- 4 Ağustos 2023
- 406
- 587
- 32
-
- Konu Sahibi palm angels
İnternetten folidays sipariş verdim henüz gelmedi , folidaysı sipariş vermemin nedeni içinde iyot olması birde b12 nin kaliteli formunun içinde olmasıŞey sorucaktım birde folikasit kullanıyor musun?
Ay bende aynı durumdayım . 2 tanenin hepsini bitirmemeye dikkat ediyorum şimdide çeyrekleri kalıyorBu konuda çok zorlanıyorum ben yaa ben de en az 3 tane içerdim bazen 4-5 olurdu sigara da içiyordum bebek düşünmeden önce bırakmıştım kahveyi de 2 ye indirebildim
Sizin de pıhtılaşma mı var2 bebegimi kaybettim. Anne gruplarına hep bakıyordum. Birbirlerine biseyler soruyorlar güzel konular dönüyor. Çok şükür Rabbım tekrar nasip etti. İnşallah hep güzel gider hersey. Hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla alırız kucaklarimiza
Sizde mi sigara kullanıyorsunuz. Bende kullanıyorum maalesef ama bugün hiç içmedim. Bırakmayı deniyorumBizim evde enerji bombası bi köpüş var o varken dinlenmek imkansızama genel olarak dinlenmeye çalışcam bugun hem çok korktum hem de çok canım acıdı çünkü
Evet dün oksapar 6000 igneye başladım. Sizde de mi var pıhtılaşmaSizin de pıhtılaşma mı var
Ben gebelik denemeden önce bırakmıştım. İçme bence sen de canım çünkü bebek yapmayı biz istedik ve onu o dumana maruz bırakmaya hakkımız yok. Ha doğarsa bidaha başlarım yüksek ihtimalle çok özlüyorum çünkü ama hamilelik sürecinde içmemSizde mi sigara kullanıyorsunuz. Bende kullanıyorum maalesef ama bugün hiç içmedim. Bırakmayı deniyorum
Haklısın canm. Bugün bugün hiç içmedim. Zor ama icmiycemBen gebelik denemeden önce bırakmıştım. İçme bence sen de canım çünkü bebek yapmayı biz istedik ve onu o dumana maruz bırakmaya hakkımız yok. Ha doğarsa bidaha başlarım yüksek ihtimalle çok özlüyorum çünkü ama hamilelik sürecinde içmem
gozukmeyebilir canim .alttan bakarlar ama oyle de gozukmeyebilirKızlar ben perşembe gününe randevu aldım sizce kese gözükür mü pazartesi hcg değerim 433tü. Doktorum kese gözüktükten sonra kan sulandırıcı iğne başlamak istiyor şimdilik sadece coraspin kullanıyorum.
Evet bende 2 düşükten somra öprendimEvet dün oksapar 6000 igneye başladım. Sizde de mi var pıhtılaşma
Bende öyle tahmin ettim ama bi umut işte neyse en azından kanda artış var mı ona baktırırımgozukmeyebilir canim .alttan bakarlar ama oyle de gozukmeyebilik
Geçmiş olsunEvet bende 2 düşükten somra öprendim
insallah gozukurBende öyle tahmin ettim ama bi umut işte neyse en azından kanda artış var mı ona baktırırım
Rabbim yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar herkese bugün 433 hcg ile aranıza katıldım sat 27 ekim. İlk çocuğum olacak Allah nasip ederse. 31 yaşındayım daha önce 2 kimyasal gebelik geçirdim ve 8. haftada kalp durması nedeniyle bebeğimi kaybettim. Hem heyecanlı hem endişeli bi durumdayım kısacası.
Bende Solgarın içersinde tek folikasiti olanı var problem olur mu ki ya gerek var mı Multi vitamine şuanİnternetten folidays sipariş verdim henüz gelmedi , folidaysı sipariş vermemin nedeni içinde iyot olması birde b12 nin kaliteli formunun içinde olması
İçme içme canım yazık bebişeHaklısın canm. Bugün bugün hiç içmedim. Zor ama icmiycem
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar merhaba çok şükür bende dahil oldum buraya 2 yıl önce boş gebelikten kürtaj olmuştum şimdi çok şükür yine hamileyim ama ben biraz erken öğrendim adete 5-6 gün kala beta hcg 11 di 2 gün sonra 39 oldu bugün tekrar vericem inşallah yükselmiştir
İnşallah canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun canım gözün aydınsağlıkla gelsin inşallah
yok canım multivitamine gerek. benim tiroidim olduğu için içinde iyot olan tercih ettim sen iyi yapmışsınBende Solgarın içersinde tek folikasiti olanı var problem olur mu ki ya gerek var mı Multi vitamine şuan