- 28 Ağustos 2019
- 498
- 873
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.201
Hemen bir kahvede ben içiyorum. Hay Allah razı olsun sanki bende birinin iç demesini bekliyormuşumAa selammseni de takibe alayım.
Hamile kalinca beni etiketlemeyi unutma lütfen. Buradan bildiğim birileri hamile kalınca seviniyorum.
Bu arada gerçekten yiyip içmene dikkat etmene gerek yok. Seviyorsan arada bir içki de iç, kahve de iç ohh. Sürekli tedirginlik, stres vs zararlı
26 günde bir canımAdet döngünüz ne kadar sürede bir oluyor
Öyle mi diyorsunuz gerçektenTabi ki vardır..
Zaten belirtiler hamilelik varsa eger iliskiden 1 hafta sonra basliyor
Tüm bekleyenlere en kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah. Güzel haberleri bekliyoruz canımCanım senin yeni saha ama biz 2 senedir istiyoruz maalesef artık alternatif seçeneklere yöneliyoruz. Senin için daha erken
Anladim canimEvet canım, naz20ydin sende sanırım :) eski üyelik ve mail adresi bana ait olmayan bir pcde açık kaldı bende o üyeliği kapatıp bunu açtım mecburen
Bende öyle olmuştuÖyle mi diyorsunuz gerçekten
Kesinlikle insan sınırlandıkça geriliyor. Bende kahve delisiyim ama kafeinsiz türk kahvesine başladım tadı aynı sadece uyku açmıyor kafeinli gibi.Hemen bir kahvede ben içiyorum. Hay Allah razı olsun sanki bende birinin iç demesini bekliyormuşum
Bendede gaz problemi aşırı hiç yaşamazdım aslında akıntı da çok var kasıklarda sızlama var çoğu zamanBende öyle olmuştu
Bel ağrısı
Gogus ağrısı
Gaz problemi
Yogun akinti
Kasiklarda ağrı
Sıkça idrara cikma
Bunlardan bir beyaz birkaçı
Hayirlisi olsunBendede gaz problemi aşırı hiç yaşamazdım aslında akıntı da çok var kasıklarda sızlama var çoğu zaman
Bir kere kimyasal gebelik geçmişimde olunca herşeyden şüpheleniyorum hakkımızda hayırlısı olsunHayirlisi olsun
Yine de cok strese girmeden beklemek lazım..
Bir kaç güne belli olacak nasılsa hayirlisiyla
Aa geçmiş olsun yaw. 3. Ay neden düstü?Aman ben hamile kaldım da ne oldu 3. Ayda dustu
Hayirlisiyi buymuş demek zamanını bekliyor
Afiyet olsun. Ben de içeyimHemen bir kahvede ben içiyorum. Hay Allah razı olsun sanki bende birinin iç demesini bekliyormuşum
Bende aynı durumdayım ve aşırı sinir bozukluğu yaşıyorum.Cumartesi randevum var bugün adet olcam diye almıştım ama hala olmadım,ağrım var kahverengi lekelenme başladı dün ama daha gelmedi gelmekte olan. Acaba adet söktürcü masajı mı denesemyarın olursam ctesi 2. Gün oluyor tam
Hiç denemedim canım bişi diyemem ben şahsenCumartesi randevum var bugün adet olcam diye almıştım ama hala olmadım,ağrım var kahverengi lekelenme başladı dün ama daha gelmedi gelmekte olan. Acaba adet söktürcü masajı mı denesemyarın olursam ctesi 2. Gün oluyor tam
Offf ben de ya. Ve doktorum aşırı yoğun sürekli randevu alamıyorum.Bende aynı durumdayım ve aşırı sinir bozukluğu yaşıyorum.
Cumartesi randevum var regl yokkkk
Kist olan masajları denedim bir faydasını göremedim ama. Ne yapsam yarın sökülür acaba. Okulda bugün o kadar yürüdüm ki kesin gelmiştir dedim bir baktım yok hala.Hiç denemedim canım bişi diyemem ben şahsen
Resmen tedaviye bile başlayamıyorum evren bana neden karşıııııBende aynı durumdayım ve aşırı sinir bozukluğu yaşıyorum.
Cumartesi randevum var regl yokkkk
Bende haftasonu goruneyim dedim tatil günü diye iş yeri izni olmasın dedim regl gelmiyoOfff ben de ya. Ve doktorum aşırı yoğun sürekli randevu alamıyorum.
Ay gerçekten yaaa, geçen ay erken oldum bu ay da nazlaniyorResmen tedaviye bile başlayamıyorum evren bana neden karşıııııpozitif olcam dedikçe hep bir şey çıkıyor anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?