Kasıklarım ağrıyor belime vuruyor nedir bu nedir bu siz de bana yardım edinAhahah aynen canım yansın bakalımspontane olanlar tutuyo ama bak genel olarak belli olmaz hiç
Çatlarsa döllenme ihtimali var ya hani çatlama içinPuxhu döllenme için mi çatlama için mi 20uzeri
Senin de yumurtlama ağrısı gibi sankimmKasıklarım ağrıyor belime vuruyor nedir bu nedir bu siz de bana yardım edin
Sarı akıntım var sanki ya amaanSenin de yumurtlama ağrısı gibi sankimm
Benim de dün asilamamin 3. Günü böyle olduuuKasıklarım ağrıyor belime vuruyor nedir bu nedir bu siz de bana yardım edin
Aşılama mı oldun sen hafi inş tutsunBenim de dün asilamamin 3. Günü böyle olduuu
Fark etmeden üşüttün mü acabaSarı akıntım var sanki ya amaan
Bilmiyorum ki bana neler oluyor enerjimde yok bi odayı süpürüp oturuyorum 2 saatFark etmeden üşüttün mü acaba
Aman dinlene dinlene yap acele etme boşverBilmiyorum ki bana neler oluyor enerjimde yok bi odayı süpürüp oturuyorum 2 saat
Ay inşallah yaa evet aşılama oldum bugün 4. Günü kaldı on günAşılama mı oldun sen hafi inş tutsun
Sayılı günüm kaldı mesai beni beklerAman dinlene dinlene yap acele etme boşver
İnşallah belki hamilesin ya ayyy ne güzel olurKasıklarım ağrıyor belime vuruyor nedir bu nedir bu siz de bana yardım edin
Değilimdir benim o amh değeriyle ben zor hamile kalırımİnşallah belki hamilesin ya ayyy ne güzel olur
belki de o değer doğru değildir ben öyle dua ediyorum işte duama karışma yaDeğilimdir benim o amh değeriyle ben zor hamile kalırımben rahata alıştım valla size destek olmak için burdayım
Amiiinbelki de o değer doğru değildir ben öyle dua ediyorum işte duama karışma yainşallah hamilesindir çok amin
Yumurtlama bence amh filan deme değerlendir bunuKasıklarım ağrıyor belime vuruyor nedir bu nedir bu siz de bana yardım edin
Gelişine gidiyor valla bizimYumurtlama bence amh filan deme değerlendir bunu