gunaydın cok gecmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanırsınGünaydın kızlar. Ya ben çok fena üşütmüşüm. Boğazım başım çok ağrıyo öksürdükçe beynim patlayacak gibi oluyo. Burnum da tıkanıyor. Hamileyiz ya bu durumda ne yapılabilir?
Almamak çok zor bunu ama bir de onun başında deli olurum diye korkuyorum çünkü kalp atışı duyabilmek için doğru pozisyonda tutmam lazımmış probu ayy kendimi hayal ettim şuan panikAyy buna ben de baktım
Ay evet hissetmeye başlasak belki daha kolay olacakKesinlikle katılıyorumEşime diyorum ki hamileliğin yarısı endişe yarısı hastaneyle geçiyormuş en ufak bir şeyde hemen bir hastane yada doktorda buluyorum kendimi yoksa da ne oluyor acaba iyiler mi diye endişe ediyorum hareketlerini hissetsek belki biraz daha rahatlarız
Biraz erken almışsın sanki şuan kulanamazsin sanırım bunu bil de sonra panik olma canımOnun siparişini vermiş olabilirim
Sıcak suya bal ve limon koyabilirsin..günde bir kupa ıhlamur içebilirsin rahatlatır canım..çok geçmiş olsunGünaydın kızlar. Ya ben çok fena üşütmüşüm. Boğazım başım çok ağrıyo öksürdükçe beynim patlayacak gibi oluyo. Burnum da tıkanıyor. Hamileyiz ya bu durumda ne yapılabilir?
Insallah canmmBende transfer gününü sayarsak 5 saymazsak 4 günüm bende hiçbirşey hissetmiyorum çok korkuyorum inşallah Bebeklerimize kavuşuruz
Hamileyken bana sadece parol içmeme izin verdiler. Baş ağrısı için parol alabilirsin. Bol boş sıvı tüketmeye çalış. Ballı süt, ballı limonlu su, sadece su ama soğuk olmasınlar. Dinlenmek en önemlisi. Üzerini sıkıca ört güzelce terle ve hemen ılık bir duş al. Acil şifalar dilerim canım. Ben de öyle oldum bu şekilde atlatabildim.
gunaydın cok gecmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanırsınbende gecen. haftalarda grip oldum her yerim kırılıyordu doktor parol içebilirsin dedi ayrıca zencefil ıhlamur çayları iç dedi.. ateş tehlikeli ateşin cıkarsa mutlaka gel ateşini düşürelim dedi..
Çok teşekkür ederim kızlar dediklerinizi deneyecegim ıhlamur içmiştim bi nebze iyi geldiSıcak suya bal ve limon koyabilirsin..günde bir kupa ıhlamur içebilirsin rahatlatır canım..çok geçmiş olsun
Ahaha yok yok işin esprisiBiraz erken almışsın sanki şuan kulanamazsin sanırım bunu bil de sonra panik olma canım
Ya evet eşlerin bu rahatlığına bayılıyorumAy evet hissetmeye başlasak belki daha kolay olacakBenim eşim aşırı rahat hiçbir olumsuz dusuncesi yok endişesi yok bana da sürekli negatifi çekiyorsun diye kızıyor. Erkekler bebeği kucağına aldığında baba olduğunu anlıyorlar ama ne yazik ki biz daha bebeğimiz bir hücre iken anneyiz elimizde değil endiselenmemek
Kesinlikle çok şanslılarYa evet eşlerin bu rahatlığına bayılıyorumbiz minik bir hareket hissetsek karnımızda kesin bişey oldu diyoruz panikliyoruz Hormonlar desen zaten alt üst oldu iyice ilaçlardan ultrasona korka korka gidiyoruz onların bir tanecik hormonu var dümdüz yaşıyorlar valla hayat onlara güzel
Ağır kaldırmak hariç her şeyi yapıyorum. Sadece yavaş yavaş ama çok yorulmadanHanımlar ev işi yapıyor musunuz bu süreçte? Benim bugün 15. Günüm biraz ev işi yaptım aşırı belim ağrıyor su an.. bir sepet çamaşır eğilip kaldırdım
Canım sakın yapma daha çok yenisin kese oluşuyor dikkat et eğilip kalkma ve uzağa sarkmaHanımlar ev işi yapıyor musunuz bu süreçte? Benim bugün 15. Günüm biraz ev işi yaptım aşırı belim ağrıyor su an.. bir sepet çamaşır eğilip kaldırdım
Evet ağır kaldırmak en son yapılacak şey.. bir daha tövbeAğır kaldırmak hariç her şeyi yapıyorum. Sadece yavaş yavaş ama çok yorulmadan
Haklısın canım dikkat edeceğim bundan sonra peki siz hiç ev işi falan yapıyor musunuz yani ağır işler dışında ?Canım sakın yapma daha çok yenisin kese oluşuyor dikkat et eğilip kalkma ve uzağa sarkma
Keşke ağır kaldırmasaydin ağır kaldırmayı yasakliyorlar zaten ama birdaha yapmaHanımlar ev işi yapıyor musunuz bu süreçte? Benim bugün 15. Günüm biraz ev işi yaptım aşırı belim ağrıyor su an.. bir sepet çamaşır eğilip kaldırdım
Haklısınız canım inşallah bir şey olmamıştırKeşke ağır kaldırmasaydin ağır kaldırmayı yasakliyorlar zaten ama birdaha yapma
Endişe etme olmamıştır dikkat et amaHaklısınız canım inşallah bir şey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?