2024/2025 Gebeliğe Hazırlık Topiği :)

Kizlar 11 Eylül'de pik gördüm 12sinde çatladi gün aşırı değerlendirdik ovulasyondan 10 gün sonra gebelik testi yaptım negatif çıktı hala umut var mı yoksa bu ay böyle kapandı mı?

Gebelik var hayırlı olsun . Yumurtlama testi değilse eğer

Ay hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Canım ben bu strip testlere güvenemiyorum ama seninki gölge gibi değil baya çıkmış bence hemen kan ver

Ayyy resmen hamilelikkkk

Canım tebrik ederim burdan gebelik var görünüyor en kısa zamanda kan testi ile bizi bilgilendirmelisin

Kuzu hayırlı olsun çok sevindim
Ol deyince oluyor

annelik yolunda canımm çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Beta hCG 87.6 çıktı

Günaydın arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
18 eylülde yumurtam 2 cm ken çatlamaya başladı değerlendirdik , iki gündür aşırı bel ağrısı ve gaz sorunum var , göğüs hassasiyeti falan yok ama belirtimidir?
2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıla yakındır olmuyor her şeyi belirti sanıyordum psikolojikti şimdi bir tuhaf sanki?

cookiep canım sen neler yapıyorsun??
Balım ben hsg çektirdim, 2 tüp de açıkmış sorun yok dedi. Antibiyotik kullandığım için de bu ay denemeye cesaret edemedim. Benim amh 1 sınırda yani. O yüzden istersen süreci hızlandıralım diğer reglinde gel aşılama yapalım dedi onu bekliyorum. Sen nasılsın, bebiş nasılll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…