Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için inşallah hepimiz için bu süreç güzel sonuçlanırÜzülmemeye çalışın ,biraz ara verip, toplanıp daha güçlü bir şekilde tekrar denersiniz ve inşallah bu defa kavuşursunuz bebeğinize...İnanın bir daha deneme şansı olmayanlar var..En azından tekrar deneme şansınız olduğunu düşünün rahatlatın kendinizi.Rabbim muradiniza kavuştursun inşallah
Amin hepimizin inşallah Allah razı olsunEvet bu tedavinin başı sıkıntılı zaten iğne sürecini geçtikten sonra insan biraz rahatlıyor inşallah sağlıklı birsürü embriyon güzel haberlerini alırız
Üşüme terleme yanma donma ne varsa yaşıyorum bi gün içersinde ama su içiyorum başka bişey içmedimBende üşüme başladı bu sıcakta battaniye falan örtündüm üşüttüm herhalde parol içsem bişey olur mu acaba
Aynenn şimdi de terlemeye başladım. Bu gün 7.günüm kasıklarımda hiç belirti yok ilk defa sadece gaz sancısı yaşıyorum sende belirtiler var mıÜşüme terleme yanma donma ne varsa yaşıyorum bi gün içersinde ama su içiyorum başka bişey içmedim
Bunu nasıl anladılarNaturel Killer yani doğal öldürücü hücrelerim fazla çıktı bu da gebeliğe engel bir durum. Vücut bebeği yabancı algılayıp ona saldıroyormuş
Kan testiyle. Daha önce bşarıızsız gebelik olunca bakılıyor sanırımBunu nasıl anladılar
Şimdi Opu oldum iki yumurta toplandı sadece birisi döllenme yolunda malesef
Benim 12 ağustos
Benim 12 ağustos
Hiçbir şey vermedi. Sana hangi ilacı verdiilaç verdi mi onun için benimde ilk ay yapılmadı yumurtalar atılsın diye ilaç vermişti
Ben daha test yapmadımBenimde 12 ağustosta transfer yapıldı idrar testiniz de çıktımı acaba aynı gün dıye merak ettim
Benimde bu gün 5. Gün dört gündür süren kasık ağrılarım bıçak gibi kesildi ağrısa üzülüyorum ağrımasa üzülüyorum vallahi belirti aramaktan çatlicaz bu gün inanılmaz kötü uyandım dokunsalar bağıra çağıra ağlarımKızlar bu gün 8.gün kasık ve bacağımda regl olacakmış gibi ağrı var belirti olabilir mi
bence olabilir çünkü ben hastenyi bile aramıştım ben regl olacağım galiba diye onlarda dedi imkansız ama kanama olursa yine arayın dediler aynı gün erken gebelik yaptım silik çizgi ile öğrendi,m.Kızlar bu gün 8.gün kasık ve bacağımda regl olacakmış gibi ağrı var belirti olabilir mi
Ayyy hadi inşallah yarın sabah test yapcambence olabilir çünkü ben hastenyi bile aramıştım ben regl olacağım galiba diye onlarda dedi imkansız ama kanama olursa yine arayın dediler aynı gün erken gebelik yaptım silik çizgi ile öğrendi,m.
İsterseniz size devredelim konuyu ben çok beceremiyorum bana da başka arkadaştan devroldu zatenMerhaba tabloyu bu şekilde yapabilirsiniz
Bende 5.6 günler öyleydim çok ağlamıştım hormonlardan herhaldeBenimde bu gün 5. Gün dört gündür süren kasık ağrılarım bıçak gibi kesildi ağrısa üzülüyorum ağrımasa üzülüyorum vallahi belirti aramaktan çatlicaz bu gün inanılmaz kötü uyandım dokunsalar bağıra çağıra ağlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?