- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.261
Sivasli olaran bu yagan da kar mi ki diyorumOkadar yağmaz bence, bu böyledir, çok fena kar yağacak uyarısı yapıldığında genelde çok fena kar yağmaz.
Çok fena kar genelde onu hiç beklemediğin zamanlarda gelir
Tuş kiliti tuşu var ya onla ses kısma tusunA aynı anda basarsan olur
Hastaneyle evimin olduğu bölge şuan en yoğun kar alan yerOkadar yağmaz bence, bu böyledir, çok fena kar yağacak uyarısı yapıldığında genelde çok fena kar yağmaz.
Çok fena kar genelde onu hiç beklemediğin zamanlarda gelir
Sen nerdeydinHastaneyle evimin olduğu bölge şuan en yoğun kar alan yerGece bastırmazsa ama sıkıntı yok İstanbul yaygara kopardı önceki kardan sonra
Yağar orayaArnavutköy
Anammm kız döndün mü? Kaç gün ban attı zalımlarTubismavis canım okuyordum yazdıklarınızı ama yazamadım Selizay canım sana bişey sormak istiyorum rahim filmi adet bitiminden ne kadar süre sonra çekiliyor yada belli dönemleri mi var ?
Arada tipi gibi yağıyo sonra duruyorYağar oraya
Yine olmadı öff Google amcaya sordum oda bilemedi az daha sorayımTuş kiliti tuşu var ya onla ses kısma tusunA aynı anda basarsan olur
Yok artıııık sağdan sola kaldırınca aldıElinin yaniyla soldan saga kaydir canim ses tuslariyla da almasi lazim aslinda ss
Canım merhaba.bende çam sakuraya randevu aldım hormon testi için yanlız sana bu kağıdı vermişler ya üroloji için randevu almayınız yazıyor.yani infetilite ye muayne olunca direk ürolojiye yönlendirip terstler yapılıyor mu?yani randevuya gerek varmıİnfertiliteye gttiginde sana bir kağıt vermediler mi eline şunun gibi bak, vermiş olmalari lazım bu şekilde olunca randevu istemiyorlar ki anlamadım neden öyle yapmışlar.
Canım Arnavutköydeymişsin hangi doktora gidiyorsunArnavutköy
Canım bende gördüm çizgiyiiiGünaydın kızlartecrübeli arkadaşlar bir el atın bana bugün iğne günü hariç 13.gün ve test böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi 8.ve 10. Gün kaset testim negatifti bu erken gebelik bat 14 mart
Reglinize göre 10-12.günlerde yumurtlama oluyordur.. İlişkiniz o zamana yakın 8-13. Günler arasında ise ihtimal var26 günde bir canım
Var gibi duruyor.. Yarın sabah koyulaşırsa net gebelik diyebilirizGünaydın kızlartecrübeli arkadaşlar bir el atın bana bugün iğne günü hariç 13.gün ve test böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi 8.ve 10. Gün kaset testim negatifti bu erken gebelik bat 14 mart
Bilmiyorum 11. Hafta da kanama olduAa geçmiş olsun yaw. 3. Ay neden düstü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?