Kız sen napıyon iyisin hoşsun inşKızlar napıyorsunuz görüşmeyeli
İyiyiz sukur sen napiyorsun canım gebelik nasil gidiyorKızlar napıyorsunuz görüşmeyeli
İyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikKızlar napıyorsunuz görüşmeyeli
İyi diyelim iyi olsun canım. Sen napıyorsun?
Kız sen napıyon iyisin hoşsun inş
İyiyiz sukur sen napiyorsun canım gebelik nasil gidiyor
Ben de iyiyim çok şükür 14.haftaya girdim hastanedeyim şuan grip oldum yemek yiyemedim biraz rahatsızlandım ama bebiş de ben de iyiyizİyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Maşallah Allah daim etsin sağsalim kucağına almak nasip olsunBen de iyiyim çok şükür 14.haftaya girdim hastanedeyim şuan grip oldum yemek yiyemedim biraz rahatsızlandım ama bebiş de ben de iyiyiz
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah şifa versinBen de iyiyim çok şükür 14.haftaya girdim hastanedeyim şuan grip oldum yemek yiyemedim biraz rahatsızlandım ama bebiş de ben de iyiyiz
Ay Allah korusun ikinizi de çabucak iyileş inşallah canım çok geçmiş olsun.Ben de iyiyim çok şükür 14.haftaya girdim hastanedeyim şuan grip oldum yemek yiyemedim biraz rahatsızlandım ama bebiş de ben de iyiyiz
Maşallah Allah daim etsin sağsalim kucağına almak nasip olsun
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine Allah şifa versin
Amin canlar çok sağolun size de dua eskicem inşallah zor günde esilen dualar kabul olurAy Allah korusun ikinizi de çabucak iyileş inşallah canım çok geçmiş olsun.
Ahh sağ ol canım, Allah razı olsun. Sizin de Allah a emanetiniz. Hastaneden çıkınca yine bilgilendir biziAmin canlar çok sağolun size de dua eskicem inşallah zor günde esilen dualar kabul olur
Allah’a emanet olun
Tamam canım yarın çıkıcam yüksek ihtimalle bakalımAhh sağ ol canım, Allah razı olsun. Sizin de Allah a emanetiniz. Hastaneden çıkınca yine bilgilendir bizi
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineTamam canım yarın çıkıcam yüksek ihtimalle bakalım
Çıkıyorum hastaneden kızlar çok şükürAhh sağ ol canım, Allah razı olsun. Sizin de Allah a emanetiniz. Hastaneden çıkınca yine bilgilendir bizi
Çok şükür canım geçmiş olsun tekrardanÇıkıyorum hastaneden kızlar çok şükür