Çok geçmiş olsun canımGecen hafta düşük yaptım önerebiliceginiz bir folik asit varmı gebe kalmadan içmeye başlayacağım gebe kaldimda folik asitim diplerdeydi Dr verdi ama geç verdiler benimde ilk hamileliğim di bilemedim
Ben regl oldum kuzu bu ay ara vericem tatildeyim eylülden sonra artık her şeyi eylüle bıraktıkKuzucum caniiiim cok tesekkur ederim guzel
ileklerin iciiiinCok mutluyum ben de insallah insallah, senden de ayni haberi bekliyorum. Durumun nasil
Silik bir çizgi görünüyor önceki attığınızda da çok dikkatli baktığınızda görünüyordu. Umarım bebeğiniz sizinledirEki Görüntüle 3463793 ay hevesnlemekte istemiyorum ama olabilir mi acaba çünkü hemen çıktı ama hiç belirtim de yok bi kasık agrısı
Canım çok geçmiş olsunGecen hafta düşük yaptım önerebiliceginiz bir folik asit varmı gebe kalmadan içmeye başlayacağım gebe kaldimda folik asitim diplerdeydi Dr verdi ama geç verdiler benimde ilk hamileliğim di bilemedim
Sen ne zaman test yapacaksın
Bat gününüzde tekrar test yapın bencehayır canım arkadaşların gazına geldim 5 gün var
Benim daha 8 günüm var. En erken 14’ünde yapabilirim ama kendimi tutabilirsem adet gününü beklemeyi isterim tabikiSen ne zaman test yapacaksın
Tamamdır öyleyse 14ü sabah testle buradayızzzzzay hadi bekleyelim kız inşaAllah koyu çizgi görürüzzz
Ah kuzucum gormemisim onu, ara verme de cok ustune dusmeden dene sana tavsiyem ara verme niyetindeysen. Olucak eminim, guzel dileklerimi dualarimi iletiyorum insallah guzel haberler gelecek, mis gibi tatilin tadini cikar kafani bosaltmaya calis biliyorum bazen zor amaBen regl oldum kuzu bu ay ara vericem tatildeyim eylülden sonra artık her şeyi eylüle bıraktık
Ayyyy yapalım tabi kiii 14ü sabah buradayız öyleyse git gide kalabalıklaşıyoruzzz ne güzel olduBen de sizle beraber mi yapsam acabaBenim bugün bile yapasım var çıkmayacağını bile bile Pozitif test görünce hevesleniyorum Bata 8 gün var daha benim. Bugün sağ kasığım baya rahatsız edici şekilde ağrıyor inşallah gebelik belirtisidir
Ya bence çok erken canım sen bilirsin deBen de sizle beraber mi yapsam acabaBenim bugün bile yapasım var çıkmayacağını bile bile Pozitif test görünce hevesleniyorum Bata 8 gün var daha benim. Bugün sağ kasığım baya rahatsız edici şekilde ağrıyor inşallah gebelik belirtisidir
Tebrikler canım çok iyi ettin bekleyerekKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies @monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Biliyorum canım geçen ay da her gün test yapsam mı diye uyanıp amaan deyip vazgeçtim:)) Az önce ovulasyon testi yaptım ama bu sağ kasık ağrısı tekrar yumurtlama filan oluyor da ondan mı diye çok silik çıktı. Neyse ki yumurtlama değilmiş dün memleketime geldim eşim de yok değerlendiremeyecektim:))Ya bence çok erken canım sen bilirsin de
Ay noluyo noluyo yeni uyandım
Ayyyyyyy gelmiiiiişşşKizlarrrrrrrr geldiiiiiidualarinizi eksik etmeyin benimle beraber heyecanla bekleyen herkese cok tesekkur ederiiiiim insallah sorunsuz mis gibi devam eden bir hamilelik olur bu keeez @halolita @ecutos Puxhu ladyflowercookies @monica123 @arabicaa @mysterious123 @chenuzumlukekim Lorelailai cookiep duskapani brcmmmm ve etiketleyemedigim bi suru guzel insan
Kız hızlarına yetişemiyoruz maşallah Allah sayılarını artırsın