Bak bu da diğer uygulama hani dün de demiştim ya canım biri 34ü baz alıyor biri 38i diye. Dediğin gibi geçen hafta gördüm yumurtlama ben akıntı vs tabi çatladı mı sağlıklı mıydı onu bilmiyorum.Senin yumurtlamanın geçmiş olması lazım 22 sinde olmuşsun ben 28 inde oldum şuan bu tarihler benim yumurtlama gösteriyor
Hayırlısı diyip beklicen ya da 38 i baz alıp devam etcenBak bu da diğer uygulama hani dün de demiştim ya canım biri 34ü baz alıyor biri 38i diye. Dediğin gibi geçen hafta gördüm yumurtlama ben akıntı vs tabi çatladı mı sağlıklı mıydı onu bilmiyorum.
Ya hadi bi umut ışığı daha geldiHamilelikle regl belirtim aynı kasik ağrısı göğüs ucu sizlamasi vs hiç yok olmaz benim
Devam devamHayırlısı diyip beklicen ya da 38 i baz alıp devam etcen
Parayı bulunca pro oldumDevam devamoo proluğun hayırlı olsun kutlayalım
Oğlumda beklediğim için regl günü kan vermiştim kızımda da sürprizdi regl epey geçmişti aynı regl belirtileri yaşadım ikisinde de yoğun kasik ağrısı gecikme olunca da beyaz akıntı oluyordu regl oldum sanip lavaboya kosuyodum ajajsjja öyle yaniYa hadi bi umut ışığı daha geldiregl geçince mi öğrenmiştin peki hocam hamileliğini
Pro yu buldun artık bizi beğenmenParayı bulunca pro oldum
yarın sabah gitsem de pzartesi sabah çıkar sonuçdoğru sağlık ocakları sabah erkenden alıyordu yarın sabah gitsen pazartesiyi beklemektense?
Anladım canımm hiç hamile kalmadığım için belirti konusunda yorum yapamıyorum malesef adsjdj ama belirtisiz de çok kalan var sonuçta olması gerekmiyo demek ki
Ahaha sizin yeriniz ayrııPro yu buldun artık bizi beğenmen
Hadi hayırlısı diyoruz o zamanOğlumda beklediğim için regl günü kan vermiştim kızımda da sürprizdi regl epey geçmişti aynı regl belirtileri yaşadım ikisinde de yoğun kasik ağrısı gecikme olunca da beyaz akıntı oluyordu regl oldum sanip lavaboya kosuyodum ajajsjja öyle yani
Test yaptın mı canımyarın sabah gitsem de pzartesi sabah çıkar sonuçtestim de çizgi çıkarsa inşaAllah giderim yarın sabah
yok ki elim de öğleden sonra gideyim ilçeye de alayım diyorum küçük il problemsTest yaptın mı canım
Hmm erken gebelik mi alcan belirtin var mıyok ki elim de öğleden sonra gideyim ilçeye de alayım diyorum küçük il problems
eeken gelik ve kaset test alırım sanırım sıfır belirti regle 2 gün kaldıHmm erken gebelik mi alcan belirtin var mı
Bi sinirlilik, şişkinlik bişey yok mueeken gelik ve kaset test alırım sanırım sıfır belirti regle 2 gün kaldı
Balım zaten bir sürü etken var. Yumurta tam büyüyecek çatlayacak spermler doğru zamanda denk gelecek sonra o tutunacak. Aslında her şeyi tam planlamak mümkün değil. O yüzden elimizden geleni yapıp Allah isterse her şekilde olur demek bana en doğrusu geliyor döllenme için. İnşallah güzelce döllenip tutunur bebişin biz de haberlerini alırızAnladım canım büyük ihtimal 23’ünde tutmuş o zaman senin bebiş:)) Benim de 3’ü akşam ya da 4’ü sabah çatladı. 1-3-4-7 Ağustos’ta değerlendirdik. İnşallah tutmuştur. Yumurtlama günlerini düzgün değerlendirebildiğimiz için biraz umutluyum ama bilmiyorum. Biz elimizden geleni yaptık gerisini Allah bilir(Sırf yumurtlama haftası için eşimin yanına gittim bu ay )
İnşallah canımmGüzel haberlerle gel inşallah canım Merakımı mazur gör 23ünden önce de değerlendirmiş miydiniz
yok valla pamuk gibiyimBi sinirlilik, şişkinlik bişey yok mu
İnşallah canımmBalım zaten bir sürü etken var. Yumurta tam büyüyecek çatlayacak spermler doğru zamanda denk gelecek sonra o tutunacak. Aslında her şeyi tam planlamak mümkün değil. O yüzden elimizden geleni yapıp Allah isterse her şekilde olur demek bana en doğrusu geliyor döllenme için. İnşallah güzelce döllenip tutunur bebişin biz de haberlerini alırız