Günaydın canlarım, ben hala regl olamadım. Ara ara sancılar giriyor, göğüslerde şişlik filan da var ama herhalde sıcaklar filan etkiledi. Normalde 27 gün olan adet döngüm şu an 30’da. Aslında gün şaşmaz ama yılda bir kere filan 31’i gördüğü olmuş o yüzden bekliyorum pazartesiyi
Günaydın kızlarsabah 7 de test yaptım ben de. Ayın 6 sına betam 63 tü değerim artmış mıdır sizce?
Oh sessiz olmasında varmış bir hayır. Hepiniz için çok sevindimKızlar bende demin kesemi gördüm 5+2 de
Tamam o zaman canım normal demek ki, teşekkür ederimKorkma canım bende de oluyor bi anda saplanıp sonra geciyor
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinKolaylıkla sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah kızlar maşallah sizlerebrcmmmm G Gulbahcesii96
Çok teşekkürler, amin inşallahKolaylıkla sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alın inşallah kızlar maşallah sizlerebrcmmmm G Gulbahcesii96
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinAllah isteyen herkese saglıklı gebelik nasip etsin inşallah
Amin inşallah dileyen herkese nasip olsunÇok teşekkürler, amin inşallahtüm içten dileklerimle sizlere de dua ediyorum
Kızlarınız olursa elbise alabilir miyim yaa hep içimde kaldı o elbiseler yakınım da hiç kız bebek olmadıÇok teşekkürler, amin inşallahtüm içten dileklerimle sizlere de dua ediyorum
Maşallah canım çok güzelEvet kalp atışı için 26sında çağırdı doktorum
Yaaa çok teşekkürler canım benimKızlarınız olursa elbise alabilir miyim yaa hep içimde kaldı o elbiseler yakınım da hiç kız bebek olmadı
Her avm gittiğimde kız bebek reyonu geziyorum ayy şuna baak demekle geçiyor 1 saatimYaaa çok teşekkürler canım beniminşallah senin kızın giyer o elbiseleri
Ya ama gerçekten çok güzeller. Bıcıcr bıcır nasıl süslüler bir deHer avm gittiğimde kız bebek reyonu geziyorum ayy şuna baak demekle geçiyor 1 saatim
Ay evet ya erkek reyonuna dönünce moralim bozuluyor hiçbir şey yokYa ama gerçekten çok güzeller. Bıcıcr bıcır nasıl süslüler bir de
Onlar da fena değiller ya gömmeyelim şimdiAy evet ya erkek reyonuna dönünce moralim bozuluyor hiçbir şey yok
Ama yokOnlar da fena değiller ya gömmeyelim şimdi
Evet gercekten oyle bende kızım olsa da onu süslesem diyorum. Elbiselerle, toklarlarlaAy evet ya erkek reyonuna dönünce moralim bozuluyor hiçbir şey yok