Güzel haberlerle gel inşallah canım Merakımı mazur gör 23ünden önce de değerlendirmiş miydinizİnşallah balımm çok teşekkür ederim
Amin canımm inşallah
Ben de çok heyecanlıyım ne çıkacak diye
İnşallah kuzumHadi bakalım inşallah senden de çok güzel haberler alacağız canım benim yumurtlama piki 23 temmuzdu aynı gün akşam da çatlama gördüm o günü değerlendirdik. Sonrasında mesela en yakın 26’sını değerlendirebilmişiz. Devamında kaydetmemişim onları ama iki üç günde bir gibi devam etti
Bende onu soracaktım jshsjsjs bizim sorular neden hep aynı oluyorGüzel haberlerle gel inşallah canım Merakımı mazur gör 23ünden önce de değerlendirmiş miydiniz
Hahahah iyi oluyo ama böyle birimizin kaçırdığını birimiz soruyo paylaşmış oluyoruz sjdfjsdfBende onu soracaktım jshsjsjs bizim sorular neden hep aynı oluyor
Kesinlikleee kuzumHahahah iyi oluyo ama böyle birimizin kaçırdığını birimiz soruyo paylaşmış oluyoruz sjdfjsdf
Canım senle batlarımız aynı günmüş erken değil mi belirtiler için yoksa genel olarak mı sordun <3Kızlar göğüs ağrısı, akıntı vs olmak zorunda mı gebelik belirtisi olarak? Evet her kadının bünyesi farklı ama nereyi okusam çoğu kişi böyle yazmış
veremiyomuşum kan benim kan pazartesiye kaldıAnladım canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin bebişin seninledir
aaa nedennveremiyomuşum kan benim kan pazartesiye kaldıtabii regl olmazsam
ben ilçede vercektim ancak merkeze gitmesi gerekiyormuş kanları incelemeye geç kalmışım merkeze de gidemiyorum çok uzakaaa nedenn
benim ilk gebeliğim de aşırıı gögüs ağrısı ve akıntı olmuştu östrojen arttığı içinmiş sanırım
Evet evet genel olarak sordum canım. Bat tahmini yazdırdım canım. Değişken benim ama max olanı yazdırdım o tabloyaCanım senle batlarımız aynı günmüş erken değil mi belirtiler için yoksa genel olarak mı sordun <3
benim de bu ay hiç yok belirtim bakalım beklemedeyizEvet evet genel olarak sordum canım. Bat tahmini yazdırdım canım. Değişken benim ama max olanı yazdırdım o tabloyaya 20si bile olsa bat belirti yok işte ondan şey ettim
Ya desene göğüs ağrım yok belirti yok umutsuz bu ay daG guzelseylerolsun kan için saat 9-10 arası alıyorlar canım sağlık ocağı. Bi test yapsan aslında.
Kızzz al da yap valla biz burda evham yapıyoruz sen maşallah iyi dayanıyonbenim de bu ay hiç yok belirtim bakalım beklemedeyiz
ilçeye gidince alcam inşaAllah test yaparım
doğru sağlık ocakları sabah erkenden alıyordu yarın sabah gitsen pazartesiyi beklemektense?ben ilçede vercektim ancak merkeze gitmesi gerekiyormuş kanları incelemeye geç kalmışım merkeze de gidemiyorum çok uzak
Anladım canımm hiç hamile kalmadığım için belirti konusunda yorum yapamıyorum malesef adsjdj ama belirtisiz de çok kalan var sonuçta olması gerekmiyo demek kiEvet evet genel olarak sordum canım. Bat tahmini yazdırdım canım. Değişken benim ama max olanı yazdırdım o tabloyaya 20si bile olsa bat belirti yok işte ondan şey ettim
Ya desene göğüs ağrım yok belirti yok umutsuz bu ay daG guzelseylerolsun kan için saat 9-10 arası alıyorlar canım sağlık ocağı. Bi test yapsan aslında.
Var di mi belirti olmadan da gebe olanlardoğru sağlık ocakları sabah erkenden alıyordu yarın sabah gitsen pazartesiyi beklemektense?
Anladım canımm hiç hamile kalmadığım için belirti konusunda yorum yapamıyorum malesef adsjdj ama belirtisiz de çok kalan var sonuçta olması gerekmiyo demek ki
Var var burda öyle yazanlar da çoktu hem 20si olsa bile bat yine erken sayılır bence belirti için hadi inşallahhVar di mi belirti olmadan da gebe olanlarHadi inşallah ya
Oo sultanımGünaydın kızlar