Famara nın diğer versiyonu letü ile doğal siklus ilerledik.Yumurta büyütüldü boyu 15 e gelince bıraktım ilacı yani cuma günü yarın gittiğimde bi aksilik olmazsa büyümesinde çatlatma iğnesi ile transfer günü vereceklerÖyle dedi doktorum doğal transfer gibi olacak sadece biraz destekleyeceğiz yumurtayı dedi bakalım hayırlısı
Ağrı kaçıncı günde başlamıştı. Ben şuan 6.gündeyim hiç belirtim yok psikolojim bozulduHiçbir ekstra belirti yoktu adet ağrısı gibi ağrı vardı sadece
Bnde kullanıyorum ama mide bulantısı ve ishal yapıyor. Sizde de böyle etki yaptı mıYa süpersiniz leb demeden leblebiyi anlamak diye buna derimçok teşekkür ederim benim tüp bebek doktorum da doktorumla gorustun mu bırakacak misin kullanmaya devam mı edeceksin dedi bende evet dedim bir süre daha kullanacağım dedim ama prosedür güncel olarak nasıl bilmiyorum. Gebelikte en azından 12. Haftaya kadar önemli gibi geliyor
Ben yaklaşık 2015 den bu yana kullanıyorum. Ara ara bıraktığım oldu ama 2029 dan bu yana kesintisiz kullandım. Yok bende bu tarz şikayetlere sebep olmadıBnde kullanıyorum ama mide bulantısı ve ishal yapıyor. Sizde de böyle etki yaptı mı
Kaç günde büyüdü acaba ? Bende acaba kaç gün sürer diye aşağı yukarı merak ediyordumFamara nın diğer versiyonu letü ile doğal siklus ilerledik.Yumurta büyütüldü boyu 15 e gelince bıraktım ilacı yani cuma günü yarın gittiğimde bi aksilik olmazsa büyümesinde çatlatma iğnesi ile transfer günü verecekler
Adet olacağım zaman başladı ağrılar hiç belirti olayına takma bence ben tutmadı sanmıştımAğrı kaçıncı günde başlamıştı. Ben şuan 6.gündeyim hiç belirtim yok psikolojim bozuldu
Keseyi görmek için ne zaman çağırdı doktorunuz ?Tuksek değil gayet güzel ayn8 anda transfer olmusuz benimde 10.gun 604 12.gun 1426 yarın bida vericem.masallah çok güzel gidiyo annesi.
Belirti aramayın hiç kendinizde. Ben de 0 belirti vardı.Ağrı kaçıncı günde başlamıştı. Ben şuan 6.gündeyim hiç belirtim yok psikolojim bozuldu
Adetime 2 gün var ara ara kasık ağrım başladı benim de. Belirti olsa bir dert olmasa bir dert. Şimdi adet oluyorum diye korkuyorumAdet olacağım zaman başladı ağrılar hiç belirti olayına takma bence ben tutmadı sanmıştım
Bende de öyleydiAdetime 2 gün var ara ara kasık ağrım başladı benim de. Belirti olsa bir dert olmasa bir dert. Şimdi adet oluyorum diye korkuyorum
Aynı gün 3. gün embriyosu transfer olmuşuz kader arkadaşım. Herhangi bir belirtim var mı?Merhaba benimde teze transfer 3. Gun embriyosu 5. Günümdeyim progestan fitil ve kalcadan iğne göbekten de clexone iki adet kullaniyorum
Ay inşallah canımAdet olacağım zaman başladı ağrılar hiç belirti olayına takma bence ben tutmadı sanmıştım
Yarın bida kan vericem ona göre hafta içi randevu alıp gidicem.aslinda ben hem kalp hem keseyi aynı anda görmek istiyorumKeseyi görmek için ne zaman çağırdı doktorunuz ?
Ne güzel maşallah ben kullanamıyorum ama direncim var ne yapıcam bilmiyorumBen yaklaşık 2015 den bu yana kullanıyorum. Ara ara bıraktığım oldu ama 2029 dan bu yana kesintisiz kullandım. Yok bende bu tarz şikayetlere sebep olmadı
Benim vücudum ilaca geç tepki verdi toplamda 19 gün kullandım. Kimileri 10 günde bırakıyor ya da haptan sonra gonal-f de kullanıyorKaç günde büyüdü acaba ? Bende acaba kaç gün sürer diye aşağı yukarı merak ediyordum
2019 demek istemiştimNe güzel maşallah ben kullanamıyorum ama direncim var ne yapıcam bilmiyorum
Bana doktor gonalf de vereceğini söylemiştiBenim vücudum ilaca geç tepki verdi toplamda 19 gün kullandım. Kimileri 10 günde bırakıyor ya da haptan sonra gonal-f de kullanıyor
Bnde aynı pcos var kilo sorunum yok çok şükür. Hayır alışmıyor konuştuğumda da yapıcak bişey olmadığını söyledi2019 demek istemiştimbenim pcos um var. Yumurtlama için bile metforminin desteğine ihtiyacım var. Kilom da bayağı vardı biraz verdim ama hala yeterli değil. Yani ben kullanmak zorundayım. Hekime danışabilirsiniz ben bu sorunları yasamadigim için nasıl düzelir bilmiyorum ama 2 hafta falan düzenli kullansaniz bile vücudunuz ilaca alismiyor mu?
Büyüme aşamasına geçtiğinde iğne ile devam eder diye düşünüyorumBana doktor gonalf de vereceğini söylemişti
Anladım pcos varsa gerekiyor umarım en kısa sürede alisirsinizBnde aynı pcos var kilo sorunum yok çok şükür. Hayır alışmıyor konuştuğumda da yapıcak bişey olmadığını söylediKilo verdim bazen düzeliyormuş verince söyledim tekrar bakalım düzelmiştir belki diye gerek yok kullanmaya devam edeceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?