Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün forumda gezerken benim gibi sebepsiz infertilite teşhisi olan, histeroskopi olup 2 ay sonra kendiliğinden hamile kalan bi arkadasa denk geldim hemde daha yeni
Allakımmmm içim bi umutlu bi umutlu=)
Hemen geçsin mart adetii, başlayalım çalısmalara

Bende inanıyorum.. Ben çok denk geldim..
Ablamında saolsun bana ilk yolladığı ses kaydı arkadaşı 3 yıl sonra polip görülmüş, aldırınxa hamile kalmış Hatta ben sana dedim..
İnş 2-3 ay senden güzel haberler alıcaz..
Yaza efil efil gebe elbiseleri ile gireceksin

Bu arada benim gibi kıyafet alamayan var mı? Ha gebe kaldım ha gebe kalıcaö diye 1 yıldır düzgün kıyafet almadım
Beeen
Hatta ha gebe kaldim ha kalicam simdi diyet olmaz, agir spor olmaz diye diye kiyafet degil kilo aldim

Beeen
Hatta ha gebe kaldim ha kalicam simdi diyet olmaz, agir spor olmaz diye diye kiyafet degil kilo aldim
O kür senin bu kür benim iğneler yumurta geliştiriciler vitamin takviyeleri yaklaşık 3.5 yıldır toplamda 15 kilo aldım. Aman bu ay pozitif olursa diye diyet spor yapamadım ne olacak bizim bu halimiz

O kür senin bu kür benim iğneler yumurta geliştiriciler vitamin takviyeleri yaklaşık 3.5 yıldır toplamda 15 kilo aldım. Aman bu ay pozitif olursa diye diyet spor yapamadım ne olacak bizim bu halimiz
Gelin gemileri yakip herseyden vazgecelim, gebelik planlayanlar yerine zayiflayip guzellesmeyi planlayanlar diye bir grup kuralim

Ayyyy al benden de o kadar yumurtlama gunune kadar deli gibi spor yaptim bu ay sonra ya olur da bisey olursa diye yine biraktim.

Ayyyy bu aydan sonra kararliyim ama 15 kilo aldim bu surecte vermem lazim artik kendimi ertelemekte istemiyorum
Evet hemde bahar yaz geliyor.. Bir kendimize gelmemiz lazım.. soyle sirkelenip ama nerdeee
Gece gündüz beyin bebis nasil olura calisiyor otomatiğe bağlanmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…