- 19 Şubat 2022
- 1.899
- 2.169
- 83
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.241
S kac canimKızlar ya lütfen yardım edin bana, samsung tel aldım ekran görüntüsü neden alınıyor birde konuşmaya emoji ekleyemiyorum o ayarlar neden yapılıyor bir yardım edin bana
Yan tuşa basınca sonyde ekran görüntüsü alınıyordu bunda bixby diye birşey açılıyor
Kız sen yeni adet olmadın mı ne ara 17 mm e getirdin onlarıııBilmem yumurta dedi 17 mm dedi
Kız doktor da anlam veremedi adetin 2. Günü 17 mm pazartesi tekrar çağırdı iğne yapacak eğer çatlamamış olursaKız sen yeni adet olmadın mı ne ara 17 mm e getirdin onlarıııulen gonalf la getiremedim 17 e ben
Aşılamayla halolcak ya da bi iğne sadece bence ne güzelKız doktor da anlam veremedi adetin 2. Günü 17 mm pazartesi tekrar çağırdı iğne yapacak eğer çatlamamış olursa
Helal kız sana bugünde senin yumurtalarına yakalımKız doktor da anlam veremedi adetin 2. Günü 17 mm pazartesi tekrar çağırdı iğne yapacak eğer çatlamamış olursa
Ya aslında ben 5 aydır ovulasyon takip ediyorum. İlk ovulasyon denemede pik gördüğümde değerlendirip gebe kalmıştım kürtaj sonrası 4 kere daha takip ettim. Bunun 2sinde pik göremedim 2sinde gördüm. Bence benim bir ay erken çatlıyor bir ay normal zamandaHelal kız sana bugünde senin yumurtalarına yakalımkızzz senin adet bitince hemen çatlıyoda sen yanlış zamanda mı değerlendiriyodun acabaaaa
Canım ben ilk aşılamada ,asilama sonra 17.gunde adet oldum. Progestan geciktirebilir demişti doktorKızlar size bir uzmanlık sorusu.. aşılama sonrası progestan fitil kullandım, ptesi en son kullanıl salı test yaptım ya, negatif olunca bir daha kullanmadım.. regl gelmedi, hiç bir sancı ağrı falan da yok.. hala wcde fitil artıkları geliyor.. bu kadar zor mu geçiyor bu ilacın etkisi yahu???
Bu arada pazartesi benim de doktor görüşmem var.. görüşme diyorum çünkü yüzyüze yol haritası çıkaracakmışız
Evet ben de aşılama sonrası kullandım fitili bıraktıktan 6 gün sonra geldi geciktiriyorKızlar size bir uzmanlık sorusu.. aşılama sonrası progestan fitil kullandım, ptesi en son kullanıl salı test yaptım ya, negatif olunca bir daha kullanmadım.. regl gelmedi, hiç bir sancı ağrı falan da yok.. hala wcde fitil artıkları geliyor.. bu kadar zor mu geçiyor bu ilacın etkisi yahu???
Bu arada pazartesi benim de doktor görüşmem var.. görüşme diyorum çünkü yüzyüze yol haritası çıkaracakmışız
Canım ben ilk aşılamada ,asilama sonra 17.gunde adet oldum. Progestan geciktirebilir demişti doktor
Aaa çok teşekkürler kızlar.. ben daha 14. günü bitirmişim, demek ki ptesiye kadar ancak gelir kırmızılarEvet ben de aşılama sonrası kullandım fitili bıraktıktan 6 gün sonra geldi geciktiriyor
İnşallahh bundan sonra çok güzel olur ve bebeğine kavuşursun kuzumAaa çok teşekkürler kızlar.. ben daha 14. günü bitirmişim, demek ki ptesiye kadar ancak gelir kırmızılar
Sağol canım benim.. hepimizin hakkında en hayırlısı.. pazartesi dicem doktora sana teslim oluyorum ne istiyorsan yap, iğne aşı tüp mü yapıcan klonlican mı beni her türlü çoğalmaya razıyımİnşallahh bundan sonra çok güzel olur ve bebeğine kavuşursun kuzum
Ah canım yaa , inşallah en doğrusunu seçersiniz , hepimizin gayesi aynıSağol canım benim.. hepimizin hakkında en hayırlısı.. pazartesi dicem doktora sana teslim oluyorum ne istiyorsan yap, iğne aşı tüp mü yapıcan klonlican mı beni her türlü çoğalmaya razıyımne derse yapıcam..
Hepimiz en hızlı ve en sağlıklı şekilde kavuşalım artık şu bebelere inşallaaahAh canım yaa , inşallah en doğrusunu seçersiniz , hepimizin gayesi aynı
İnşallah dsha fazla bekletmesin Allah'ım
M52S kac canim
Okadar yağmaz bence, bu böyledir, çok fena kar yağacak uyarısı yapıldığında genelde çok fena kar yağmaz.İyi akşamlar kızlarrrİstanbul kar yağışlı dua edin benim için yollar kapanmasın da yarın şu ofis histeroskopi olayı olsun bitsin
Elinin yaniyla soldan saga kaydir canim ses tuslariyla da almasi lazim aslinda ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?