiğim bir gribe yakalanmıştım, hiçbir şey olmadı.
Valla baktım biraz kız kardeşlerimden de tecrübelendim aslında ama karar veremedim..yatak odam büyük değil..ekstra dolap komodin fln koyamam ama bebeğin malzemelerinin el altında olması büyük kolaylık..o yüzden çekmeceleri olan anne yanı gibi bişeyler daha çok dikkatimi çekti..Aslında açılıp büyük yatak olan tipler de var..ama gözle görmek lazımYaa ne güzelpeki park beşik mi düşünüyorsunuz anne yanı mı aklınızda var mı birşeyler
Oncelikle hayirli olsunMerhabalar bende 5 ekimde transfer oldum.Çom şükür ki sonucumuz pozitif .Ama transferim ilk gününden beri adet olacakmış gibi karın ağrısı var ve bütün 26 gün oldu hala devam ediyor mide bulantılarım da başladı erken değil mi acaba başına böyle birley gelen var mı
Hayırlı olsun inşallah..Normal yaşadığın şeyler..benim bulantım 5.haftada çok erken başlamıştı ve halen devam ediyor..ağrılar da normal endişe etme sağlıcakla ilerlesin inşallahMerhabalar bende 5 ekimde transfer oldum.Çom şükür ki sonucumuz pozitif .Ama transferim ilk gününden beri adet olacakmış gibi karın ağrısı var ve bütün 26 gün oldu hala devam ediyor mide bulantılarım da başladı erken değil mi acaba başına böyle birley gelen var mı
Benimde bugün başladı 4 hafta 6 gün yarın 5 hafta olucak arada sırada bulantı oluyor .Yurt dışında yaşıyorum ve burda tedavi oldum buranın sistemi biraz Türkiye’den farklı hala bebeği görmedik ilk doktor randevum 18 Kasım doktorumla konuştum çok kötüyseniz acile gidin diyor benim işim başımdan aşkın diyor bende ne yapacağımı şaşırdım .Kan artışım 10.gün 451 17. Gün 6825 normal dediler bakalım ayın 18 ini bekliyoruzHayırlı olsun inşallah..Normal yaşadığın şeyler..benim bulantım 5.haftada çok erken başlamıştı ve halen devam ediyor..ağrılar da normal endişe etme sağlıcakla ilerlesin inşallah
Ama böyle arada sırada oluyor ve beş saniye bile sürmüyor hemen geçiyorOncelikle hayirli olsunbulantiya bir sey diyemem benim 7.haftada baslamisti ama regl agrisini uzun sure cektim. Kan testinden sonra 1 ay falan surdu hatta belki daha bile uzundur. Sonra o regl agrisi karin-kasik-gobek gibi degisik sekillere dagildi. 13+0 im bugun bile sol kasigim agriyor hiic endiselenme agri cok cok normal
hiç farketmez sürekli de olabilir. tek taraflı da olabilir. benim doktorum ağrı dayanılmaz değilse normaldir diyip geçiyordu ki öyle de oldu gerçekten hepsi normalmişAma böyle arada sırada oluyor ve beş saniye bile sürmüyor hemen geçiyor
Şişliğiniz var mı ? Özelllikle de akşam yemeklerinden sonra karnım davul gibi oluyor sizde de oldu muhiç farketmez sürekli de olabilir. tek taraflı da olabilir. benim doktorum ağrı dayanılmaz değilse normaldir diyip geçiyordu ki öyle de oldu gerçekten hepsi normalmiş
evett mesela 6. haftanın sonunda giydiğim her şey sıkıyordu karnımı daralıyordum. yaşadığınız her şeyi (kanama dahil) bu grupta hepimiz yaşadık hiç korkmayın ben de hala randevulara korkarak gidiyorum ancak biraz sakinlik çok önemli. ağrı kanama, şişlik, yemek sindirememek ohoo hepimizin bunlar yüzünden uyku uyuyamadığı geceler oldu :) siz yine de doktorunuza detaylı detaylı sorun o içinizi rahatlatacaktır :)Şişliğiniz var mı ? Özelllikle de akşam yemeklerinden sonra karnım davul gibi oluyor sizde de oldu mu
Beşik olup sonradan yatağa dönen olanları bende gördüm çok hoş duruyor beşikli hali ama yatak olunca düşer korkusu sardı beni bazen çocuklar dağınık yatıyorValla baktım biraz kız kardeşlerimden de tecrübelendim aslında ama karar veremedim..yatak odam büyük değil..ekstra dolap komodin fln koyamam ama bebeğin malzemelerinin el altında olması büyük kolaylık..o yüzden çekmeceleri olan anne yanı gibi bişeyler daha çok dikkatimi çekti..Aslında açılıp büyük yatak olan tipler de var..ama gözle görmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?