Evet canım benim öyle gercekten ve karın alt bölgemde kasıklarımda agrı oluyor suan bıle var Ilacların ıgnenın etkısıdır dıye dusunuyorumKizlar ya bugun 6.gunumdu. yarın sabah idrar testi yapacağım dayanamıyorum ama birşey soracağım kasik bölgemde alt karinda bı sertleşme var.pozitifi gören arkadaşlar siz öyle birşey farkettiniz mi kendinizde
Ben yurtdisindayim malesef ikinci kan testi yapilmiyor burda. 16 eylul ultrasonum var o zamana kadar beklemem lazim. Sizin haberlerinizi takip edip heyecanlanicamEvetikinci kanı verdiniz mi ben yarın tekrar vericem
Kimse yok mu böle olanAranızda transferden sonra ağzında tad değişikliği olan var mı? Acı bir tad gibi
Bende sadece bulanti ve iştahsızlık oluyor hatta onunla ilgili seyler sormak icin girdim buraya daKimse yok mu böle olan
Bende daha olmadı canım zaten benim çok yeniBende sadece bulanti ve iştahsızlık oluyor hatta onunla ilgili seyler sormak icin girdim buraya da
Evet taze 3. Gün embriyosu canım çatlatmanın 11. Günü bugun transferiminde 6. GünüÇatlatma iğnesi mi vuruldunuz, hayırlı olsun var bence
Anladım canım dediğim gibi benim de o iki gün sürekli ağrıdı korkulacak birşey yoktur allahın izniyleDayanilmicak gibi değilde sık sekilde geliyor
Yaaa çok geç bakılmıyor mu bana da bu gün söyler sanırım ikinci kanı vericem bu gün ultrason tarihini konuşuruz dedi bir an önce kese görmek istiyorum korkuyorumBen yurtdisindayim malesef ikinci kan testi yapilmiyor burda. 16 eylul ultrasonum var o zamana kadar beklemem lazim. Sizin haberlerinizi takip edip heyecanlanicam
Tebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırısınBugün 7.,günüm günlerdir tutuyorum kendimi ve Allah'ta biliyor ya içim sıkılıyordu. Olmayacaktı bir his var içimde sabah test yaotim bir dk bekledim başında çıkmadı sonra kağıtta beş dk yazıyor ya kalan 4 dakika dua edip ismi azam duası okudum . Hadi yasemin kalk negatifle yüzleşme zamanı derken.... Allah'ım sen çok büyüksün çok duam hepimize.
Çok sağol arkadaşım. Rabbim kimseyi evlatla sinamasin hepimiz saglikla alalım kucağımıza oğlum kardessiz kalmasın istedim hepTebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırısın
benm de agzımda tat değişikliği oldu ama acı değil tatlı değil agzımda ara ara sabah uyandgımda özellıkle garip bi tad var tanımlayamıyorumKimse yok mu böle olan
çok belirgin çıkmış maşallah benmde bugun 7. günümBugün 7.,günüm günlerdir tutuyorum kendimi ve Allah'ta biliyor ya içim sıkılıyordu. Olmayacaktı bir his var içimde sabah test yaotim bir dk bekledim başında çıkmadı sonra kağıtta beş dk yazıyor ya kalan 4 dakika dua edip ismi azam duası okudum . Hadi yasemin kalk negatifle yüzleşme zamanı derken.... Allah'ım sen çok büyüksün çok duam hepimize.
çok belirgin çıkmış maşallah benmde bugun 7. günümBugün 7.,günüm günlerdir tutuyorum kendimi ve Allah'ta biliyor ya içim sıkılıyordu. Olmayacaktı bir his var içimde sabah test yaotim bir dk bekledim başında çıkmadı sonra kağıtta beş dk yazıyor ya kalan 4 dakika dua edip ismi azam duası okudum . Hadi yasemin kalk negatifle yüzleşme zamanı derken.... Allah'ım sen çok büyüksün çok duam hepimize.
Ben 10. gündeyim bugün. Bulantı koku hassasiyeti ya da tat değişikliği yaşamadım sadece acıkma sürelerim kısaldı. Bir de duygu durumu değişikliği yaşıyorum bazen. Kullandığımız ilaçlar hormonlarımızı çok etkiliyor bu tarz belirtiler normal diye biliyorum. Hem yarın test gününmüş bebiş kendini belli ediyordur inşallahMerhaba kızlar yarin test gunum. Ama transfer sonrasi asiri bulanti yasayan arkadaslar var mi merak ediyorum. Yani ilaclardan mi bu kadar bulanti acaba.
Canım dün benimde açık kahverengi lekelenmem oldu. Hemşirelerle konuştum çok normal kanama miktarı artarsa kırmızıya dönerse fitili bırakıp iğneye geçeriz dediler. Hatta randevu tarihimi de değiştirmediler. Bence biz bilmediğimiz için korkutucu geliyor. İçimizi ferah tutalımKızlar dünden beri koyu kahverenginde ufak ufak lekelenmeler var bende. Ağrım yok sadece arada bir kasıklarımda küçük batmalar oluyor ama çok az hissediyorum. Yerleşme lekelenmesidir inşallah. Bu şekilde düşük yapan oldu mu. Daha çok yeniyim çok da korkuyorum, dün doktoruma mesaj attım perşembe gel kan ver dedi. inşallah bişey olmaz
Teşekkür ederim canım. Ben de doktoruma yazdım canım kan sonucum 8. Gün 109 çıkmıştı. Gebeliğin pozitif çıkmış perşembe gel klinikte kan ver dedi lekenleme ile ilgili bişey demedi. Normal yaşamıma devam edeyim mi yatmalı mıyım dedim devam et dedi. Evimde de misafirlerim var açıkçası pek yatma da gelmiyor içimden ama tedirginim deCanım dün benimde açık kahverengi lekelenmem oldu. Hemşirelerle konuştum çok normal kanama miktarı artarsa kırmızıya dönerse fitili bırakıp iğneye geçeriz dediler. Hatta randevu tarihimi de değiştirmediler. Bence biz bilmediğimiz için korkutucu geliyor. İçimizi ferah tutalım
Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama normal dediler sonuçta güzel düşünelimTeşekkür ederim canım. Ben de doktoruma yazdım canım kan sonucum 8. Gün 109 çıkmıştı. Gebeliğin pozitif çıkmış perşembe gel klinikte kan ver dedi lekenleme ile ilgili bişey demedi. Normal yaşamıma devam edeyim mi yatmalı mıyım dedim devam et dedi. Evimde de misafirlerim var açıkçası pek yatma da gelmiyor içimden ama tedirginim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?