Ben 9+2 deyim canım demek hala risk var. Diğer bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Allah ona uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.Sen kaçıncı haftandasn bilmiyorum canım ama inşallah sen ikisini de sağlıcakla kucağına alırsın. İnsan alışıyor iki tane olmalarına biri gidince bi zoruna gidiyor ve diğeri içinde endişeleniyor haliyle
Bugün kontrole gittiğimde öğrendim normalde 10+3 olması lazımmış embriyomun kalbi 8+4 de durmuş . Kendiliğinden vücudun yok etmesini bekleyecekmişiz.
Doktoruma sordum canım herhangi bir zararı olmaz dedi sadece suyu az içiyor olabilirsin dedi gerçekten o hafta az içmiştim. Şimdi tekrar arttırdım gerinmelerim azaldı sende biraz suyu arttırabilirsin.Ben o kadar çok yapıyorum ki özellikle sabah okula gitmek için erkenden kalkıyorum yarı uyanık yarı uykulu haldeyken bir bakıyorum nasıl geriniyorum ayakları asagı kolları yukarı doğru esnetiyorum fark edince hemen düzeltiyorum kendimi ama o arada bir şey olmuyordur inşallah
İkizlerde bebeğin birini kaybetme riski ne zaman ortadan kalkar acaba bilgisi olan var mı?Ben 9+2 deyim canım demek hala risk var. Diğer bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Allah ona uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Tamam canım teşekkürler ben de arttırayım suyuDoktoruma sordum canım herhangi bir zararı olmaz dedi sadece suyu az içiyor olabilirsin dedi gerçekten o hafta az içmiştim. Şimdi tekrar arttırdım gerinmelerim azaldı sende biraz suyu arttırabilirsin.
Ayy çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun canım,benim şöyle de bir sorunum var ilaç da içemiyorum ilaç görünce kusmaya başlıyorum eşim lokmalarimin arasına saklayıp zorla iciriyor,bebegim olduğu için Allah'ıma sonsuz şükürler ediyorum ama bir yandan da zorlastirma kolaylastir diyorum çünkü kendimden geçtim artikÇok zor oluyor okulda bende öğretmenim geçen hafta kusmaktan yarım gün dersleri yapıp çıktım duramadım. Prilam en zararsızı bulantı için ben onu kullanıyorum sabah bir kere geçmezse öğlen tekrar alıyorum
Sanırım ikizler 9 ay boyunca riskliİkizlerde bebeğin birini kaybetme riski ne zaman ortadan kalkar acaba bilgisi olan var mı?
Haftaya çarşamba günü kontrolüm var eğer unutmazsam bunu sorayım doktoruma.İkizlerde bebeğin birini kaybetme riski ne zaman ortadan kalkar acaba bilgisi olan var mı?
Ne demek :)) Sağlıkla kolaylıkla geçsin gebeliğiniz :)Tamam canım teşekkürler ben de arttırayım suyu
Bu korkutuyor işte beni birazSanırım ikizler 9 ay boyunca riskli
Valla çok iyi olur biraz kafamız rahatlar belki, çok teşekkür ederim.Haftaya çarşamba günü kontrolüm var eğer unutmazsam bunu sorayım doktoruma.
Sen doğal siklus mu oldun canım nasıl ilaç içemiyorsunAyy çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun canım,benim şöyle de bir sorunum var ilaç da içemiyorum ilaç görünce kusmaya başlıyorum eşim lokmalarimin arasına saklayıp zorla iciriyor,bebegim olduğu için Allah'ıma sonsuz şükürler ediyorum ama bir yandan da zorlastirma kolaylastir diyorum çünkü kendimden geçtim artik
Bu korkutuyor işte beni birazSonra Rabbim ömür verdiyse bir şekilde doğacaklar diyorum tevekkül edip sakinleştiriyorum kendimi.. 9 ay beklemekten başka çaremiz yok galiba
Valla çok iyi olur biraz kafamız rahatlar belki, çok teşekkür ederim.
Aynısını bana da söyledi inşallah canım darısı başımaBenim bir arkadaşımın başına gelmişti..doktoru ona keseler ayrı olduğu için beslendikleri yerler ayrı olduğu için etkilenmeyeceğini söylemişti ve kızı sağ salim doğdu çok şükür..inşallah senin bebeğin de onunki gibi güzel güzel büyüyecek annesi
Bugün çalıştığım yerde bunu anladım. Tekil bebek 6 aylık karnında kalbi durmuş bi arkadaşın. Risk tekil çoğul farketmiyor hepsinde var canım. İçimizi ferah tutmalıyız nasibinde varsa olur zaten her türlüBen 9+2 deyim canım demek hala risk var. Diğer bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Allah ona uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Bence çok normal canım doktoruna da sorarsın zaten fitil başlı başına akınti yapıyorFitil kullanıyorum da 11.haftadayım hala geliyor
Hepimiz aynı hisleri paylaşıyormuşuz.. Ultrasona giderken kalbim ağzımda giriyorum resmen ekranda iyi olduklarını görünce bi çok şükür diyorum. Yaklaşık bir gün kadar götürüyor beniBeni de , resmen kontrole gitmek istemiyorum. Hep içimde bir endişe. Biliyorum sağlıklılarsa benimle kalır yola devam ederler. Ama işte yine de içim hep buruk
Beni tarif etmişsin sankiHepimiz aynı hisleri paylaşıyormuşuz.. Ultrasona giderken kalbim ağzımda giriyorum resmen ekranda iyi olduklarını görünce bi çok şükür diyorum. Yaklaşık bir gün kadar götürüyor benisonra tekrar bir endişe kaplıyor bir sonraki ultrasona kadar
Eve ultrason cihazı alma fikri, çık aklımdanBeni tarif etmişsin sanki1 gün götürüyor beni de sonra hoop yine aynı duygular
Eve ultrason cihazı alma fikri, çık aklımdan
Beni tarif etmişsin sanki1 gün götürüyor beni de sonra hoop yine aynı duygular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?