Birçok kişi duphaston kullanıyormuş, bende düşünüyorum kullanmayı daha önceki transferlerimde doktorum 2-3 kez kontrol etmişti , bu sefer çok ilgisizlik yaptı gibisine geldiBende estrofem prolutex iğne progestan fitil ve duphaston kullanıyorum bir de coraspin folik asit
Evet hiç problem çıkmadı, tüm testler yaptım eşime de yaptık , duphaston kullansam nolacak ki daha önce tüp bebek başlamadan önce de klomen tedavisi olmuştum o zamanlar kullanmıştımGenetiğimize baktırdınız mı? Bana da size verdikleri verilmişti, ekstra kan sulandırıcı kullandım
İğne günde 1 mi oluyorsunuz? Duphaston kaça tane alıyorsunuz ?Ben 1 sabah iğne, estrofem sabah akşam ikişer, günde 3 fitil olarak kullanıyorum,Bende estrofem prolutex iğne progestan fitil ve duphaston kullanıyorum bir de coraspin folik asit
lh değerinizi de bakıyorlar mı belki kendi çatlayacağı için vermemişlerdir. Biraz daha büyümeleri gerekiyor da olabilirBenim biri 21 , 12,11,11,11 mm 5 yumurta olmuş. Hiçbir şey vermedi
Ben iğneyi sabah akşam iki tane oluyorum size verilenler dışında bir de kan sulandırıcı varİğne günde 1 mi oluyorsunuz? Duphaston kaça tane alıyorsunuz ?Ben 1 sabah iğne, estrofem sabah akşam ikişer, günde 3 fitil olarak kullanıyorum,
İğne sadece akşam fitil sabah akşam duphaston ve estrofem günde üç kere diğerleri tekİğne günde 1 mi oluyorsunuz? Duphaston kaça tane alıyorsunuz ?Ben 1 sabah iğne, estrofem sabah akşam ikişer, günde 3 fitil olarak kullanıyorum,
Soğuk zincir değil. Ben transferden sonra vurmaya başladım iğne yeri acıyor normal dedi hemşireKizlar selam bir sey sormak istiyorum ben 21 inde transfer olucam doktor prolutex verdi dun gece 12 de vurdum ve vurdugumdan beri igne yerim aciyor sizde de oldu mu? Bu ilac soguk zincir degil ayrica degil mi? Cunku bana dumduz verdi eczaci
Ben iğneyi günde 1 yapıyorum, doktora aspirin sordum kullanmana gerek yok kullanmak istiyorsan da zararı yok dedi, bugün sabah günde 1 tane olarak oksapar aldım,Ben iğneyi sabah akşam iki tane oluyorum size verilenler dışında bir de kan sulandırıcı var
Demek doktorlara göre değişiyor, bana iğne günde 1 dedi, fitil günde 3 taneİğne sadece akşam fitil sabah akşam duphaston ve estrofem günde üç kere diğerleri tek
Duphaston bebeğin tutunmasını sağlıyorEvet hiç problem çıkmadı, tüm testler yaptım eşime de yaptık , duphaston kullansam nolacak ki daha önce tüp bebek başlamadan önce de klomen tedavisi olmuştum o zamanlar kullanmıştım
Evet canım. Tüm hormonlara bakıyorlar. Pazartesi tekrar kan ver dedilerlh değerinizi de bakıyorlar mı belki kendi çatlayacağı için vermemişlerdir. Biraz daha büyümeleri gerekiyor da olabilir
Aynen canim çok iyi anliyorum seni benim ikinci olduğu icin biraz daha tecrubeliyim.sende kendini rahatlatmaya calis. İnşallah guzel sonuclar alirizŞimdi ben birde öremiyorum diye sinirlenirimhaklısın odağımızı değiştirmemiz lazım her saniye aynı şey düşünülür müymüş düşünülürmüş
Bence çok guzel. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al. Kötü düşünmeMerhaba kızlar yine bennnnbugün test günümdü ve kan verdim. Test sonucuma göre beta 237 çıktı. Doktorum salı günü tekrarlayalım testi dedi o zaman net konuşuruz dedi. Beta 237 den geriye düşebilir mi olabilir miii böyle bişey
Degil normal.benimde vurulken acimadi sabah kalkim cok kötü acıyor..Kizlar selam bir sey sormak istiyorum ben 21 inde transfer olucam doktor prolutex verdi dun gece 12 de vurdum ve vurdugumdan beri igne yerim aciyor sizde de oldu mu? Bu ilac soguk zincir degil ayrica degil mi? Cunku bana dumduz verdi eczaci
Kızlar merhaba, ben 15 Ağustos transfer oldum, ama transfer öncesi hiçbir kontrol yapılmadı 8 Ağustosta doktora gittiğimde ultrason baktı ve haftaya transfer olacaksın o gün gel diye ilaç yazdı gönderdi, bende o gün gittim direk transfere aldı, ve bana sadece estrofem ve prolutex iğnesi verdi, bi de fitil var, benim 3. Dernemem , ikincide tuttu ama kimyasal oldu, daha önce kendimde hamile kaldım 2-3 kere kimyasal oldu, tüm testler yaptım bir sorun da çıkmadı, o yüzden bana verilen ilaçlar çok mu az diye düşünüyorum, siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Kimyasal gebelik her zaman mümkün olan bir şey doğal yolla gebe kalsanız bile o yüzden özellikle artışa bakılır normal yolla da kalsanız 2 günde bir kan testi istenir şu anda da doktorunuz sizden 12. Gün 14. Gün ve 16. Gün kan testleri isteyebilir benden istenmişti ve transfer günü de isteneceği bilgisi bana verilmişti hayırlı olsun bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunMerhaba kızlar yine bennnnbugün test günümdü ve kan verdim. Test sonucuma göre beta 237 çıktı. Doktorum salı günü tekrarlayalım testi dedi o zaman net konuşuruz dedi. Beta 237 den geriye düşebilir mi olabilir miii böyle bişey
Degil normal.benimde vurulken acimadi sabah kalkim cok kötü acıy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?