• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim cildim bende çözemedim😄 Ne kullansam dermakozmetik kozmetik farketmiyor hemen sivilce çıkarıyor 😄
Deneme yanılma ürün buluyorum🙃
Yaa benim de öyle, hem kuru hem sivilce çıkıyor yaa deliricem.. sabahları sütlü kahve içiyordum onu kestim, sütü hiç içmedim yani, yoğurt ve peyniri de azalttım, epey bi azaldı 2-3 aydır neredeyse hiç çıkmadı diyebilirim.. sonra aşılamayla beraber hormon iğnelerinden yine kocaman devasa bir sivilcem var çenemde, aynalara küstüm 😭

Yaa benim de öyle, hem kuru hem sivilce çıkıyor yaa deliricem.. sabahları sütlü kahve içiyordum onu kestim, sütü hiç içmedim yani, yoğurt ve peyniri de azalttım, epey bi azaldı 2-3 aydır neredeyse hiç çıkmadı diyebilirim.. sonra aşılamayla beraber hormon iğnelerinden yine kocaman devasa bir sivilcem var çenemde, aynalara küstüm 😭
aşılama iğneleri çok fena yapıyor bende de tüylenme yapmıştı sivilce desen yanağımda çıkmıştı hiç dokunma canım sivilcelerine

aşılama iğneleri çok fena yapıyor bende de tüylenme yapmıştı sivilce desen yanağımda çıkmıştı hiç dokunma canım sivilcelerine
Dokunulcak gibi değil.. sabah selamlaşıp hal hatır soruyorum 😅 sanki sivilce değil ayrı bir oluşum yüzümde, özgürlüğünü ilan etti resmen 🤣

Senin durumunun tek olayı olumlu bakıp modunu yüksek tutman aksi sana hiç bir şey getirmez canım 🌈🌈🌈
Lütfen moralin yüksek olsun 🎈 zaten ilaç dozların ona göre ayarlanmıştır
Evet eşten kaynaklı giden kişiye gonol yazdılar mesela benle alakasız iğneler hep 😃 valla değişik duygular hayırlısı

Canım benim iğneler 3 adet ya biraz enjektörü alırken zorlandım geri itiyor hava veriyor zar zor yaptım vururken hissetmedim ama şuan yanma var yanlış bise yapmadım dimi iğne etkisidir o yanma heralde MaviSasa234 MaviSasa234

Ben istanbuldayım.. Şuan vucudumdaki progesteron yüzüme verdiği ışıltıyı anlatamam :KK70:
2 aydır herkes güzelleştin diyor :KK70:
Halbuki yüzüm yağ fışkırtıyor kaba tabir ile :KK70:
Bu yağlar nasıl gidecek bacım..
Hylanorik asit , c vit serumu aldım. Transferden sonra bıraktım. Sence devam edebilir myim?
Hamile kalınca cildin belli bir haftadan sonra öyle bir kuruyacak ki bu sefer en nemlendirici kremi sürceksin🤣🤣 t bölgesi yaglı olan cildim suan pull pul dökülüyor kuruluktan🤣

Bende inanıyorum.. Ben çok denk geldim..
Ablamında saolsun bana ilk yolladığı ses kaydı arkadaşı 3 yıl sonra polip görülmüş, aldırınxa hamile kalmış😁 Hatta ben sana dedim..
İnş 2-3 ay senden güzel haberler alıcaz..
Yaza efil efil gebe elbiseleri ile gireceksin💃🏼
Eveet kuzuuu hatırlıyorum ❣️❣️
Ayy insallah hepimiz yazaa artık bebişlerimizle ilgili seyler konusurus❤️ burda cinsiyet partileri yaparıs 😁
Şu kadar kilo aldım bu kadar verdim diye göbüş yarıştırırız😁

Kızlarr bu ay ki doktor ilaç paramı botoksuma burun dolguma yatırıyorum😂
Hahahaha, yaaa bembeyaz benşm cildim ve fena sivilce izi bırakıyor, napmalıyım bunlardan kurtulmak için hocam 😂
Kizlar selamlar. Dun itibariyle tup bebek tedavisine basladik ☺️ İlk ignelerimi dun aksam topladim. 10-12 gun sonra yumurtalar toplanacak ve embryolar dondurulacak. Nisan basinda yani bir sonraki reglden sonra histereskopi yapilacak. Orada hersey yolunda giderse, en iyi ihtimalle mayis 3. Hafta gibi transfer olabilir. Histereskopide rahim genisletme gibi ihtiyaclar dogarsa surec 2-3 ay daha sarkabilir de. Artik hakkimizda hayirlisi, girdik bakalim yeni bir yola ☺️
Ayyyy hayırlı olsun kuzucumm 😍😍😍 Her şey yolunda gider inşallah
Anaa ne hatırladım instagramda kpss çalışırken hesap açmıştım soru falan paylasiyodum 40bin takipçim vardı ve ismi mavikalemkpss idi ya da biyle bisi mavi ye bak atandım o zaman😅
Kızz aklıma gelen tek şey, o hesaba ne oldu 😂
Evet 4 Mart itibariyle spirali çıkararak hayırlısı ile hazırlıkları başlatmış bulunuyorum 😚
15 aylık bı kızım var ve ben onu yalnız büyütmek istemiyorum..
Dilerim Allah'tan ileride bize "benim adıma karar vermişsiniz" demez 😬
Sağlıkla, hayırlısıyla olur dilerim..
Amin.
Hadi bakalım, çok bekletmeden gelsin inşallah

başladım canim az önce ilk iğneyi vurdum sen nerede oluyon kaçıncı gün
Ben de dun aksam ilk igneleri vurdum kuzum, bugun ikincileri. Ondeki sayfalarda bir gordum de meriofert ortak sanirim, onun disinda bende 2 farkli igne var senden, 3 igneyi ayri ayri vuruyorum🥴 ben vuramiyorum zaten, esime yaptiriyorum ben. Mumkun degil sokamiyorum o igneleri gobegime. Sen kendin mi yapiyorsun?

Back