Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hemde bahar yaz geliyor.. Bir kendimize gelmemiz lazım.. soyle sirkelenip ama nerdeee
Gece gündüz beyin bebis nasil olura calisiyor otomatiğe bağlanmış gibi
Yok ya ben basindan beri cok takmadim bu konuya. İş guc cok mesgul ediyo zaten bi de ulkenin dunyanin durumu cok geriyo beni belki de tam manasiyla istemedigimden olmuyo diye dusunuyorum.

Yok ya ben basindan beri cok takmadim bu konuya. İş guc cok mesgul ediyo zaten bi de ulkenin dunyanin durumu cok geriyo beni belki de tam manasiyla istemedigimden olmuyo diye dusunuyorum.
Bende cok takmıyordum olursa olur dedim hamile kaldım hemen dusuk olduktan sonra bana bir haller oldu hicbirsey mutlu etmez oldu resmen tek odağı oldu.. kaybin yerini doldurmaya çalıştım hep

Bu arada benim gibi kıyafet alamayan var mı? Ha gebe kaldım ha gebe kalıcaö diye 1 yıldır düzgün kıyafet almadım
Ben de çook uyguna gebe pantolonu buldum onu almıştım nasılsa lazım diye bir iki aya giyerim demiştim o zaman daha da yok öylece kaldı

Bende gebelik kıyafetlerini alırım deyip yazı devirdim, şimdi kışı devirdim. Bakalım nolacak halimiz
aslında güzel bir şey yapıyoruz eşyaların gerçekten eskidiğini görüyoruz sonuna kadar kullanmak bu olsa diye bende fazla kıyafet almayayım dedim hep biraz fazla kıyafetim varmış onu fark ettim eskimeden almam aslaa

Ben çok kıyafet biriktirmeyi sevmiyorum zaten... Giyinmediğimi hemen kumbaralara atarım.. O yüzden aslında 4-5 parça birşey ile yazı devirdim, geçen kışta almamıştım sıcaktı.. Bu kış saolsun iiçime işledi ama gene burnumdan kıl aldırmadım

inşallah bebişin şerefine iyi bi alışveriş yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…