Canım Allah tekrarını bir daha göstermesinKızlar ben bugün 8+0 da bebeğin gelişmesinin durduğunu ve kalbinin atmadığını öğrendim. Canı veren de alan da Allah. Hep hayırlısı sağlıklı olsun diye dua ettik. İnşallah hiç böyle haberler almazsınız. Saglıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız çok zor bir süreç yaşıyoruz hep.
10.cu gün canim doktor cagiriyo beta icinArkadaşlar hamile olanlar acaba transfer sonrası kaçıncı gün öğrendiler ? Kan testini 4. Gün yapan varmı ?
Ben 8.gün öğrendimArkadaşlar hamile olanlar acaba transfer sonrası kaçıncı gün öğrendiler ? Kan testini 4. Gün yapan varmı ?
Betanız kaç çıkmıştı ?
Betanız kaç çıktı ? Hiç 4. Gün kan verip sonuç alan oldumu acaba ?Ben 8.gün öğrendim
8.gün verdiğim de 357 çıkmıştı ben 4.gün kan veren duymadım genelde idrar testi yapıyorlar o da çatlatma iğnesi vurulmadıysaBetanız kaç çıktı ? Hiç 4. Gün kan verip sonuç alan oldumu acaba ?
Doktor çağırıyorda biz o güne kadar dayanamadık ben dün 4. Gün test verdim 1.26 çıktı çok düşük ve ümidim kalmadı gibi10.cu gün canim doktor cagiriyo beta icin
Hayirli güzel haberlerle dönmek nasip olsun insallah
4.cü gün cok erken canim neden bekleyemiyosunkiBetanız kaç çıktı ? Hiç 4. Gün kan verip sonuç alan oldumu acaba ?
Cok cok cok erken 4.cü gün neden öyle yaptinizkiDoktor çağırıyorda biz o güne kadar dayanamadık ben dün 4. Gün test verdim 1.26 çıktı çok düşük ve ümidim kalmadı gibi
5. Gün 2 embriyoCok cok cok erken 4.cü gün neden öyle yaptinizkidaha zamaniniz var.
Kacinci gün embriyosu transfer oldunuz?
Bu 7. Denemem Sabrım kalmadı artık beni en iyi siz anlarsınız8.gün verdiğim de 357 çıkmıştı ben 4.gün kan veren duymadım genelde idrar testi yapıyorlar o da çatlatma iğnesi vurulmadıysa
Kimilerinki çıkıyor ama bugünde idrar testi yaptım kaset olandan oda negatif4.cü gün cok erken canim neden bekleyemiyosunki
Çok iyi anlıyorum ama biraz erken vermişsiniz yani beta vücutta 6.günden itibaren salgılanmaya başlar. Bekleyin biliyorum zor ama beklemekten başka çare yok. İlaçlarınızı düzenli kullanınBu 7. Denemem Sabrım kalmadı artık beni en iyi siz anlarsınızne olur dua edin
Benimde 6.ci denemem canim Ümidsizlige kapilma cok cok erken 4.cü günden idrar zaten cikmaz ama kanada gec karisiyor.. 6-7nci günü beklemeni tavsiye ediyorum en erkenBu 7. Denemem Sabrım kalmadı artık beni en iyi siz anlarsınızne olur dua edin
Çıkanların nasıl çıkıyor aklım almıyor çok okudum bu yorumlarda 5. Gün evde yapılan testlerde bile gören var. Allah’ımın vardır bildiği ne yapalım takdir ondanÇok iyi anlıyorum ama biraz erken vermişsiniz yani beta vücutta 6.günden itibaren salgılanmaya başlar. Bekleyin biliyorum zor ama beklemekten başka çare yok. İlaçlarınızı düzenli kullanın
Hayir canim ya yanlis yerlerden arastirilmissin cikmasi imkansiz kanada idrarada gec karisiyor5. Gün 2 embriyo(( ama çıkardı çok araştırdım 3 günden sonra hızlı artıyormuş
Sitoplazma nakli diye bir şey var Bakü’de bir doktor yüzde 99 garanti veriyor bu tedavi hakkında bilgi sahibi olan varmı ? Bayada pahalı bir yöntemBenimde 6.ci denemem canim Ümidsizlige kapilma cok cok erken 4.cü günden idrar zaten cikmaz ama kanada gec karisiyor.. 6-7nci günü beklemeni tavsiye ediyorum en erkenRabbim gönlüne göre versin insallah
Evet açım ama hiçbirşey yemek istemiyorumHamişler mide bulantısı değil de yiyeceklere karşı iştahsızlık yaşıyor musunuz?
Evet sürekli açım ama canım bişey yemek istemiyorEvet açım ama hiçbirşey yemek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?