Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okadar yağmaz bence, bu böyledir, çok fena kar yağacak uyarısı yapıldığında genelde çok fena kar yağmaz.

Çok fena kar genelde onu hiç beklemediğin zamanlarda gelir
Hastaneyle evimin olduğu bölge şuan en yoğun kar alan yer Gece bastırmazsa ama sıkıntı yok İstanbul yaygara kopardı önceki kardan sonra

An itibariyle döngümün 36.gününe girmiş bulunmaktayım. Ne gelen var ne giden, inşallah adet olacaksam da cumartesi falan olurum çünkü pazartesi gününe randevu aldımmm

Tubismavis canım okuyordum yazdıklarınızı ama yazamadım Selizay canım sana bişey sormak istiyorum rahim filmi adet bitiminden ne kadar süre sonra çekiliyor yada belli dönemleri mi var ?

Tubismavis canım okuyordum yazdıklarınızı ama yazamadım Selizay canım sana bişey sormak istiyorum rahim filmi adet bitiminden ne kadar süre sonra çekiliyor yada belli dönemleri mi var ?
Anammm kız döndün mü? Kaç gün ban attı zalımlar

Adet biter bitmez çekildi benim canım hemen ertesi gün. Genelde hemen adet bitimi çekiliyor

İnfertiliteye gttiginde sana bir kağıt vermediler mi eline şunun gibi bak, vermiş olmalari lazım bu şekilde olunca randevu istemiyorlar ki anlamadım neden öyle yapmışlar.
Canım merhaba.bende çam sakuraya randevu aldım hormon testi için yanlız sana bu kağıdı vermişler ya üroloji için randevu almayınız yazıyor.yani infetilite ye muayne olunca direk ürolojiye yönlendirip terstler yapılıyor mu?yani randevuya gerek varmı

Günaydın kızlar tecrübeli arkadaşlar bir el atın bana bugün iğne günü hariç 13.gün ve test böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi 8.ve 10. Gün kaset testim negatifti bu erken gebelik bat 14 mart

Eklentiler

• 20220311_061042.webp
    71 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın kızlar tecrübeli arkadaşlar bir el atın bana bugün iğne günü hariç 13.gün ve test böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi 8.ve 10. Gün kaset testim negatifti bu erken gebelik bat 14 mart
Canım bende gördüm çizgiyiii iğne etkisi değil gibi sabah ilk işin kan vermek olsunn inşAllah gebesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…