- 13 Eylül 2021
- 3.376
- 3.968
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.961
bende gecenlerde bunu fark edip spora geri başladım bırakmıştım sonra baktım kendimi de bırakmışımBiz hamilelik derdine düşüp kendimizi unutmuşuz ve
Yok ya ben basindan beri cok takmadim bu konuya. İş guc cok mesgul ediyo zaten bi de ulkenin dunyanin durumu cok geriyo beni belki de tam manasiyla istemedigimden olmuyo diye dusunuyorum.Evet hemde bahar yaz geliyor.. Bir kendimize gelmemiz lazım.. soyle sirkelenip ama nerdeee
Gece gündüz beyin bebis nasil olura calisiyor otomatiğe bağlanmış gibi
Ayyy benim kafede de var boyle nasil mayistiriyo insaniSomine videosu çektim de eklenmedi
Bende cok takmıyordum olursa olur dedim hamile kaldım hemen dusuk olduktan sonra bana bir haller oldu hicbirsey mutlu etmez oldu resmen tek odağı oldu.. kaybin yerini doldurmaya çalıştım hepYok ya ben basindan beri cok takmadim bu konuya. İş guc cok mesgul ediyo zaten bi de ulkenin dunyanin durumu cok geriyo beni belki de tam manasiyla istemedigimden olmuyo diye dusunuyorum.
Cok cok iyi gun boyu aksam eve geleyim de yakalim diye hayal kuruyorum ☺ nasil iyi geliyor sicak duştan sonra somineAyyy benim kafede de var boyle nasil mayistiriyo insani
O sicak yuzume vurunca cocukluguma donuyorum ya sobali gunlere naail guzel oluyoCok cok iyi gun boyu aksam eve geleyim de yakalim diye hayal kuruyorum ☺ nasil iyi geliyor sicak duştan sonra somine
Dpgrudur kuzum bende hic gebelik olusmadi henuz olussa da kaybetseydim ben de boyle hissederdim galibaBende cok takmıyordum olursa olur dedim hamile kaldım hemen dusuk olduktan sonra bana bir haller oldu hicbirsey mutlu etmez oldu resmen tek odağı oldu.. kaybin yerini doldurmaya çalıştım hep
Ben de çook uyguna gebe pantolonu buldum onu almıştımBu arada benim gibi kıyafet alamayan var mı? Ha gebe kaldım ha gebe kalıcaö diye 1 yıldır düzgün kıyafet almadım
Bende gebelik kıyafetlerini alırım deyip yazı devirdim, şimdi kışı devirdim. Bakalım nolacak halimizBen de çook uyguna gebe pantolonu buldum onu almıştımnasılsa lazım diye bir aya girerim dediim daha da yok öylece kaldı
Nasıl ısıtıcan kız onları.. Su torbası ile mi
Bende durum aynı, bi de doğum yaparsam zaten kilo alıcam aldıklarımı da 2-3 kere giyinmiş olucam diye diye eşimi zengin ettimBende ya gebe kalırsam olmaz deyip almıyorum.
Sen önden git bizden peşinden gelelim Sasacım inşAllahBende gebelik kıyafetlerini alırım deyip yazı devirdim, şimdi kışı devirdim. Bakalım nolacak halimiz
Ben benBu arada benim gibi kıyafet alamayan var mı? Ha gebe kaldım ha gebe kalıcaö diye 1 yıldır düzgün kıyafet almadım
aslında güzel bir şey yapıyoruz eşyaların gerçekten eskidiğini görüyoruz sonuna kadar kullanmak bu olsa diye bende fazla kıyafet almayayım dedim hep biraz fazla kıyafetim varmış onu fark ettim eskimeden almam aslaaBende gebelik kıyafetlerini alırım deyip yazı devirdim, şimdi kışı devirdim. Bakalım nolacak halimiz
Allah'tan o kadar hormon ilacına rağmen kilo almadım.. Bi de kilo alsam çıldırırdımBeeen
Hatta ha gebe kaldim ha kalicam simdi diyet olmaz, agir spor olmaz diye diye kiyafet degil kilo aldim
Ben soba da cok severim .. eski evimde klima oldugu halde hep sobayı yakmak isterdim sıcağı bambaşkaO sicak yuzume vurunca cocukluguma donuyorum ya sobali gunlere naail guzel oluyo
Ben çok kıyafet biriktirmeyi sevmiyorum zaten... Giyinmediğimi hemen kumbaralara atarım.. O yüzden aslında 4-5 parça birşey ile yazı devirdim, geçen kışta almamıştım sıcaktı.. Bu kış saolsun iiçime işledi ama gene burnumdan kıl aldırmadımaslında güzel bir şey yapıyoruz eşyaların gerçekten eskidiğini görüyoruz sonuna kadar kullanmak bu olsa diye bende fazla kıyafet almayayım dedim hep biraz fazla kıyafetim varmış onu fark ettim eskimeden almam aslaa
inşallah bebişin şerefine iyi bi alışveriş yaparsınBen çok kıyafet biriktirmeyi sevmiyorum zaten... Giyinmediğimi hemen kumbaralara atarım.. O yüzden aslında 4-5 parça birşey ile yazı devirdim, geçen kışta almamıştım sıcaktı.. Bu kış saolsun iiçime işledi ama gene burnumdan kıl aldırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?