2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Sizin var mı Bi tahmininiz yada cinsiyet olarak gönlünüzden geçen
Hiç bişey düşünemiyorum kitleniyorum kendimde en son gittiğimizde bizim ki çılgınlar gibi hareket ediyordu doktor bile dedi çok hareketli maşallah diye kolunu sallıyor başını kaldırmaya çalışıyor hem duygulandım hem de gülesim geldi

Yaaa çok heyecanlı değil mi maşallah yumurcağa bu bulgulara göre kız mı oluyor peki erkek mi oluyor? Ben kalp atış hızı kese yuvarlak VS onları hiç bilmiyorum
Çok değişik duygular hemde doktor göbeğime baskı yapinca hocam bırakın uyusun rahatsız etmeyin demiştim benimde çok bilgim yok ama tabiki ne gelirse kabul senin bebişler nasıldı ultrasonda canım?

Kızlar bana oğlum olacakmış gibi geliyor merakla bekliyorum

Banada oğlan gibi geliyor kız istiyorum ya tersi olcak kesin bide araştırdım tüp bebekte erkek ihtimali yüzde 56 idi

Gençler benim de içime erkek doğuyor, sülalemde erkek kaynıyor, hepsi pür dikkat kız olsa diye bekliyorlar. Önemli olan tabii ki sağlıklı, sıhhatli olmaları

Cok saol cnm teşekkür ederim bende ilik su ictim biraz rahatlatti ama daha geçmiş değil limonlu su da yaptim ama o daha kötü yapti boğazımı sanki

Cok saol cnm teşekkür ederim bende ilik su ictim biraz rahatlatti ama daha geçmiş değil limonlu su da yaptim ama o daha kötü yapti boğazımı sanki
Zencefil yakıyor limonla beraber o yakmasından sonra da bir rahatlama geliyor, sade limon denemedim tez zamanda iyileşesin inşallah

Kızlar size bir şey danışacağım. Tsh 1.9 çıktı çok şükür ama kadın doğum doktoru ilk başta yüksek geldiği için dahiliye doktoruna gözükmem gerektiğini söyledi ve dahiliye doktoruna pasladı sonucum normal geldi ki ona rağmen tüp bebek olduğu için 1.5 in üzerindeki değerlere yine de ilaç veriliyormuş. Miligramını düşürerek ve hapın yarısını kırarak kullan dedi. Bu ana kadar okey ama sonra her ay takipte kalmak gerekli demez mi? Şimdi hem dahiliye doktoruna hem kadın doğum doktoruna ayrı ayrı muayene ücreti ödemek yani üzerine her ay Tsh testi yaptırmak bana saçma ve müsriflik geldi. Gebelerde her ay isteniliyormuş galiba.. Şimdi size sorum şu; Kadın doğum doktoru Tsh’ı takip edemiyor mu? Ben niye her gittiğimde dahiliye doktoruna da muayene ücreti vereyim her gidişte toplamda 6000 TL kadar bir ücret niye ödeyeyim, para mı basıyorum ben.. doktorla açık açık konuşacağım öyle uygun görüyorlarsa da başka doktora gideceğim sizin de düşüncelerinizi almak isterim. Ben mi abartıyorum yoksa normalde böyle mi oluyor?

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Devlet hastanelerinde de endokrin bölümü takip ediyor kadın doğum takip etmiyor. Yaşadığın yerde devlet hastanesi yakınsa ve sıra bulmak sıkıntı değilse endokrin bölümünde takip yaptır istersen. İkisine birden para ödememiş olursun en azından

Ben geçen gün rüyamda erkek bebek gördüm yeni doğmuştu annemlerin evinde yatıracak yer arıyordum bir yandan da biz erkek için ne isim düşünmüştük bunun adını koyalım artık falan diyordum. Sonra rüyamı herkese anlattım belki tersine çıkar falan diye konuştuk. İki gün sonra bir rüya daha gördüm annem benim evime gelmiş rüyan doğru çıktı bebeğin cinsiyeti erkekmiş dedi gülerek benim de içimden erkek olacakmış gibi geliyor ama bebeğim kızsa bana gücenir mi diye düşündüğümden dile getiremiyorum. Sağlıklı olsun sağlıkla kucağıma alayım büyüteyim de kız erkek hiç fark etmez

Bir araştırayım canım çevremde yeni doğum yapmış arkadaşlarım var bir de yakın çevreden yani onlarda böyle olmamıştı ama kişiye göre değişkenlik gösteriyor olabilir, şimdi gebeliği de ilk 3 aya kadar herkesten şey edelim yani saklayalım diye söylemiyoruz, doğal olarakta soramıyorum ya da sorsam hemen köfteyi çakıyorlar en iyisi sabretmek ve uygunu anı beklemek

Ben devlet hastanesine gidiyorum vanım kontrole. Ama yakın arkadaşım da hamile o özele gidiyor gebeliğinin ilk haftalarında tsh yanlış hatırlamıyorsam 10 civarı çıkmıştı dahiliye kontrol altında tutacak denmişti. O da iki tarafa birden ödeme yapmayayım diye devlette endokrin bölümünde takip yaptırmaya karar verdi. Sonradan değeri normale döndüğü için takibi bıraktılar

Endokrin veya dahiliyeye devlete gidebilirsin..ben de öyle yapıyorum..benim de var tsh sorunum ilaç kullanıyorum..kontrole devlete gidiyorum..gerçi bir kez gittim daha

Endokrin veya dahiliyeye devlete gidebilirsin..ben de öyle yapıyorum..benim de var tsh sorunum ilaç kullanıyorum..kontrole devlete gidiyorum..gerçi bir kez gittim daha
Hanımlar ama benim tsh 2.5 in altında 1.9 yani zaten düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…