Var var hafif silikli benim de böyleydi aynı erken gebelik testinde çok net çıkıyodu ama kasette belli belirsiz çıkıyodu kaset testte gıcık olmuştum tam iki net çizgi görene kadar yapmıştım onuBende bunu az önce yaptim ilk idrar değil.
Normal kaset test
5. Gün embriyosu bugün 7. Gün
5. Gün çift canım 10. Günümdü bu gün transfer günü hariçMaşallah 3. Gün embriyosu muydu sizin ve kaçıncı gününüz bugün
Maşallah değeriniz yüksek gelmiş umarım ikiside tutmuştur5. Gün çift canım 10. Günümdü bu gün transfer günü hariç
İnşallah yaşım var benim ikiz olsun çok istedim, inşallah ikimizinde iki kolu da dolu olurMaşallah değeriniz yüksek gelmiş umarım ikiside tutmuştur
Ayy cookkk amiiinnn sağ salim kucağımiza alalim hepimizİnşallah yaşım var benim ikiz olsun çok istedim, inşallah ikimizinde iki kolu da dolu olurrabbim herkesi sevindirsin inşallah çok dua ediyorum hepimiz için
İnşallah vardir kandada çıkar güzel şekilde öğreniriz hep beraber bakalim bekleyeceğiz bende eşime derin 1 tane erken gebelik al güzel sonuclarla yukselirse inşallah yaparim saklarim dedim ama inşallah hersey yolunda giderVar var hafif silikli benim de böyleydi aynı erken gebelik testinde çok net çıkıyodu ama kasette belli belirsiz çıkıyodu kaset testte gıcık olmuştum tam iki net çizgi görene kadar yapmıştım onu
Maşallah değeriniz yüksek gelmiş umarım ikiside tutmuştur
Kizlar benimde cift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu ama test soluk ya bence benim ikisi tutmadi olsun sağlıklı sihhatli olsunda bi tanesi tutmuş olsun ne yapalımİnşallah yaşım var benim ikiz olsun çok istedim, inşallah ikimizinde iki kolu da dolu olurrabbim herkesi sevindirsin inşallah çok dua ediyorum hepimiz için
Hapşurmayla düşen bir şey değil :) merak etmeBugun transfere girdim 11de.bitince odaya cikardilar sedyeyle.sonra hapşurdum.birsey olmusmudur ki
Ben 9. Güne kadar kaset test yapmadım canım çıkmayacağını tahmin ediyordum erken gebelik testlerim de soluktu, o yüzden dur bir bakalım hiç belli olmazKizlar benimde cift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu ama test soluk ya bence benim ikisi tutmadi olsun sağlıklı sihhatli olsunda bi tanesi tutmuş olsun ne yapalım
Öyle düşünme herkeste hemen belli olmuyor test iki tane tek fark etmiyor sağlıkla tutunsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi bosKizlar benimde cift embriyo transfer edildi 5. Gün embriyosu ama test soluk ya bence benim ikisi tutmadi olsun sağlıklı sihhatli olsunda bi tanesi tutmuş olsun ne yapalım
Benim 10.gün 780çıktı doktor ooo çok iyi dediKızlaar 754 çıktı sonuç doktorla görüşmedim ama çok yüksek değil mi böyle çıkan var mı sonucu
Çift embriyo muydu canım seninki deBenim 10.gün 780çıktı doktor ooo çok iyi dedi
5.gün çift embriyo yaş 37Çift embriyo muydu canım seninki de
Ahah çok iyi çok sevindim vallahiKızlar test yaptım şimdi gölge halinde çizgi çıktı sanırım tutundular ya Allahım hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Amiinn amiinnn rabbim sağlıklı sekilde artmasını nasip etsinÖyle düşünme herkeste hemen belli olmuyor test iki tane tek fark etmiyor sağlıkla tutunsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin gerisi bos
İnşallahh canım çok sağolAhah çok iyi çok sevindim vallahiinşallah devamı gelsin
Ayy cok sevindim cnm katlanarak artsın inşallahKızlar test yaptım şimdi gölge halinde çizgi çıktı sanırım tutundular ya Allahım hepimize yardım etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
İnşallah vardır ama bence varİnşallah vardir kandada çıkar güzel şekilde öğreniriz hep beraber bakalim bekleyeceğiz bende eşime derin 1 tane erken gebelik al güzel sonuclarla yukselirse inşallah yaparim saklarim dedim ama inşallah hersey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?