- 12 Kasım 2021
- 3.636
- 4.427
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.981
Yaa benim de öyle, hem kuru hem sivilce çıkıyor yaa deliricem.. sabahları sütlü kahve içiyordum onu kestim, sütü hiç içmedim yani, yoğurt ve peyniri de azalttım, epey bi azaldı 2-3 aydır neredeyse hiç çıkmadı diyebilirim.. sonra aşılamayla beraber hormon iğnelerinden yine kocaman devasa bir sivilcem var çenemde, aynalara küstümBenim cildim bende çözemedimNe kullansam dermakozmetik kozmetik farketmiyor hemen sivilce çıkarıyor
Deneme yanılma ürün buluyorum
aşılama iğneleri çok fena yapıyor bende de tüylenme yapmıştı sivilce desen yanağımda çıkmıştı hiç dokunma canım sivilcelerineYaa benim de öyle, hem kuru hem sivilce çıkıyor yaa deliricem.. sabahları sütlü kahve içiyordum onu kestim, sütü hiç içmedim yani, yoğurt ve peyniri de azalttım, epey bi azaldı 2-3 aydır neredeyse hiç çıkmadı diyebilirim.. sonra aşılamayla beraber hormon iğnelerinden yine kocaman devasa bir sivilcem var çenemde, aynalara küstüm
Dokunulcak gibi değil.. sabah selamlaşıp hal hatır soruyorumaşılama iğneleri çok fena yapıyor bende de tüylenme yapmıştı sivilce desen yanağımda çıkmıştı hiç dokunma canım sivilcelerine
Amin canimmmCanımm hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh, emeklerimizin karşışığını alalım
2100 hastaneye vericem 10 güne rapor cikicak eczaneye para ödemedim kadın 2bin tutar dedi canim başka ilaçlarıda ordan alcam anlaşmalı eczane 2 de olur altıda az üstüde olur dedi bakalimCanim bütün ilaçlar ne kadardı raporla ne kadar oldu tahminen
Gene bunlar bise çıkartır dedim ama baktim başladılar tedaviye yaVayyy inşallah tutar umudumuzu ne güzel oldu hizlcia=)
Evet eşten kaynaklı giden kişiye gonol yazdılar mesela benle alakasız iğneler hepSenin durumunun tek olayı olumlu bakıp modunu yüksek tutman aksi sana hiç bir şey getirmez canım
Lütfen moralin yüksek olsunzaten ilaç dozların ona göre ayarlanmıştır
Inşallah kuzum ya hepimiz e müjdeler olsun insallahSüreç başladı yanihayırlı haberlerini bekliyorum canımmm
başladım canim az önce ilk iğneyi vurdum sen nerede oluyon kaçıncı günSen de tup bebege baslayacaktin ona mi basladin canim? Eger oyleyse ayni anda baslamis oluyoruz
Cokk teşekkür ederim iyiki varsınız yaaEminim herşey çok güzel ilerleyecek ve bize adım adım müjdeli haberler vereceksinkalbimiz dualarımız seninle
Ne bilim hiç yapmadım o dediğini bir suru sey yapiom zaten yeterNasıl ısıtıcan kız onları.. Su torbası ile mi
Hamile kalınca cildin belli bir haftadan sonra öyle bir kuruyacak ki bu sefer en nemlendirici kremi sürceksinBen istanbuldayım.. Şuan vucudumdaki progesteron yüzüme verdiği ışıltıyı anlatamam
2 aydır herkes güzelleştin diyor
Halbuki yüzüm yağ fışkırtıyor kaba tabir ile
Bu yağlar nasıl gidecek bacım..
Hylanorik asit , c vit serumu aldım. Transferden sonra bıraktım. Sence devam edebilir myim?
Minnoş minnos gelsin bebisin insallah=)Cokk teşekkür ederim iyiki varsınız yaa
canım inşallah hayırlı haberini burada duyarızCokk teşekkür ederim iyiki varsınız yaa
Mavinin uğuru gelsin bizlereMinnoş minnos gelsin bebisin insallah=)
Eveet kuzuuu hatırlıyorumBende inanıyorum.. Ben çok denk geldim..
Ablamında saolsun bana ilk yolladığı ses kaydı arkadaşı 3 yıl sonra polip görülmüş, aldırınxa hamile kalmışHatta ben sana dedim..
İnş 2-3 ay senden güzel haberler alıcaz..
Yaza efil efil gebe elbiseleri ile gireceksin
Hahahaha, yaaa bembeyaz benşm cildim ve fena sivilce izi bırakıyor, napmalıyım bunlardan kurtulmak için hocamKızlarr bu ay ki doktor ilaç paramı botoksuma burun dolguma yatırıyorum
Ayyyy hayırlı olsun kuzucummKizlar selamlar. Dun itibariyle tup bebek tedavisine basladikİlk ignelerimi dun aksam topladim. 10-12 gun sonra yumurtalar toplanacak ve embryolar dondurulacak. Nisan basinda yani bir sonraki reglden sonra histereskopi yapilacak. Orada hersey yolunda giderse, en iyi ihtimalle mayis 3. Hafta gibi transfer olabilir. Histereskopide rahim genisletme gibi ihtiyaclar dogarsa surec 2-3 ay daha sarkabilir de. Artik hakkimizda hayirlisi, girdik bakalim yeni bir yola
Kızz aklıma gelen tek şey, o hesaba ne olduAnaa ne hatırladım instagramda kpss çalışırken hesap açmıştım soru falan paylasiyodum 40bin takipçim vardı ve ismi mavikalemkpss idi ya da biyle bisi mavi ye bak atandım o zaman
Hadi bakalım, çok bekletmeden gelsin inşallahEvet 4 Mart itibariyle spirali çıkararak hayırlısı ile hazırlıkları başlatmış bulunuyorum
15 aylık bı kızım var ve ben onu yalnız büyütmek istemiyorum..
Dilerim Allah'tan ileride bize "benim adıma karar vermişsiniz" demez
Sağlıkla, hayırlısıyla olur dilerim..
Amin.
Ben de dun aksam ilk igneleri vurdum kuzum, bugun ikincileri. Ondeki sayfalarda bir gordum de meriofert ortak sanirim, onun disinda bende 2 farkli igne var senden, 3 igneyi ayri ayri vuruyorumbaşladım canim az önce ilk iğneyi vurdum sen nerede oluyon kaçıncı gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?