Dua edin ilişki günleri ve saatleri yokPuxhu soyumuzu sopumuzu yazdırcak nerdeyse ahahaha
Kahkaha attım resmen ajajajajjDua edin ilişki günleri ve saatleri yok
Ahahahh aşk olsun yaa kaç bebeniz var bilmek benimde hakkımTabloyu yana kaydırdıkça yeni bi şey çıkıyor
Ahahahha vallaha açarım onu da kafama göre size gün saat yazarım görürsünüzKahkaha attım resmen ajajajajj
Ahah evett ne kadar çok ortak yönümüz varSende mi öğretmensin bende din kültürü öğretmeniyim hem meslektas hem de yaştasız senle ahahah
Beklerim vallaAhahahha vallaha açarım onu da kafama göre size gün saat yazarım görürsünüz
Şu benim oğlana 3 sene sonra ders ver nolur yaAhah evett ne kadar çok ortak yönümüz varlise matematik ben de
Oldu bitti matematik yapamadimAhah evett ne kadar çok ortak yönümüz varlise matematik ben de
Bugün bende ütü yaptım da öldüm öldümOldu bitti matematik yapamadimsozelciyim
Olur valla 3 sene sonra aynı yere tayinimiz çıkar belkiŞu benim oğlana 3 sene sonra ders ver nolur ya
Asker mi senin eşcazın daOlur valla 3 sene sonra aynı yere tayinimiz çıkar belkiEşlerimiz meslektaş galiba
Evett:)Asker mi senin eşcazın da
Meslektaşlar o zaman havacı muhtemelen burda yaşadınız sanırım siz deEvett:)
O konuda genel bir sıkıntı varOldu bitti matematik yapamadimsozelciyim
Yatağa gir koyunları say onlar atlasin yada içinden 1000 kadar saymaya başla uyursunBu gece benim uykum yok napam ben nerelere gidem ya
Evet 2019’da tayinimiz çıktı buraya (AdanaMeslektaşlar o zaman havacı muhtemelen burda yaşadınız sanırım siz de
Mizahimin iyi olduğunu söylerler siz birde samimi arkadaşlarimla diyaloglarimi görsenizO konuda genel bir sıkıntı varYalnız din kültürü öğretmenlerinin de güzel bir mizah yeteneği var geçen yıl tayini çıkan bir arkadaşım vardı konuşmaların bana onu hatırlatıyor
Hiiiiç sevmiyorum burayı hiç hele asker eşlerini hiç ıyyEvet 2019’da tayinimiz çıktı buraya (Adana). Buharlaşmak neymiş öğrendim Bandırma da memleketime çok uzaktı yahu ama özledim
Amh lerini düşün birazBu gece benim uykum yok napam ben nerelere gidem ya