Bekle diyon heCanım akıntı yok denecek kadar azdı yani aramasam görmezdimGöğüs dolgunluğu da benim her regl dönemi olur regl başlayınca inerdi
Senin bat ne zamanBekle diyon henoldu çıktı mı tahlil sonucu hoş şu an öğle arası ara vermişlerdir
Orada bi ince çizgi görüyorım canım ama ilk idrarla yapmadın sanırım testin kabartısı mı bilemedim inşallah vardır canımAdete 3 gün var kızlar bir şey görüyor musunuz..
senn bizi umutlandırıyorsun bebişkoCanım akıntı yok denecek kadar azdı yani aramasam görmezdimGöğüs dolgunluğu da benim her regl dönemi olur regl başlayınca inerdi
Ahahaa sağ ol canım. Size gizli bilgileri verebilirim mesela topiğimizi dışarıdan 24 ziyaretçi okuyor şuan
Aaa yok sen biraz olsun gizledin mervesareydi a yı gizledinBenim adım bile yazıyor gizlilik diyince de benn bee
Yanındaki de kızının adı mı yoksaBenim adım bile yazıyor gizlilik diyince de benn bee
Benim bat en az benim hayatım kadar karışıkSenin bat ne zaman
Tabi ki kimse anlamasın o kadar da değil yaniAaa yok sen biraz olsun gizledin mervesareydi a yı gizledin
Görüyor gibiyim ben de ay inşallah vardır seni eski topiklerden hatırlıyorumAdete 3 gün var kızlar bir şey görüyor musunuz..
Negatif malesefAdete 3 gün var kızlar bir şey görüyor musunuz..
Bunu çozse çozse matematikcimizBenim bat en az benim hayatım kadar karışık30-38değişyor. Ama son 2ayda 34 ve 36 oldum canım
Proluk hayırlı olsun bebekAhahaa sağ ol canım. Size gizli bilgileri verebilirim mesela topiğimizi dışarıdan 24 ziyaretçi okuyor şuan
Son ikisinin ortasını alıp 35 diyor ve noktayı koyuyorum o zamanBunu çozse çozse matematikcimizduskapani çözer
Neymiş adı usaki söyle bana daAhahahaadın ne tatlı kız
Merve kahveni içtin miTabi ki kimse anlamasın o kadar da değil yani
Kanı verdim de yarına çıkar dedilerBekle diyon henoldu çıktı mı tahlil sonucu hoş şu an öğle arası ara vermişlerdir
Yok canım çay içiyorum kahveye arkadaşa gidicez birazdanMerve kahveni içtin mi
aa çok geç sağlık ocağında mi verdinKanı verdim de yarına çıkar dediler