Hayırlı olsun
Tebrik ederim
Selam, 1-2 tane toplanıp da 5.güne giden arkadaşlar var. Canınızı sıkmayın lütfen.. İnşallah güzel bir şekilde ilerlerSelam kızlar. Bende pazartesi opu oldum. 5 yumurta toplandı sadece cok moralım bozuldu. Dün aradılar 2 yumurtam döllenmiş. 5.güne kadar gider mi çok canım sıkkın dua edin bana da
İnşallah ya kalbim pır pır atıyor resmen. Hepimizin sağlıkla sekilde olsun bebişleriiSelam, 1-2 tane toplanıp da 5.güne giden arkadaşlar var. Canınızı sıkmayın lütfen.. İnşallah güzel bir şekilde ilerler
Evet 9.gün korkarak yaptım yarım saat sevinçten ağladımHayırlı olsunbariz belli çizgi 9. Gündü sanırım di mi
Amin inşallahTebrik ederimpozitif görünüyor.
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aminİnşallah ya kalbim pır pır atıyor resmen. Hepimizin sağlıkla sekilde olsun bebişlerii
Ah kıyamam yaE
Evet 9.gün korkarak yaptım yarım saat sevinçten ağladım
Baya belirgin, tebrik ederim canım
İnşallah pozitif sonuç alırsınızBaya belirgin, tebrik ederim canıminşallah sağlıkla ilerler bebislerimize kavuşuruz. Bende bugün kan testi vericem çok heyecanlıyım
İnşallahAh kıyamam yaherşey güzel olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
Ah kıyamam yaherşey güzel olacak inşallah sağlıkla kucağına alacaksın
silik değil gayet belirgin maşallah saglıkla büyüsün
Amin inşallahBaya belirgin, tebrik ederim canıminşallah sağlıkla ilerler bebislerimize kavuşuruz. Bende bugün kan testi vericem çok heyecanlıyım
pozitif haberler duymaya ihtiyacımız var inşallah sizde mutlu haberi paylaşırsınızBaya belirgin, tebrik ederim canıminşallah sağlıkla ilerler bebislerimize kavuşuruz. Bende bugün kan testi vericem çok heyecanlıyım
Aminn sağolasınsilik değil gayet belirgin maşallah saglıkla büyüsün
amiiinn inşallahAminn sağolasınseninde bu gün transferin vardı çarşamba diye hatırlıyorum ama inşallah sımsıkı tutunur güzel haberler verirsin
İnşallah benim de öyledirİnşallahbu arada dün yazmışsın belirtiler gitti diye bende de öyle olmuştu son günler 9.gün tekrar başladı senin için dua edicem
Dualarımız seninleamiiinn inşallaheveeet bugun transfer olacagım son dondurulmuş embrıyolarım bakalım hayırlısı
Evet canim pozitif rabbim saglikla kavustursun insallah. Kan ne zaman vercen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?