• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya lütfen yardım edin bana, samsung tel aldım ekran görüntüsü neden alınıyor birde konuşmaya emoji ekleyemiyorum o ayarlar neden yapılıyor bir yardım edin bana
Yan tuşa basınca sonyde ekran görüntüsü alınıyordu bunda bixby diye birşey açılıyor

Kızlar size bir uzmanlık sorusu.. aşılama sonrası progestan fitil kullandım, ptesi en son kullanıl salı test yaptım ya, negatif olunca bir daha kullanmadım.. regl gelmedi, hiç bir sancı ağrı falan da yok.. hala wcde fitil artıkları geliyor.. bu kadar zor mu geçiyor bu ilacın etkisi yahu???
Bu arada pazartesi benim de doktor görüşmem var.. görüşme diyorum çünkü yüzyüze yol haritası çıkaracakmışız 😬😬😬

Helal kız sana bugünde senin yumurtalarına yakalım🚬😂 kızzz senin adet bitince hemen çatlıyoda sen yanlış zamanda mı değerlendiriyodun acabaaaa 🤨
Ya aslında ben 5 aydır ovulasyon takip ediyorum. İlk ovulasyon denemede pik gördüğümde değerlendirip gebe kalmıştım kürtaj sonrası 4 kere daha takip ettim. Bunun 2sinde pik göremedim 2sinde gördüm. Bence benim bir ay erken çatlıyor bir ay normal zamanda 😅

Kızlar size bir uzmanlık sorusu.. aşılama sonrası progestan fitil kullandım, ptesi en son kullanıl salı test yaptım ya, negatif olunca bir daha kullanmadım.. regl gelmedi, hiç bir sancı ağrı falan da yok.. hala wcde fitil artıkları geliyor.. bu kadar zor mu geçiyor bu ilacın etkisi yahu???
Bu arada pazartesi benim de doktor görüşmem var.. görüşme diyorum çünkü yüzyüze yol haritası çıkaracakmışız 😬😬😬
Canım ben ilk aşılamada ,asilama sonra 17.gunde adet oldum. Progestan geciktirebilir demişti doktor

Evet ben de aşılama sonrası kullandım fitili bıraktıktan 6 gün sonra geldi geciktiriyor

İnşallahh bundan sonra çok güzel olur ve bebeğine kavuşursun kuzum 😻🤲♥️
Sağol canım benim.. hepimizin hakkında en hayırlısı.. pazartesi dicem doktora sana teslim oluyorum ne istiyorsan yap, iğne aşı tüp mü yapıcan klonlican mı beni her türlü çoğalmaya razıyım 😆😆 ne derse yapıcam..

Sağol canım benim.. hepimizin hakkında en hayırlısı.. pazartesi dicem doktora sana teslim oluyorum ne istiyorsan yap, iğne aşı tüp mü yapıcan klonlican mı beni her türlü çoğalmaya razıyım 😆😆 ne derse yapıcam..
Ah canım yaa , inşallah en doğrusunu seçersiniz , hepimizin gayesi aynı 💛🍀
İnşallah dsha fazla bekletmesin Allah'ım

İyi akşamlar kızlarrr😇 İstanbul kar yağışlı dua edin benim için yollar kapanmasın da yarın şu ofis histeroskopi olayı olsun bitsin 🙃
Okadar yağmaz bence, bu böyledir, çok fena kar yağacak uyarısı yapıldığında genelde çok fena kar yağmaz.

Çok fena kar genelde onu hiç beklemediğin zamanlarda gelir 😂

Back
X