- 21 Haziran 2021
- 640
- 461
- 23
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.221
Masajlardan önce bı test yapsaydınKist olan masajları denedim bir faydasını göremedim ama. Ne yapsam yarın sökülür acaba. Okulda bugün o kadar yürüdüm ki kesin gelmiştir dedim bir baktım yok hala.
Aynennn neyse yarın oluruz inşallahhAy gerçekten yaaa, geçen ay erken oldum bu ay da nazlaniyor
Ah yok kuzum o kadar eminim ki olmadığına bu kadar kahverengi lekeye hamileysem gerçekten şok olurum.Masajlardan önce bı test yapsaydın
İnşallah valla aspirin içtim bitane nasıl olsa.gebelik yok diye.Aynennn neyse yarın oluruz inşallahh
Test yaptın dmi.sen kuzuAh yok kuzum o kadar eminim ki olmadığına bu kadar kahverengi lekeye hamileysem gerçekten şok olurum.
Yarın gelir ilaç alma derim benCumartesi randevum var bugün adet olcam diye almıştım ama hala olmadım,ağrım var kahverengi lekelenme başladı dün ama daha gelmedi gelmekte olan. Acaba adet söktürcü masajı mı denesemyarın olursam ctesi 2. Gün oluyor tam
Hiç beklemediğin anda olur güzel şeyler bence ya test yap ya akışına bırak birşeyler kullanmaAh yok kuzum o kadar eminim ki olmadığına bu kadar kahverengi lekeye hamileysem gerçekten şok olurum.
Aspirini neden içtin canımİnşallah valla aspirin içtim bitane nasıl olsa.gebelik yok diye.
Hayırlısı
Kan sulandirir diyeAspirini neden içtin canım
Yok kuzum ben kaç aydır bıraktım test olayını. Lekelenmeden anlıyorum adet olacağımı ama bu sefer dediğin gibi nazlanıyor. Olmak istemediğim her ay erken oldum, şimdi bekliyorum ya gelmiyorTest yaptın dmi.sen kuzu
Hee anladım hadi bakalımKan sulandirir diyeama sen içme.
Ben iki test yaptım negatif
Kahve leke ile öğrenmiştim benAh yok kuzum o kadar eminim ki olmadığına bu kadar kahverengi lekeye hamileysem gerçekten şok olurum.
Ah keşke canımm, yok hiç bir şey yapmayıp akışa bıraktımHiç beklemediğin anda olur güzel şeyler bence ya test yap ya akışına bırak birşeyler kullanma
Aynen bir şey içmicem masaj fln da yapmıcam kuzumYarın gelir ilaç alma derim ben
Bn dün yaptım olsa çıkardı zaten, gelse de yolumuza baksak.Yok kuzum ben kaç aydır bıraktım test olayını. Lekelenmeden anlıyorum adet olacağımı ama bu sefer dediğin gibi nazlanıyor. Olmak istemediğim her ay erken oldum, şimdi bekliyorum ya gelmiyor
Seliiiii umut tohumlarımı yeşertme nolurKahve leke ile öğrenmiştim ben
valla önümüze bakmayı istiyorum geçen ayda covidden yarım kalınca artık sürece başlamak istiyor insan. Burda o kadar mucizevi hikayeler okuyoruz ama hiç bana olmaz mış gibi geliyor, ah keşke mucizeler bizleri de bulsaaaBn dün yaptım olsa çıkardı zaten, gelse de yolumuza baksak.
Ama inşallah senin yavrun gelmistir ya
Hep banada oyke geliyor biliyor musun ama nasip hiç belli olmaz kuzum.valla önümüze bakmayı istiyorum geçen ayda covidden yarım kalınca artık sürece başlamak istiyor insan. Burda o kadar mucizevi hikayeler okuyoruz ama hiç bana olmaz mış gibi geliyor, ah keşke mucizeler bizleri de bulsaaa
Yani benim hep kahve leke ile başlar reglim ama 4,5 saat içinde ağrı ile sökülür. O zaman birkaç defa leke gelip ağrı ve regl gelmeyince test yapmıştımSeliiiii umut tohumlarımı yeşertme nolurher ay kahverengi lekelenme oluyor muydu peki sen de. Benim kistten dolayı her ay ben geliyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?