- 11 Mayıs 2024
- 484
- 212
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım, inşallah bir daha kayıp yaşatmasın Allah En kısa zamanda bebiş haberini alırsın inşallah Takvimde 3 gün üst üste değerlendirmişsiniz görünüyor ben olsam bugün boş geçer yarın değerlendirirdim:)) Eğer yumurtlamaysa diye zaten yarını gösteriyor:)PCos görüntüsü var denmişti ama tahlil değerinden de olduğu var var gibi.
Evet canım testlerle takip ettim ve şans eseri 2dir de yumurtlama gördüğüm gün doktora randevum vardı netleştirmiştim 21cmdi. Ama olmadı yine de ve kayıplarım var
Ooo hayırlı olsun prolukParayı bulunca pro oldum
ayyyyyy
Sen hangi ildesin canım?yok ki elim de öğleden sonra gideyim ilçeye de alayım diyorum küçük il problems
söylememem daha hayırlı fazla belirti verdim tanıdık akraba falan çıkar şimdiSen hangi ildesin canım?
Ama akıntın ve göğüs ağrın yokmuydu sanki öyle hatırlıyorum ben canım
Ahaha Kız o kadar çok küçük il dedin ki aklıma bir yer geldi nedense Bir de tahlilin Pazartesiden Pazartesiye çıkmasına sinir oldum Bunlar alınan kanları bekletip sadece Pazartesileri mi gönderiyorlar ile anlamadım.söylemem daha hayırlı fazla belirti verdim tanıdık akraba falan çıkar şimdi
Allah razı olsun canım evet bugün boş yarın dolu olacak şekilde devamAnladım canım, inşallah bir daha kayıp yaşatmasın Allah En kısa zamanda bebiş haberini alırsın inşallah Takvimde 3 gün üst üste değerlendirmişsiniz görünüyor ben olsam bugün boş geçer yarın değerlendirirdim:)) Eğer yumurtlamaysa diye zaten yarını gösteriyor:)
Bu endişe bende de oluyor hep sonuçta görüştüğün en yakının bilmezken veya ailen burada pat karşıma çıkacak diyesöylememem daha hayırlı fazla belirti verdim tanıdık akraba falan çıkar şimdi
Ben tüm ayrıntıları verdim valla bir adım eksik Okuyan direkt anlar kim olduğumu Amaan anlasınlar sorsalar onlara da anlatırımBu endişe bende de oluyor hep sonuçta görüştüğün en yakının bilmezken veya ailen burada pat karşıma çıkacak diye
özelden yaz söyliyimmAhaha Kız o kadar çok küçük il dedin ki aklıma bir yer geldi nedense Bir de tahlilin Pazartesiden Pazartesiye çıkmasına sinir oldum Bunlar alınan kanları bekletip sadece Pazartesileri mi gönderiyorlar ile anlamadım.
görüyorum canımAdete 3 gün var kızlar bir şey görüyor musunuz..
Ahahaha adın ne tatlı kızBen tüm ayrıntıları verdim valla bir adım eksik Okuyan direkt anlar kim olduğumu Amaan anlasınlar sorsalar onlara da anlatırım
Canım akıntı yok denecek kadar azdı yani aramasam görmezdim Göğüs dolgunluğu da benim her regl dönemi olur regl başlayınca inerdiAma akıntın ve göğüs ağrın yokmuydu sanki öyle hatırlıyorum ben canım
Ben de görüyor gibiyimAdete 3 gün var kızlar bir şey görüyor musunuz..
Benim adım bile yazıyor gizlilik diyince de benn beeBen tüm ayrıntıları verdim valla bir adım eksik Okuyan direkt anlar kim olduğumu Amaan anlasınlar sorsalar onlara da anlatırım