Hayır canım düşük falan değil.Benim bir keresinde 10. Gün 54 çıkmıştı da kaylanarak artmıştı. hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsn inşallahKızlar sonucum 109 çıktı sağlık ocağı doktorum erken bakmışız iki gün sonra tekrar bakalım dedi düşük mü değeri acaba sizce. Transfer gününü sayarsak 9.gün bugün
Hayır canım düşük falan değil.Benim bir keresinde 10. Gün 54 çıkmıştı da kaylanarak artmıştı. hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsn inşalla
Çok teşekkür ederim umut oldu vallaHayır canım düşük falan değil.Benim bir keresinde 10. Gün 54 çıkmıştı da kaylanarak artmıştı. hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsn inşallahiki gün nasıl geçecek şimdi
Teşekkür ederim Allahım eli ayağı tam sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ,kucağımızı doldursun dualarımız kabul etsin inşallah8. gününüz yanı düşük değil gayet guzel cıkmış hayırlı olsun saglıkla büyüsün
Sağ salim gelsin inşallah kardeşiYok cnm dondurulmuş embriyo bu benim . İkinci transfer im . İlk i tuttu doğdu. Kardeş için istedik bunu . Bakalım 5aa idi doktor umutlu ama herşey nasip
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim cümlemize nasip etsin çok endişeliyim bu kez sanki olmadı gibi bir his var icimdeSağ salim gelsin inşallah kardeşi
Bende tek benim karnıma zor giriyor sandım. Gerçekten zorlamak gerekiyor cilt etim kalın zannettim artikValla karnımdan vuruyorum 10 dk kitleniyorum.Nasıl bir acı. Kas altına vuruyorum ama mosmor oldu karnım.Maşallah ucunu da bir kalın yapmışlar.Girmiyor içeri zorlamak gerekiyor
Oksapar çok yakıyor yani künt bir acı birakiyor. Ben bu sefer clexane kullanıyorum bu acıtmiyor bilginiz olsunKızlar oksapar kullanan var mı? Coraspin alıyordum.İlk defa oksapar iğne verildi.Benim mi alerjim var yoksa iğneler yakıyor mu vurunca?
Öyle düşünmeyin iyi düşünelim iyi olsun hem çok silik bile olsa testte çıktı sonrası da olur inşallahÇok teşekkür ederim inşallah rabbim cümlemize nasip etsin çok endişeliyim bu kez sanki olmadı gibi bir his var icimde
Aynı his bendede var olmadı gibi hissediyorum embriyologta doktorda olumlu konuştu transfer günü ama bilmiyorum iyi şeyler hissedemiyorum nedenseÇok teşekkür ederim inşallah rabbim cümlemize nasip etsin çok endişeliyim bu kez sanki olmadı gibi bir his var icimde
benimde 5. günüm bi heveslenıyorum sonra diyorum ki dur yapma cıkmazsa cok üzülürsün vakit gecmezKizlar benim bugün 4.günüm yorumları okudukça test yapasim geliyo ama ilk idrarı geçtiği için cesaret edemiyorum da yarın yapsam mı korkuyorum aslında sonucundan ama içimde olmadi gibi bi his var
O mesajı yazdıktan sonra tekrar kustum şimdi yemek yedim bulantı hapı içtim geçmezse acilde soluğu alıyorumAyy rabbim yardimcin olsun inşallah çoğu gitmiş azı kalmış. Hayırlısıyla Sağ salim evladına kavuş inşallah. Kiz mi erkek mi merak ettim
Haftaya pazartesine daha 1 sene varbenimde 5. günüm bi heveslenıyorum sonra diyorum ki dur yapma cıkmazsa cok üzülürsün vakit gecmezhaftaya pazartesi test günüm
Değeriniz gayet güzel önemli olan 2 kat artması ben 76 la öğrenmiştim ilk gebeligimde 3. Gün embriyosu ve 10.gündu meselaKızlar sonucum 109 çıktı sağlık ocağı doktorum erken bakmışız iki gün sonra tekrar bakalım dedi düşük mü değeri acaba sizce. Transfer gününü sayarsak 9.gün bugün
Rabbim kolaylık versin inşallah. Sağ salım alın kucağınıza inşallah hayırlı zamandaO mesajı yazdıktan sonra tekrar kustum şimdi yemek yedim bulantı hapı içtim geçmezse acilde soluğu alıyorumerkek
4.gün ara idrar testi için erken.Bence 6. Gün sabahından başlaKizlar benim bugün 4.günüm yorumları okudukça test yapasim geliyo ama ilk idrarı geçtiği için cesaret edemiyorum da yarın yapsam mı korkuyorum aslında sonucundan ama içimde olmadi gibi bi his var
Benimde haftaya pazartesi test günümbenimde 5. günüm bi heveslenıyorum sonra diyorum ki dur yapma cıkmazsa cok üzülürsün vakit gecmezhaftaya pazartesi test günüm
Çok sağolun inşallah yaçıkmış baya da belirgin maşallah saglıkla devam etsintestiniz erken gebelik mi normal kaset test mi
Bence 6. 7. Günü bekleyin bende bi cesaret yaptım ama çıkmasa bıraz modum dusebılırdıKizlar benim bugün 4.günüm yorumları okudukça test yapasim geliyo ama ilk idrarı geçtiği için cesaret edemiyorum da yarın yapsam mı korkuyorum aslında sonucundan ama içimde olmadi gibi bi his var
Çok erken tabi canım 7. Günden sonra filan belirginleşmeye başlıyorBenim 21 inde tek transfer oldu(5.gun embriyosu. Dün transfer gününü saymazsak 4. Günü dayanamayip idrar testi yaptım . İlk idrarla değil öğleden sonra. Böyle varla yok gibi birşey çıktı . Çok da pişman oldum yaptığıma . O kadar silik ki çok detaylı bakınca gorunuyo ama çok erken dimi dahaEki Görüntüle 3471318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?