- 13 Aralık 2015
- 938
- 790
- 103
- 30
Yaa bilmiyordum öğrenmiş oldumKalite derecesi 5. Gün embriyolarina veriliyor. 2.gun ve ya 3.gun embriyoları hücre sayısına göre belirleniyor. Mesela 2.gun embriyosunun 4 hücreli olması beklenilir
Çatlatma iğnesi vuruldun muTransferimin 6 günü 2 dkda böyle çıktı inşallah bebiş benimledir
Yumurta toplamadan önce vuruldum 13 gün olmuşÇatlatma iğnesi vuruldun mu
Merhaba Sanırım bülent hocada tedavi gördünüz en güncel sizi gördüğüm için rahatsız ediyorum Sonuç umarım istediğiniz gibi olmuştur dualarım sizinle nasıl geçti süreç kısa bir bilgi verme şansınız varmıÇok iyi demek arkadaşım. Benimde 3. gün 8 hücreli
O zaman hayırlı olsun canımYumurta toplamadan önce vuruldum 13 gün olmuş
ekmek falan tüketiyor musunuz? genelde gluten ve süt ürünlerini beraber kesin diyorlar? bir de değerleriniz başta ne durumdaydı? bana yeni tanı kondu tsh 9 antikorlarım 450haşimatonuz varsa kesinlikle süt ve süt ürünleri içeren tüm besinleri bırakmalısınız. bende haşimato hastasıyım süt ve süt ürünleri tiroid değerlerini yükseltiyormuş. bende yakın zamanda öğrendim ve bıraktım tiroid değerim ilk defa 1.12 lere falan geriledi
bayaa görünüyor 2.çizgi hayırlı olsunTransferimin 6 günü 2 dkda böyle çıktı inşallah bebiş benimledir
Canım 5.gün embriyosuysa çıkar burda 4.gün bile çıkanlar vardı okumuştum ama yapmak istiyorsan yinede yarın 8.günün zaten sabah ilk idrarla yaparsan netleşir yanibayaa görünüyor 2.çizgi hayırlı olsunAllahım bana da görmeyi nasip etsin 7.gündeyim daha cesaret edemedim test yapmaya. Bunu ilk idrarla mı yaptınız bende yapmak istiyorum da yarın sabahı beklemek zor
5.gün embriyosu evet daha önce o kadar çok tek çizgi gördüm ki ondan cesaretim yok bir kere aşılama yaptırdım bu ilk transferimCanım 5.gün embriyosuysa çıkar burda 4.gün bile çıkanlar vardı okumuştum ama yapmak istiyorsan yinede yarın 8.günün zaten sabah ilk idrarla yaparsan netleşir yani
inşallah saglıkla kolaylıkla büyür kucagınıza almak nasip olurB hcg : 84.2 geldi
Canım 5.gün embriyosuysa çıkar burda 4.gün bile çıkanlar vardı okumuştum ama yapmak istiyorsan yinede yarın 8.günün zaten sabah ilk idrarla yaparsan netleşir yani
İnşallah inşallahMerhaba Sanırım bülent hocada tedavi gördünüz en güncel sizi gördüğüm için rahatsız ediyorum Sonuç umarım istediğiniz gibi olmuştur dualarım sizinle nasıl geçti süreç kısa bir bilgi verme şansınız varmı
Tebrik ederim inşallah sağlıcakla gelsinB hcg : 84.2 geldi
İlk idrarla yapmadımbayaa görünüyor 2.çizgi hayırlı olsunAllahım bana da görmeyi nasip etsin 7.gündeyim daha cesaret edemedim test yapmaya. Bunu ilk idrarla mı yaptınız bende yapmak istiyorum da yarın sabahı beklemek zor
Hayırlı olsunB hcg : 84.2 geldi
Çok sağolun 12. GünHayırlı olsunKaçıncı gündü canım
Kan testine gitmeden iyi veya kötü kendini hazirlardin aslında ama sen bilirsin yinede canım5.gün embriyosu evet daha önce o kadar çok tek çizgi gördüm ki ondan cesaretim yok bir kere aşılama yaptırdım bu ilk transferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?