- 13 Mart 2024
- 12
- 6
- 1
- 40
6. gün hiçbir belirti yok bende. test yapmaya da korkuyorum. olumsuzu görmek istemiyorum artık.Aynenn şimdi de terlemeye başladım. Bu gün 7.günüm kasıklarımda hiç belirti yok ilk defa sadece gaz sancısı yaşıyorum sende belirtiler var mı
İsterseniz size devredelim konuyu ben çok beceremiyorum bana da başka arkadaştan devroldu zaten@Kazen[/U
[/QUOTE]
Çok isterdim ama sayfaya yeterli vakit ayıramam maalesef
Ben de dün öyleydim ama bu gün kasıklarımda hissediyorum hafif sancılar ara ara. Bir gelip bir kayboluyor sanki6. gün hiçbir belirti yok bende. test yapmaya da korkuyorum. olumsuzu görmek istemiyorum artık.
Canim kasik ağrısı genelde herkeste oluyor az da olsa.daha cok erken olumsuz düşünme bence. Kendini rahatlatmaya calis. Guzel düşün guzel olsunKizlarr doğal siklus ile transfer olan var mi??
Ben dun transfer oldum ama kasık ağrım var dün geceden beri bu olumsuzluk belirtisi olabilir mi
2. Transferdede böyle olmuştu olumsuz oldu sonucum(
Ben 12 ağustosta oldum işten rapor aldım 10 gün evde de annem kayınvalidem dönüşümlü gelip yardım ediyorlar ben çoğunlukla dinleniyorum. İmkanınz varsa test gününe kadar çok yormayın kendiniziMerhaba hanımlar transfer sonrası ne kadar süre dinlendiniz sonrasında günlük hayatınıza devam ettiniz mi ev işi, bulaşık Makinesi boşaltma-doldurma gibi
Ya benimli bayağı kendini hissettiren bi ağrı gecenkindede böyle olmuştu. Ayni seyi yaşayınca ister istemez direkt kötü olan geliyor aklımaCanim kasik ağrısı genelde herkeste oluyor az da olsa.daha cok erken olumsuz düşünme bence. Kendini rahatlatmaya calis. Guzel düşün guzel olsun
Bizim aile bilmiyor kimseye söylemedik eşimde gece geç saatlere kadar çalışıyor transfer sonrası 2 gün dinlendim 3. Gün ev işlerine atladım hemen bugünde 4. Günüm elimden geldiğince dikkat ediyorum esimde kızıyor ama sürekli oturarak da olmuyorBen 12 ağustosta oldum işten rapor aldım 10 gün evde de annem kayınvalidem dönüşümlü gelip yardım ediyorlar ben çoğunlukla dinleniyorum. İmkanınz varsa test gününe kadar çok yormayın kendinizi
5.gün embriyo ise görünür ben 9.gün test veriyorum yoksa ilaçları kesiyorum çünkü9.gün olacak yarın görünmez mi ki
Eşinden destek alman lazım o zaman ağır şeyler indir kaldır yapma onları eşine bırakBizim aile bilmiyor kimseye söylemedik eşimde gece geç saatlere kadar çalışıyor transfer sonrası 2 gün dinlendim 3. Gün ev işlerine atladım hemen bugünde 4. Günüm elimden geldiğince dikkat ediyorum esimde kızıyor ama sürekli oturarak da olmuyor
Benim göğüs hassasiyeti transferden önce fitille başladıM Madame butterfly bu arada transfer sonrası 3. Gün göğüs hassasiyetiniz var mıydı
Öyle yapacağım artık test gününe kadar dinleneyim ev işi kaçmıyor zatenEşinden destek alman lazım o zaman ağır şeyler indir kaldır yapma onları eşine bırak
Ben transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım fitil ve prolutex iğne hiç hassasiyetim olmamıştı transfer sonrası 3. Gün olmaya başladı inşallah bebeklerim benimledir tutunuyorlardirBenim göğüs hassasiyeti transferden önce fitille başladı
İnşallah bebeklerimiz bizimledirBen transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım fitil ve prolutex iğne hiç hassasiyetim olmamıştı transfer sonrası 3. Gün olmaya başladı inşallah bebeklerim benimledir tutunuyorlardir
Kasık ağrısı varmi cnm sende?Ben transferden 1 hafta önce kullanmaya başladım fitil ve prolutex iğne hiç hassasiyetim olmamıştı transfer sonrası 3. Gün olmaya başladı inşallah bebeklerim benimledir tutunuyorlardir
Canım banada doğal siklus planlandı transferim Perşembe günü yapılacak progestan fitil kasık ağrısı yapıyor kullanıyorsan eğer. Banada başlamam için verdiler ve kasıklarım ağrıyorKizlarr doğal siklus ile transfer olan var mi??
Ben dun transfer oldum ama kasık ağrım var dün geceden beri bu olumsuzluk belirtisi olabilir mi
2. Transferdede böyle olmuştu olumsuz oldu sonucum(
Evet cnm kullanıyorum progestan fitil ama kullandigimdan beridir yoktu iste dun transfer oldum dün gece bayağı yoğundu ağrım bugün ara ara yoğun geliyor. Bana carsamba catlatma vuruldu o günden beridirde estrofem ve progestan fitili kullanıyorumCanım banada doğal siklus planlandı transferim Perşembe günü yapılacak progestan fitil kasık ağrısı yapıyor kullanıyorsan eğer. Banada başlamam için verdiler ve kasıklarım ağrıyor
Olumsuz düşünme kullandığımız ilaçlar hassasiyet veriyor vücuda canım bebeginin seninle olduğunu düşünEvet cnm kullanıyorum progestan fitil ama kullandigimdan beridir yoktu iste dun transfer oldum dün gece bayağı yoğundu ağrım bugün ara ara yoğun geliyor. Bana carsamba catlatma vuruldu o günden beridirde estrofem ve progestan fitili kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?