Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sürekli geliyor o artıklar yorumsuz
Çok derine yerleştirdiysen olabilir.. Ben gece yaptığım için gündüz artıkları sürekli geliyor.. Bazen bakıyorum hiç birşey yok akşam eve geldiğimde koca parça düşmüş oluyor..
Hareket ile orantılı da olabilir yani

Günaydın kızlar tecrübeli arkadaşlar bir el atın bana bugün iğne günü hariç 13.gün ve test böyle çıktı iğne etkisi olabilir mi 8.ve 10. Gün kaset testim negatifti bu erken gebelik bat 14 mart
Ben çok net görüyorum çizgiyi. Burada gördüğüm testlerden tecrübe ettiğim kadarıyla gebelik var diyebilirim. Rabbim tamamına erdirsin. Yarın daha belirgin bir çizgi görürsünüz diye umut ediyorum. Darısı başımıza

Anammm kız döndün mü? Kaç gün ban attı zalımlar

Adet biter bitmez çekildi benim canım hemen ertesi gün. Genelde hemen adet bitimi çekiliyor
Ertesi günü açılmıştı ama durduk yere ikinci kez ban yedi hesaba giremeden 4 gün daha banlandim
Bu ayda gebelik olmazsa kendim ayrı bı yerde cekineyim diye düşünüyorum. Doktora gitmedim hayıt otu aldırdım biraz vücudum dinlensin istedik hep ilaç ilaç çocuk uzaylı doğacak

Merhbaa canım, evet infertilite bölümüne gitmisdim ben oraya gidince doktor bu kağıdı veriyor eksik nelerin varsa seni oraya yonlendiriyolar.randevu almana gerek olmuyor o gün bu kağıtla o bölümlere gidip hallediyorsun.yani hallediyorsun derken oraya gidiyorsun orası sana uygun günü veriyor örneğin sperm testi verecekya eşin mesela orda.su gün gelin şu kadar gün perhizle gelin diyor gibi.

Günaydın canlar gobisten iğnemi de oldum ama b12 nasıl olcak bilemedim kar tutmuş yollar bı. Baktım ama mecbur gidicem son iğne sonra pazartesi aşılama günü de hastanede yaptrcam
Umarm pazartesi azalır çünkü sabah 6 buçukta evden ckcaz ancak varırız hastaneye
Mavigrill hoşgeldin canimmmmm

Eklentiler

• 16469813903442026077516047357875.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 33
Selam canım
Karnın kocaman olmuştur kaçıncı haftaya gelmişsin maşallah
Umarım her şey iyidir

Selam canım
Karnın kocaman olmuştur kaçıncı haftaya gelmişsin maşallah
Umarım her şey iyidir
Selam canım, çok şükür herşey iyi sen nasilsinkocaman olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor zaten göbeğim vardı üstüne eklendi ama çok güzel bir duygu hiç hayatımda göbeğim var diye sevinmemisdim Allahım hepinizin güzel haberlerini almayı nasip etsin inşallah göbek tokusturun burda şeker yüklemesi yaptircam 2 3 hafta sonra falan onun gerginliği var birazcik insülin varmis çünkü yeni öğrendim onuda bakalım hayırlısı artık.

Çok sevindim sağlıkla geçsin kalan günlerin
Ben aşılama sonrası bir ayı boş geçiriyorum

Hadi bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah, yolunu kolaylastirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…