- 31 Ekim 2022
- 182
- 191
- 33
- 33
İnşallah canım dileğim hep aynı Allahım hepimizin yüzünü güldürsün kucağımızı dolu etsin sağlıklı evlatlarla inşallah çok zormuş beklemekSeni o kadar iyi anlıyorum ki ama normal dediler sonuçta güzel düşünelimAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Daha nerde ağızda tatsızlık tadı oluşmaya başlayacak bişey yiyeceksin onun tadı gidecek sonra böyle tatsız kalacak ağzın yine bişey yemek isteyeceksin ki tat bıraksın 30 haftaya giricem hala aynıyım delirmek üzereyimbenm de agzımda tat değişikliği oldu ama acı değil tatlı değil agzımda ara ara sabah uyandgımda özellıkle garip bi tad var tanımlayamıyorum
Gayet güzel aynı benimki gibi ilerliyorKızlar günaydın 2 gün önce değerim 28 di şimdi 64.22 olmus 8. Gunumdeyım ıyı mı
Maşallah ben burdayım diyor hayırlı olsunBugün 7.,günüm günlerdir tutuyorum kendimi ve Allah'ta biliyor ya içim sıkılıyordu. Olmayacaktı bir his var içimde sabah test yaotim bir dk bekledim başında çıkmadı sonra kağıtta beş dk yazıyor ya kalan 4 dakika dua edip ismi azam duası okudum . Hadi yasemin kalk negatifle yüzleşme zamanı derken.... Allah'ım sen çok büyüksün çok duam hepimize.
saglıkla büyüsünler de gelsınler ağzımın tadı gitsin hiç önemli değil ben henuz bekleme aşamasındayım transferden sonra 7. günüm henuz belli değil hamilelerin duası kabul olur derler bizler içinde dua edin lütfenDaha nerde ağızda tatsızlık tadı oluşmaya başlayacak bişey yiyeceksin onun tadı gidecek sonra böyle tatsız kalacak ağzın yine bişey yemek isteyeceksin ki tat bıraksın 30 haftaya giricem hala aynıyım delirmek üzereyimhala kusuyorum hala sabahları bulantı ile uyanıyorum bu sabah 6 da ekmek kemirirken buldum kendimi oğluş acıkıyor ve gözümü çişe kalkmak için açsam o saate de dinlemiyor ve yemekk yolla anne diye mideni bulandırıyor ki yemek yiyesin
Her zaman bakarım buraya mutlaka herkese umut olmaya çalışırım hep dualarımdasınızsaglıkla büyüsünler de gelsınler ağzımın tadı gitsin hiç önemli değil ben henuz bekleme aşamasındayım transferden sonra 7. günüm henuz belli değil hamilelerin duası kabul olur derler bizler içinde dua edin lütfensizin bulantı işi çok zor allah kolaylık versın saglıkla kolaylıkla oğluşunuza kavusursunuz inşallah
Çok çok teşekkür ederim cümlemiz inşallahTebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırısın
Amin amin inşallah sen test yapabildinmi inşallah hep pozitif görelim sonuna kadar böyle gitsinçok belirgin çıkmış maşallah benmde bugun 7. günümsaglıkla kucagınıza almak nasip olsun
Masallah yaaa darisi bize umarimGeçen sene bu zamanlar ben de bu topiclerde dolaşıyordum Eylül ayında transfer olmuştum kızım doğdu bugün tam 100 günlük ayağımda uyuyor şu an.. dilerim buradaki herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşur. Neler yaşadığınızı biliyorum maddi ve manevi. Size kocaman sarılıyorum.
Yaptiniz mi test?Aynen, en mantıklı yapmamak. ben sadece yarın yapıcam gonapeptly iğnesin pozitif yapıp yapmadığını anlamak için. Ne kadar rahat olursak o kadar rahat geçecek süreç galiba. Sonucunuzu burdan haber verin lütfenheyecanla bekliyor olacağım şans bizimle olsun
Bende böyle bir durum olmamıştı canımKimse yok mu böle olan
Ben iğneyi 18 Ağustosta yapmıştım. Bugün 10 gün oldu. Transfer günü hariç 4.günüm. Benim de silik şekilde 2.çizgi çıktı. Kızlar lütfen cevap bekliyorumMerhaba kızlar bugün transfer günü hariç 5. günüm ovitrelleyi 17 Ağustosta yapmıştım 11 gün olmuş yani erken gebelik testi taptım. Silik şekilde ikinci çizgi çıktı sizce hala iğnenin etkisi midir
İkinci kan sonucum 1926 çıktı canım doktor cumartesi kese görmek için gel dedi inşallah herşey yolundadırSağ Salim alalım kucağımızaAllah isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Bende keseyi bebeğin kalp atışını ve sonra ki dönemleri sabırsızlıkla bekliyorum Allah yardımcimiz olsun
Kan sonucunu biizmle de paylas
sizle aynı eylül topıgındeydık hatırlıyorum ben ilk transferimi olmustum hala buralardayımGeçen sene bu zamanlar ben de bu topiclerde dolaşıyordum Eylül ayında transfer olmuştum kızım doğdu bugün tam 100 günlük ayağımda uyuyor şu an.. dilerim buradaki herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşur. Neler yaşadığınızı biliyorum maddi ve manevi. Size kocaman sarılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?