• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ben kaç aydır bıraktım test olayını. Lekelenmeden anlıyorum adet olacağımı ama bu sefer dediğin gibi nazlanıyor. Olmak istemediğim her ay erken oldum, şimdi bekliyorum ya gelmiyor 🤣
Bn dün yaptım olsa çıkardı zaten, gelse de yolumuza baksak.
Ama inşallah senin yavrun gelmistir ya😻

Bn dün yaptım olsa çıkardı zaten, gelse de yolumuza baksak.
Ama inşallah senin yavrun gelmistir ya😻
valla önümüze bakmayı istiyorum geçen ayda covidden yarım kalınca artık sürece başlamak istiyor insan. Burda o kadar mucizevi hikayeler okuyoruz ama hiç bana olmaz mış gibi geliyor, ah keşke mucizeler bizleri de bulsaaa 💙😍

valla önümüze bakmayı istiyorum geçen ayda covidden yarım kalınca artık sürece başlamak istiyor insan. Burda o kadar mucizevi hikayeler okuyoruz ama hiç bana olmaz mış gibi geliyor, ah keşke mucizeler bizleri de bulsaaa 💙😍
Hep banada oyke geliyor biliyor musun ama nasip hiç belli olmaz kuzum.
İnşallah gelmiştir mucizen🥰❤️🤲

Seliiiii umut tohumlarımı yeşertme nolur 😜🤣🤣 her ay kahverengi lekelenme oluyor muydu peki sen de. Benim kistten dolayı her ay ben geliyorum diyor 🤣
Yani benim hep kahve leke ile başlar reglim ama 4,5 saat içinde ağrı ile sökülür. O zaman birkaç defa leke gelip ağrı ve regl gelmeyince test yapmıştım 😅

Back
X